- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.433
- 798
Saol canım ben dün sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm ama insan emin olamıyo işte :) garanti olsun diye bi kaç bekleyip öyle gitmek istiyorum kan testine. Darısı senin de başına inşallah
işler yoğun bir an açtım senin yazını gördüm birde gözlüğü taktım tam okuyayım diye insan nasılda görmek istediğini seçiyor
algıda seçicilik işte buu hemşirenin 2 haftalık demesinden sonrası bende yok tabi((( bende var zannettim..
ufffff boğardım o kızı benn gerçi o an şokla bir şey yaapamıyorda insan offffffffff yaaaa sinir oldum.
nerde yaptırdın testii
Saol canım ben dün sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm ama insan emin olamıyo işte :) garanti olsun diye bi kaç bekleyip öyle gitmek istiyorum kan testine. Darısı senin de başına inşallah
dirimselde canım.doktoru begenmedim hiç.adet olursam ümit beye gidecem testleri istetecem dışardan fiyat bakarım artık
Canim demir ferritin hemoglobin seker insulin yapildiysa eger, sadece 2. 3. Veya 4. Gun yapilabilen testler sunlar:
Prolaktin
Tiroidlerle ilgili tsh, t3, t4
LH
FSH
Estradiol veya e2 dedikleri ostrojeni gosteren tahlil
Daha iyi bilgisi olan arkadaslar yanlisim varsa duzeltsin ama Ben bunlari yaptirmistim
arkadaşlarrıımm hamileeyiiimGüzel dilekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepnize nasip eder Allahım anne olmayı
dua her kapıyı açar bol bol dua edin arkadaşlarım Allahım benım sesimi duydu Rabbim dualrı boş çevirmez.
berianur bende belirti sayılabilecek birşey oldu:)
abahtan beri ağ kasığımda batma var:)
tabii üşütmekle de alakalı olabilir ama bi yerim ağrıyo diye seviniyorum iyice manyaklaştım:)
dua edininşallah canım sabırla bekle bakalım ne olacak sonuç
arkadaşlarrıımm hamileeyiiimGüzel dilekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepnize nasip eder Allahım anne olmayı
dua her kapıyı açar bol bol dua edin arkadaşlarım Allahım benım sesimi duydu Rabbim dualrı boş çevirmez.
bende 2 yıllık evliyim ve inşallah hayırlısı ile anne olmak istiyorum. tutturanlar yardım ediverin be acık bizlere
kızlar kızacaksınız ama ben bişey yaptım öğlen kan vermiştim :))) şimdi gittim ama 0 çıkacak diye gittim .kız demezmi 100 muhtemelen 2 haftalık.benim eller titremeye başladı dedim şakamı bu ben negatif diye düşünüyorum bakmayın test yaptıgıma dedi hayır hanfendi 100 sonuç gelsin bakım dedim getirdiler Allahımya <0,1000 yazıyor .garip oldum kıza dedim sağolya ben zaten umutlu değildim sen beni titrettin.üstüne doktora çıktım.dedi mide yanması belirti evet olabilir.negatif çıkması yok denemez ama varsa çıkmalıydı adetin 21.günü çıkar dedi.adet olursan 3 .günü gel bütün testleri yapalım dedi.olmazsanda zaten pazartesi gel kan testini tekrarlayalım dedi peki dedim.rahatladımaferin bana.ayrıca kandırdım biz 6 aydır istiyoruz olmadı dedim yaşım geçiyor dedim.adet olursan gel hepsine bakalım dedi.
ay cnm benim ya çok sevindim inş hayırlısıyla kucağına alırsın benim için dua et ya inş olmam da hamile olurum :)))))))))))
22 marttı benim bat çoktan geçti canım yarın ya da perşembe kan testine gidicem
Ben siz bu konuyu konusurken uzulmeyesin diye soylemedim de, Ben de siparis verecektim 2 ay once. Forumda ov. Testleri topigini okudum, kizin biri kocasina yapmis onda bile silik cikmis. Her insanin idrarinda bazi donemlerde bulunuyormus LH hormonu. O yuzden Ben almamistim. Ama o degil de, insallah cuma adetin gelmez ve pzt kanda cikar sekercim
inşallah canım burda bebek hasretiyle yanan herkesin bu batları son olsun tez vakıtte bebeklerimize kavuşalım Dualarım sizinle
inş cnm inşşşşşş bende senin gibi hamile kalırım senin idrarda mı çıktı cnm
inşallah canım burda bebek hasretiyle yanan herkesin bu batları son olsun tez vakıtte bebeklerimize kavuşalım Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?