Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

gözünaydın canım degerin kaç çıktı gün boyu seni merak ettim

inş cnm inşşşşşş bende senin gibi hamile kalırım senin idrarda mı çıktı cnm

ayrıca çok soru soruyorum ama merak ediyorum senin belirrtilerin neler di kaç gün gecikti:)))))))))

canım hayırlı uğurlu olsun,Rabbim tamamamına erdirsin inş.. sonuna kadar çok sevindim

teşekkür ederim berianur. darısı herkesin başına.

benim işler karışık valla ben bile anlamadım. ilaç kullanıyordum prolaktınım yüksek olduğu için ama korunmadım. adet düzenim normalde 28-29 gün. adetımın 23. günü çamaşırımda bir lekelenme farkettim. korktum çünkü regl için erkendi. ama hormon ilacı kullandım belki olr dedim. ertesi gün yine lekelenme vardı birer damla kadar. gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım yine silik dün gece adetımın 26. günü hastaneye gttim dayanamadım idrarda test yaptılar pozitif dediler ama adetım henüz geçmediği için yanılma olabilir diye kanda baktır dediler bugun kana baktırdık 1000 in üzerinde cıktı ve ben sata göre 27günümdeyim doktor gebesin dedi. cumartesi kontrolüm var önceden mi hamile kaldım üstüne mi gördüm acaba değer sizce nasıl normal mi kızlar .

gözünaydın canım degerin kaç çıktı gün boyu seni merak ettim

canım değer > 1000 yazıyor yani binden fazla makıne ölçmüyormuş artışı anlamadım .aradakı değerleri ölçmüyor tamları yazıyor herhalde aman doktor hamılesin dedi ya bende sorgulamadım tam olarak kaç

ben değerleri fazla bilmiyorum ama hamilesin ya o yeter diyer gidişinde araştırırsın başka belirtin oldumu :)

ben değerleri fazla bilmiyorum ama hamilesin ya o yeter diyer gidişinde araştırırsın başka belirtin oldumu :)

bacaklarım çok ağrıdı ayrrıca karnım da ağrıyor hala geçmedii lekelenmeleri sordum onlara takılma önemsiz dedi yerleşme kanamsı mı diye soramadım. birde kabız oldum 2 - 3 gün önce şimdi iyiyim başka aklıma gelen birşey yok

cnm yaa bunları duyunca çok ümitlendim ya çünkü hepsi bendede var kabız oldum adet sancısı bel bacak ağrısı çekiyorum 10 gündür sol tarafıma ağrı saplanıyo ve beyaz krem gibi devamlı akıntım var çok yemek yiyorum sence varmıdır bendede bebişşş :)))))))))))

ikiz olabilirmiki acaba 300 değil 500 değil : yada adet biter bitmezmi yumurtladın kaldınki.iyi yüksek çıkmış.aman neyse çok takılma sonuca bak

olabilir canım neden olmasın test yapsana idrarda belkı çıkmaz kan testi sonuç veerir hakknda hayırlısı

olabilir canım neden olmasın test yapsana idrarda belkı çıkmaz kan testi sonuç veerir hakknda hayırlısı

yapıcamda negatiff olmasından korkuyorumm ya 3 gün bekliyim diyorumm ne olur ne olmaz diye ama bir şey sorucam cnm bi şey duydum idrarını kaynatıyormuşsun köpürürse hamilesin köpürmezse deyilsin bunu çok doğruluyorlar sence doğrumu cnm merak ettim:))))))))

ikiz olabilirmiki acaba 300 değil 500 değil : yada adet biter bitmezmi yumurtladın kaldınki.iyi yüksek çıkmış.aman neyse çok takılma sonuca bak

valla adetin 10gününden beri takıp ettım ovu testi ile taa 21. 22 de gördüm koyu çizgi demekki ozamn hamileymişim 10gunden önce olmuş yumurtlama Sağlıklı olsun da farketmez minik keseyi hele bir göreyim inşallah iste asıl bayram o zamn bize

agresif melek gözün aydın... sağlıkla kucağına al inşallah...

kızlar benim bat a 7 gün kaldı... sanki hiç bir belirtim yok gibi sizce belirti olmaması normal mi?

ben normalde hiç tatlı yemem ve sevmem adet zamanımda bile sadece 1 çikolata yerim o kadar.. ama şuanda canım çok fazla tatlı istiyo birde akşam 9.30 da uykum geliyor... sizce bunlar belirti sayılırmı??????

hiç bir fikrim yok aman boşver öyle şeyleri al bir test yap. miden kaldırmaz boşver

canım ovulasyon testi bendede pozitif hep.kan negatif çıktı.gebelik testi negatif neyse günüm gelsin bakalı9m hayırlısı olsun.

Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

Normaldeki adet belirtilerini bilmiyorum ama bazen belirtisizlikte hamilelik belirtisi olabiliyo :) aynısı bana da oldu şöyle normalde adete 4-5gün kala bnm kasıklarımda sızlama olurdu bu ay hiç olmadı sadece göğüslerim şişti dokununca yatınca acıyo ama öyle dayanılmaz bi acı değil, adet zamanımda da olan gibi. Normalde yoğurt çok sevmem süt içerim ama bir haftadır sütün yüzüne bakmıyorum ama deli gibi meyveli yogurt fln yiyorum hemde 4lü paket halinde. Normalde çok uyurum 12den önce nadir uyanırım ama bir haftadır sbhları 7.30-8.00 arası kalkıyorum ben de herşey ters tepti yani :) umarım hamilesindir stres yapma rahat olmaya çalış canım değilse 7 gün geçmek bilmez

agresifmelek hadi hayirli ve ugurlu olsun... saglicakla kucagina alirsin ins.. cok sevindim.. kuzu35 hala kan testi yaptirmadin mi seeennnnnn....

unlugul cum sogan kurun bitti mi..
o kiza bendde cok sinir oldum yaaa.. bencede kesnlikle erkek doktora git canm.. hayirlisi bakalim.. uzulme hiccc

kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerden dim . bugün tes yaptım negatif çıktı. adet günüm bugün aslında bugün olmayınca meraktan yaptım sonuç negatif. ama inanılmaz bel ağrım var. ben normalde ağrı çekmem adet öncesi.bu ikinci bebek olcak tı olsaydı. bir kaç güne olmazsam tekrar deneyecem bakalım inşallah olur ya

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım allah senden razı olsun.
başları okumadım ama anladığım kadarıyla sen hamişsin.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım sogan kürünü 9 gün içtim sanırım midemi rahatsız edince nolur nolmaz diye bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…