O tahlilci kiza icimden iyice bir saydirdim da ceza almamak icin buraya yazmiyorum :S
Canim senin adetlerin hep duzenli, bir sorun oldugunu hic sanmiyorum ama istersen yaptir tahlillerini. Icin rahat eder.
Hehe bi de diyor ki yok test almadim, kan vermeye gitmis alemsin Unlugul :)))))
hee şimdi farkettim hayatım da değerini ne desem bilmiyorum 0,1000 ne yaa
2 den sonra hamile sayıyor bizim doktorlar
ovulasyon testinin pozitif çıkması tırt çıktı:)))))
Ben siz bu konuyu konusurken uzulmeyesin diye soylemedim de, Ben de siparis verecektim 2 ay once. Forumda ov. Testleri topigini okudum, kizin biri kocasina yapmis onda bile silik cikmis. Her insanin idrarinda bazi donemlerde bulunuyormus LH hormonu. O yuzden Ben almamistim. Ama o degil de, insallah cuma adetin gelmez ve pzt kanda cikar sekercim
canım idrarda çıkmaz diye almadım.size süpriz yapacaktım :)))) sorma ya o an beni görecektin bir anda ellerim nasıl titredi.tıp merkezinde çalışıyor biz onlardan daha iyi biliyoruz.
kızlar kızacaksınız ama ben bişey yaptım öğlen kan vermiştim :))) şimdi gittim ama 0 çıkacak diye gittim .kız demezmi 100 muhtemelen 2 haftalık.benim eller titremeye başladı dedim şakamı bu ben negatif diye düşünüyorum bakmayın test yaptıgıma dedi hayır hanfendi 100 sonuç gelsin bakım dedim getirdiler Allahımya <0,1000 yazıyor .garip oldum kıza dedim sağolya ben zaten umutlu değildim sen beni titrettin.üstüne doktora çıktım.dedi mide yanması belirti evet olabilir.negatif çıkması yok denemez ama varsa çıkmalıydı adetin 21.günü çıkar dedi.adet olursan 3 .günü gel bütün testleri yapalım dedi.olmazsanda zaten pazartesi gel kan testini tekrarlayalım dedi peki dedim.rahatladımaferin bana.ayrıca kandırdım biz 6 aydır istiyoruz olmadı dedim yaşım geçiyor dedim.adet olursan gel hepsine bakalım dedi.
Ilk 2 cumleni okurken benim bile kalbim kut kut etti zaten. Seni orda dusunemiyorum. Insanlarin hayallerini yikmak bu, saglik personeli daha duyarli olmali. :S
Canim sen yine bize supriz yap, cuma gelmesin de adetim geldi de :))
ben size bişey soracagım kızlar ben bu testleri dışardan yaptırabiliyormuyum neler yaptırmam gerek.adetin 3.günü yapılan testler varmış.troıd şeker ferritin hemoglobın hepsi iyi bende ama fsh lh falan dediğinize bakılmadı.
kızlar kızacaksınız ama ben bişey yaptım öğlen kan vermiştim :))) şimdi gittim ama 0 çıkacak diye gittim .kız demezmi 100 muhtemelen 2 haftalık.benim eller titremeye başladı dedim şakamı bu ben negatif diye düşünüyorum bakmayın test yaptıgıma dedi hayır hanfendi 100 sonuç gelsin bakım dedim getirdiler Allahımya <0,1000 yazıyor .garip oldum kıza dedim sağolya ben zaten umutlu değildim sen beni titrettin.üstüne doktora çıktım.dedi mide yanması belirti evet olabilir.negatif çıkması yok denemez ama varsa çıkmalıydı adetin 21.günü çıkar dedi.adet olursan 3 .günü gel bütün testleri yapalım dedi.olmazsanda zaten pazartesi gel kan testini tekrarlayalım dedi peki dedim.rahatladımaferin bana.ayrıca kandırdım biz 6 aydır istiyoruz olmadı dedim yaşım geçiyor dedim.adet olursan gel hepsine bakalım dedi.
topidik geldimi diyim :)))))
ozlem gok canım daha bişey yokki ,yok heyeceanım kalmadı hatta dua ediyorum perşembe adet olumda koru hast.kamp.yaralanımkadın doktor sevmiyorum ben ya .özelde testler ne kadar bilen varmı?
bilgileriniz birbirinize ulaştırılmıştır.en kısa zamanda iletişime geçebilirsiniz :)
Kizlar simdi drdan geldim. Ultrasonda bakti, sagdan yumurtlamisimmm :) hamilesin demis gibi sevindim inanin, cunku ekim-ocak arasi bakildiginda yumurtlayamiyordum. Sebebi yuksek prolaktin cikmisti, adetlerim de duzensizdi evlendigimden beri. 2 ayda yumurtlamam baslamis, inanin cok mutlu oldum. Dr hamile kalabilirsin bu ay dedi, Ben de diger drum bu ay korunun demisti dedim. Bence gerek yoktu dedi. Olsunnn bebisim gelsin de 1 ay gec gelsinn :)) sizin dualariniz yardimci oldu kizlar, Rabbim sizin de dualarinizi kabul etsin insallah
22 marttı benim bat çoktan geçti canım yarın ya da perşembe kan testine gidicem
ben size bişey soracagım kızlar ben bu testleri dışardan yaptırabiliyormuyum neler yaptırmam gerek.adetin 3.günü yapılan testler varmış.troıd şeker ferritin hemoglobın hepsi iyi bende ama fsh lh falan dediğinize bakılmadı.
işte koru hastanesindeki pakette var hepsi
Yine bugün sohbetlerinize geç kaldım yaa.. Çok çalıştım bugün arkadaşlar hiç bakamadım foruma.. Mesainin son saatlerini size ayırdım bitirdim çok şükür yazdıklarınızı okumayı.. Özlemcim ben Rahim filmi çektirdim ve çok zor geçti benimki 2 gün aynı adet gibi kanamam oldu.. Ağrı sızı inanılmaz boyuttaydı.. Olursan anestezili ol derim ben
sende benim gibisim canım inan varya işten her zaman vakit bulamıyorum sadece kızların yazdıkalrını okuyabiliyorum,yazabildiğime yazıyorum ancak sakinledim az sonra da işten çıkıcam süre doldu oooff vaktim yok yaaa....
iyi haberlerini bekliyrouz benim 2-3 gün geçse kesin yaptırırım test çünkü hiç şaşmaz gününü :)
topidik geldimi diyim :)))))
ozlem gok canım daha bişey yokki ,yok heyeceanım kalmadı hatta dua ediyorum perşembe adet olumda koru hast.kamp.yaralanımkadın doktor sevmiyorum ben ya .özelde testler ne kadar bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?