Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hee şimdi farkettim hayatım da değerini ne desem bilmiyorum 0,1000 ne yaa
2 den sonra hamile sayıyor bizim doktorlar

canım idrarda çıkmaz diye almadım.size süpriz yapacaktım :)))) sorma ya o an beni görecektin bir anda ellerim nasıl titredi.tıp merkezinde çalışıyor biz onlardan daha iyi biliyoruz.

ovulasyon testinin pozitif çıkması tırt çıktı:)))))

Ben siz bu konuyu konusurken uzulmeyesin diye soylemedim de, Ben de siparis verecektim 2 ay once. Forumda ov. Testleri topigini okudum, kizin biri kocasina yapmis onda bile silik cikmis. Her insanin idrarinda bazi donemlerde bulunuyormus LH hormonu. O yuzden Ben almamistim. Ama o degil de, insallah cuma adetin gelmez ve pzt kanda cikar sekercim

inş.canımya Allahım verir inş.

ben size bişey soracagım kızlar ben bu testleri dışardan yaptırabiliyormuyum neler yaptırmam gerek.adetin 3.günü yapılan testler varmış.troıd şeker ferritin hemoglobın hepsi iyi bende ama fsh lh falan dediğinize bakılmadı.

canım idrarda çıkmaz diye almadım.size süpriz yapacaktım :)))) sorma ya o an beni görecektin bir anda ellerim nasıl titredi.tıp merkezinde çalışıyor biz onlardan daha iyi biliyoruz.

Ilk 2 cumleni okurken benim bile kalbim kut kut etti zaten. Seni orda dusunemiyorum. Insanlarin hayallerini yikmak bu, saglik personeli daha duyarli olmali. :S
Canim sen yine bize supriz yap, cuma gelmesin de adetim geldi de :))

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya bak şimdi bana bile gelmez o pazartesi sana nasıl gelecek ki :)

hadi hayırlısı çok sevindiiiiiiiiiim

topidik geldimi diyim :)))))

ozlem gok canım daha bişey yokki ,yok heyeceanım kalmadı hatta dua ediyorum perşembe adet olumda koru hast.kamp.yaralanım kadın doktor sevmiyorum ben ya .özelde testler ne kadar bilen varmı?

Ilk 2 cumleni okurken benim bile kalbim kut kut etti zaten. Seni orda dusunemiyorum. Insanlarin hayallerini yikmak bu, saglik personeli daha duyarli olmali. :S
Canim sen yine bize supriz yap, cuma gelmesin de adetim geldi de :))

Canim demir ferritin hemoglobin seker insulin yapildiysa eger, sadece 2. 3. Veya 4. Gun yapilabilen testler sunlar:
Prolaktin
Tiroidlerle ilgili tsh, t3, t4
LH
FSH
Estradiol veya e2 dedikleri ostrojeni gosteren tahlil

Daha iyi bilgisi olan arkadaslar yanlisim varsa duzeltsin ama Ben bunlari yaptirmistim

inşallah canım sabırla bekle bakalım ne olacak sonuç

ozlem gok canım daha bişey yokki ,yok heyeceanım kalmadı hatta dua ediyorum perşembe adet olumda koru hast.kamp.yaralanım kadın doktor sevmiyorum ben ya .özelde testler ne kadar bilen varmı?

Canim bugun sana tahlil yap diyen dr bu tahlilleri yazarsa o tip merkezinde yaptirabiyor musun? Usulleri ve trdeki fiyatlari bilmiyorum maalesef. Ama tahlil heryerde aynidir, mumkunse cok para verme

Yine bugün sohbetlerinize geç kaldım yaa.. Çok çalıştım bugün arkadaşlar hiç bakamadım foruma.. Mesainin son saatlerini size ayırdım bitirdim çok şükür yazdıklarınızı okumayı.. Özlemcim ben Rahim filmi çektirdim ve çok zor geçti benimki 2 gün aynı adet gibi kanamam oldu.. Ağrı sızı inanılmaz boyuttaydı.. Olursan anestezili ol derim ben

bilgileriniz birbirinize ulaştırılmıştır.en kısa zamanda iletişime geçebilirsiniz :)

Geçtik canmm sağolasınn sende olmasan burdakilerle nasıl haberleşeceğim hiç bilmiyorum

Canımmm yumurtacıkların hayırlı uğurlu olsun inş içi bebiş dolar boşa gitmez.. Benim doktorum korunma dedi. Boşver sende korunma canım bi bakarsın tutar

Okurken ilk başta nasıl içim titredi anlatamam.. Hepimizin yüreği ağzına geldi eminim.. Bi an nasıl sevindim nasıl umutlandım.. Ama hiçbirşey geçmiş değil daha.. İnş var bi şeyler sende buna yürekten inanıyorum.. Tahliller için ya da rahim filmi için daha çok erken sakın 1 yılın dolmadan o acıya katlanma derimben.. Ama yinede sen bilirsin canmm

işte koru hastanesindeki pakette var hepsi

Prolaktin
Tiroidlerle ilgili tsh, t3, t4
LH
FSH
Estradiol veya e2 dedikleri ostrojeni gosteren tahlil

kızlar troıdıme dahiliyeci baktı sıkıntı yok.diğerlerini gidip dışardan deyip yaptırabilirmiyim.yada o kadının suratını bi daha çekmelimiyim.acaba şu olabilirmi ben ümit beye gidim ümit bey istesin bu testleri tıp merkezi yapar değil mi?çünkü ben bugünde doktor istemeden kan testi yaptırdım.koruda testler çok pahalı .doktorun yazdıgını alıp gitsem olur değilmi? inş yazmalarına gerek kalmazda.

iyi haberlerini bekliyrouz benim 2-3 gün geçse kesin yaptırırım test çünkü hiç şaşmaz gününü :)

Saol canım ben dün sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm ama insan emin olamıyo işte :) garanti olsun diye bi kaç bekleyip öyle gitmek istiyorum kan testine. Darısı senin de başına inşallah

işler yoğun bir an açtım senin yazını gördüm birde gözlüğü taktım tam okuyayım diye insan nasılda görmek istediğini seçiyor

algıda seçicilik işte buu hemşirenin 2 haftalık demesinden sonrası bende yok tabi ((( bende var zannettim..

ufffff boğardım o kızı benn gerçi o an şokla bir şey yaapamıyorda insan offffffffff yaaaa sinir oldum.

nerde yaptırdın testii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…