Sağol canım amin inşallahhh ..
Sen nasılsın kırmızılardan haber varmı gelen giden yok dimi .Cuma gidicektin sanırm dimi git bakalım haberlerini bekliyorum
yok tatlım ne belirti var ne gelen giden cuma gidicem işte doktora da hayatımda hiç bu kadar geciktiğini bilmem 1 hafta oldu kafama takılıyo kafamı dağıtmaya çalışıyorum ya regl söktürücü verirse ama ya bebek varsa diye diye kafayı yicem herhalde
Canim duramiyorum yainternnet clearblue ismarladim yarina gelir.bende 3 nisanda yaparim.batimda5-7 nisan zaten.
Herkese selam kizlar.ilk defa bu ay yakaladimi dusunuyorum yumurtlamayi.iki ay bos gecmis herseyden bir habermisimbu ay olmazsa da psikolojik dicem artik akisina birakcam,iliskiden zevk alamaz oldum be okuldaan geldim biraz alisveris yaptim.simdi de yemek yapicam kolay gelsin sizlerede
Günaydın kızlar
Dün gittim kan testi yaptırdım.İdrar testi ile öğrenmiştim hamileliğimi ben.Doktora hafta sonu gideceğim için gitmeden kan testide yaptırayım o günde yaptıracak çünkü karşılaştırma olur dedim hem içimdeki merakta geçsin istedim.Kan garanti oluyor bir bakıma:)
11.242 Çıktı Beta HCG Özel bir hastaneydi yaptırdığım yer 5.haftalığa geliyor karşılığı dedi oradaki doktor :) Maşallah kuzum sanırım sıkı sıkı tutunuyor annesine..Darısı herkesin başına .Cumartesi birde kesesine kalp atışını duyarsam inşallah Allah'ın izniyle..Sonra biraz daha rahat olacağım.
Herkes iyimi gelişmeler varmı
cok sevimdim canım benim bende 8 inde gitcem kıksmet olurda adet olmazsam eger bende boyle güzel haberler alırım inşallah
İnşallah canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Canım hayırlısı olsun umarım umduğun gibi bir sonuç alırsın bu ay, senden ümitliyim valla. Bu arada doktor kontrolüne falan mı gittin. BU defa yumurtlamanı tutturduğunu nerden anladın.
Yahu her ay yumurtlama dönemini farkeden ben 2 aydır hiçbirşey hissetmiyorum yumurtlamıyoru myuum diye de cok korkuyrum yahu
ne nasıl yani? sen ne zaman olduğunu düşünüp çalışıyordun ki balım? sorsaydın bize keşke :S hiiiçç o an aklına bebiş getirme, sonrasında uzanınca getirebilirsin :))
clearblue çok pahalı değil mi? ne kadar senin aldığın sitede? bu kıbrıs'taki testler en dandiğinden, eczaneden almıycam artık. ben de netten mi sipariş versem acaba?
Canlar ovulasyon tesleriyle anlamistim canim.Bu arada nursay iliski olunca anlasailmiyor malesef bende akintidan anlayamadim bu ay.cunku iliski oldugu icin ertesi gunde biraz islaklik oluyor ayirt edemiyorum.
Topidikcim ben intden aldim 36 tl idi galiba ikisi.ruzigarin yazdiklarinin okudum dusun dandikler kiz hamile oldugu halde negatif demis.iyi olan marka pozitifmis ama ona soralimtekrar hangi marka oldugunu intten o markayi aliriz.eczanede malasef dandirikler oluyor.
Nursaycim umudunu kes tatlim benden.clearblue ile yaptim negatif sonucum.5-7 nisan batim bekliyorum reglimi ne yapayim:26:
Canlar ovulasyon tesleriyle anlamistim canim.Bu arada nursay iliski olunca anlasailmiyor malesef bende akintidan anlayamadim bu ay.cunku iliski oldugu icin ertesi gunde biraz islaklik oluyor ayirt edemiyorum.
Topidikcim ben intden aldim 36 tl idi galiba ikisi.ruzigarin yazdiklarinin okudum dusun dandikler kiz hamile oldugu halde negatif demis.iyi olan marka pozitifmis ama ona soralimtekrar hangi marka oldugunu intten o markayi aliriz.eczanede malasef dandirikler oluyor.
Nursaycim umudunu kes tatlim benden.clearblue ile yaptim negatif sonucum.5-7 nisan batim bekliyorum reglimi ne yapayim:26:
canım bende AL Bİ diye garip isimli bi etst almıştım negatif cıktı ruzigar da ondan almıştı onuda negatif cıkarmış konuşmuştuk onla o pyro clinice isimli testte öğrendi
Oyle deme hayatım be daha vaktin varmış bak daha bugun 2 Nisan, 7 sinde regl olacağını düşünürsek 5 gün önceden çıkmaması çok çok normal. Lütfen bekle biraz daha ve hergün yapma. Hatta 7 sinden önce hiç yapma test bence.
Doğru sölüyosun ilişki sonrası hep bir ıslaklık akıntı oluyor zaten, o durumda sadece düzenli yapmak ve ovülasyon testleri yardımcımız olacak herhalde. Sen hangi günler arası çalıştın bu ay.
Bakalim canim bir daha arastirayim netten ama ben umidi kestim clearblue negatif cikti bugun
canlar o testtenn bende aldım negatif çıkmıştı
kızlarrr selam nasılsınızzz ya ben kötüyümmm(( sabah uyandım wc ye gittim bide ne göreyim kahverengi akıntıçok korktum sonra baktım beyz akıntı olduuu az öncede test yaptım negatif çıktı gerçi adetme daha 1 hafta falan var kafayı yicem sizce neden böle oldummmmm (((
Ben reglimin 9. ve 18 gunleri arasi calistimcanim ama varya iskenceydi resmen hicbirinden de zevk almadim.bu ovu testide kasiyor insani.sirf mecburiyetten yaptim cogu zaman.zevk almadanda bu is bence cok zor.gelecek ay kullanmicam ovu testi falan.kasiyor insan kendini
kızlarrr selam nasılsınızzz ya ben kötüyümmm(( sabah uyandım wc ye gittim bide ne göreyim kahverengi akıntıçok korktum sonra baktım beyz akıntı olduuu az öncede test yaptım negatif çıktı gerçi adetme daha 1 hafta falan var kafayı yicem sizce neden böle oldummmmm (((
Kac gun once negatif cikti seker??Bende aklimdan seni geciriyordum nasilsinmerak ediyorum seni.Nurdancim clearblue negatif ciktiya ben umudu kestim 5-7 nisani batimi beklyiorum.bi guzel bir saat utumude yaptim o gazlaregl olayim sacimida boyatcam icimde kaldiydi
geç cevap veriyorum hayatım kusura bakama yoğundum bugün.ben 4 gün kala almıştım negatif çıktı...inanmayın onlara.concordtan başkasını tanımam 4 tl ama çok çok hassas...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?