Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

sen nekadara aldın canım?
ve ne kadar güvenilir acaba?

işi şansa bırakmamak gerek sordum bakalım garanti güvenilir derse alacağım :) fiyat çok ucuz geldi o nedenle tereddütte kaldım :)

canım ben 30 adet kaset testi 27 liraya aldım. Sitede kullananlar varmış birazda onun tesiri oldu. 30 adet = 3 aylık kullanım :)

inşallah 30 taneyide kullanmayız yaa :) hemen bu ay olsun istiyorum.bide bende kan pıhtılaşması var.belki yine olmayacak
o yüzden zaman değerli benim için :)

inşallah 30 taneyide kullanmayız yaa :) hemen bu ay olsun istiyorum.bide bende kan pıhtılaşması var.belki yine olmayacak
o yüzden zaman değerli benim için :)

bu yazdığını da görmemiştim ayrıca. İnşallah bu ay sende olumlu sonuç alırısın. Bende de pko var allah hepimizin yardımcısı olsun.

bu yazdığını da görmemiştim ayrıca. İnşallah bu ay sende olumlu sonuç alırısın. Bende de pko var allah hepimizin yardımcısı olsun.

aminn ecmain inşAllah hepimiz sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz.çevremdeki herkes hamile kıskançlık değilde içim burkuluyor artık 6 aydır bekliyorum eğer yine olmazsa bu 3 olacak denemekten yoruldum

aynen yaa herkes hamile allah sağlıkla kucaklarına almayı da nasip etsin herkese.. gerçekten kendisi için üzülüyor insan
benimde bu 6. ayım bebek istediğim ve benim de 3. hesap kitap bişeyler denemek falan.... insan bıkıyor artık
bu ayda olmazsa gelecek aya deneyecek bişey de kalmadı. ovulasyon testi son umudum artık

aminn ecmain inşAllah hepimiz sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz.çevremdeki herkes hamile kıskançlık değilde içim burkuluyor artık 6 aydır bekliyorum eğer yine olmazsa bu 3 olacak denemekten yoruldum

bende aynı şeyleri düşünüyorum ya...benden sonra evlenenler hamile deyince bi tuhaf oluyorum.sanki benim yanımda özellikle söylermiş gibime geliyo ya..hem ben bu ay şubat 16 da adet olmam gerekiyodu ama olmadım süreklide ağrı çekiyorum sanki olmuş gibi gidiyorum bakıyorum yok.. geçen ayda on gün önce olmuştum normal düzenine göre son iki aydır böyle oluyo normlde çok düzenli bende heralde yine dengeler şaştı diye tst falanda yapmıyorum ama hamilemiyim acaba diyede düşünmeden duramıyorum ya varmı bu durumla karşılaşanlar.:112:

peki sendede benim gibi bir problem varmı?bende kan pıhtılaşması var.2 kaybım var.gebelikte sorun yok,istediğim zaman gebe kalabiliyorum.ama işte sorun 8 haftadan sonra başlıyor

çok üzüldüm yaa. allah şifa versin canım. ben de çok şükür bi problem yok. eşimdede yok sanırım bir yıl dolmadan doktora gitmeyin diyorlar ya o yüzden baktırmadık, ama ben jinekoloğa gidiyorum tabi sık sık hatta 22 şubatta tekrar bir randevum var.

Canım Ankarada olmana sevindim.. bende ankaradayım..

26 yaşındayım 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz 5 aydır yumoşlarla sipoşlar bi türlü buluşamadı... her türlü yöntemi uyguluyorum valla...

ne yöntemler uyguladınız?

bu ay başladık daha eşime keçiboynuzu kürü uygulattım.. ben hayıt tohumu içtim.... mik mik ten sonra bacaklarımdan tutuop silkelettim bu biraz komik bir yöntem ama sipoşların kanallara akmasını sağladığından faydasını gören arkadaşlar çok...

yok canım ben 23 günde bir oluyorum .şaşmaz hep aynıdır.geçti o yüzden hatta bugün son gün bakalım hayırlısı nette hesapladım 13 şubat-18 şubat diyor son 3 adet tarihine göre
bugün hemen al eğer alacaksan. 8 şubattan bu yana 10 gün olmuş eğer periyodun 28 günde birse senin yumurtlama 22 veya 23 şubat olabilir ama sen ovulasyonu denemek istiyorsan elini çabuk tut.

Merhaba arkadaşlar ne zamandır beklediğim konu açılmış sonunda :) Mart ayında hamileliği umutla ve dört gözle bekleyenlerdenim bende. Geçen ay klomen kullandım 2 yumurtam oluştu ama yinede tutmadı bu ay yine klomen + çörekotu tarçın bal kürü denedim. 2 Mart beklenmeyen adet tarihim.

Şuan yumurtlama dönemim bitmek üzere ... Gün aşırı ilişki + silkeletme yöntemini yaptık .. benimde. İnş olur bu ay Yoruldum artık bu süreçten 7-8 ay oldu korunmayı bırakalı...

Canım Ankarada olmana sevindim.. bende ankaradayım..

26 yaşındayım 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz 5 aydır yumoşlarla sipoşlar bi türlü buluşamadı... her türlü yöntemi uyguluyorum valla...

Çok memnun oldum cnaım, Aankaralılar çoğalıyor aramızda :)

Offf ben de bu ay denicem inşallah kocamı tam ikna ettim sayılmaz stres olmaya başladım bugün de regl oldum vakit daralıyor

Allah gönlüne göre versin canım umarım bu ay sn olur beklenen adet tarihin hiiiiiç gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…