Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

nurdan sen göndermişsin bilgilerini ama ben seni ekleyemedim,heralde aramaya kapalı senin bilgilerin bir bakabilirmisin

Saol canım ben dün sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm ama insan emin olamıyo işte :) garanti olsun diye bi kaç bekleyip öyle gitmek istiyorum kan testine. Darısı senin de başına inşallah

Ne güzel sabırlısınn ben çizgiyi görür görmez doktorda buluyorum kendimi

arkadaşlar adet yeni adet olduğum için içimdeki heyecan kayboldu.ama adeti yaklaşan arkadaşlarımın heyecanını çok iyi anlıyorum..inş.onlarda olur olan ne diyelim

dirimselde canım.doktoru begenmedim hiç.adet olursam ümit beye gidecem testleri istetecem dışardan fiyat bakarım artık

Saol canım ben dün sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm ama insan emin olamıyo işte :) garanti olsun diye bi kaç bekleyip öyle gitmek istiyorum kan testine. Darısı senin de başına inşallah

dirimselde canım.doktoru begenmedim hiç.adet olursam ümit beye gidecem testleri istetecem dışardan fiyat bakarım artık

yok ümit bey iyi valla ben çok beğendim bence hemen git çünkü adet döneminde kullanman gereken ilaç da olabilir.

ayrıca kampanyanın bitmesine 5 gün kaldı

Benim doktorum hic bu 2.3.4 gunlerdekitestlerden istemedik:26::26::26::26:bir yil dolunca mi isteyecek acaba

Kizlar grip oldum yahu kotuyum:2::2:bugun 18. gunumuz ve calisma olmaz gribim.bugunde gecerse bu ayi kapatariz artik.isin kotusu iliski oldugu icin yumurtlama akintimi takip edemiyorumertesi gunde sperm akintisi oluyor bazen camasirimda ya da ben ayirt edemiyorum offfff

arkadaşlarrıımm hamileeyiiim Güzel dilekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepnize nasip eder Allahım anne olmayı
dua her kapıyı açar bol bol dua edin arkadaşlarım Allahım benım sesimi duydu Rabbim dualrı boş çevirmez.

bende 2 yıllık evliyim ve inşallah hayırlısı ile anne olmak istiyorum. tutturanlar yardım ediverin be acık bizlere

ay cnm benim ya çok sevindim inş hayırlısıyla kucağına alırsın benim için dua et ya inş olmam da hamile olurum :)))))))))))

berianur bende belirti sayılabilecek birşey oldu:)
abahtan beri ağ kasığımda batma var:)
tabii üşütmekle de alakalı olabilir ama bi yerim ağrıyo diye seviniyorum iyice manyaklaştım:)

way arkadaş bir bende bi belirti olmadı gitti beaaa
hadi bakalım hayırlısı inşallahhh

Süpersiiiinnnnn hadi bakalım darısı bizlere sağlıkla inşallahhh

bende 2 yıllık evliyim ve inşallah hayırlısı ile anne olmak istiyorum. tutturanlar yardım ediverin be acık bizlere

mart ayı bereketli oldu umarım sende duana kavusursunn

neyyyyy test mi yaptınn
afedersin de çok malmış o sonucu söyleyen kız,ya da herşeyden bi haber....
100 ü okuyunca oley dedimmm
sen de topidikte hopp oturup hop kaldırdınız bugün beni,hamileysem düşmüş olabilir,tövbe tövbeeeee

çüş yaaaa,kocasına mı yapmış??
gülmekten öldüm yemin ederim

kızlar adetim bugün hala olmadım belirtiler devam ediyo inş olmam hamile olurum dua edin kızlar güzel haberlerle geliyim 3 gün geçerse kan da çıkar mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…