Bu gün sipariş verdim, durumun hassasiyetinden bahsettim onlarda sağolsunlar bugün kargoya verdiler. Bir kaç gün içinde elimde olur 12.güne yetişir inşallah. Fiyatlar ezcanelere oranla çok daha ucuz, kaliteli mi o kadarını bilemiyorum.
bende mi alsam ne yapsam? bi sitede 6 ov.testi+3 gebelik testi 13.50 tl.kargoda bedava.bi akıl verseniz ya?
sen nekadara aldın canım?
ve ne kadar güvenilir acaba?
canım ben 30 adet kaset testi 27 liraya aldım. Sitede kullananlar varmış birazda onun tesiri oldu. 30 adet = 3 aylık kullanım :)
işi şansa bırakmamak gerek sordum bakalım garanti güvenilir derse alacağım :) fiyat çok ucuz geldi o nedenle tereddütte kaldım :)
inşallah 30 taneyide kullanmayız yaa :) hemen bu ay olsun istiyorum.bide bende kan pıhtılaşması var.belki yine olmayacak
o yüzden zaman değerli benim için :)
bu yazdığını da görmemiştim ayrıca. İnşallah bu ay sende olumlu sonuç alırısın. Bende de pko var allah hepimizin yardımcısı olsun.
aminn ecmain inşAllah hepimiz sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz.çevremdeki herkes hamile kıskançlık değilde içim burkuluyor artık 6 aydır bekliyorum eğer yine olmazsa bu 3 olacak denemekten yoruldum
aynen yaa herkes hamile allah sağlıkla kucaklarına almayı da nasip etsin herkese.. gerçekten kendisi için üzülüyor insan
benimde bu 6. ayım bebek istediğim ve benim de 3. hesap kitap bişeyler denemek falan.... insan bıkıyor artık
bu ayda olmazsa gelecek aya deneyecek bişey de kalmadı. ovulasyon testi son umudum artık
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.
Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.
Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.
Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)
Canım Ankarada olmana sevindim.. bende ankaradayım..
26 yaşındayım 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz 5 aydır yumoşlarla sipoşlar bi türlü buluşamadı...her türlü yöntemi uyguluyorum valla...
ne yöntemler uyguladınız?
bugün hemen al eğer alacaksan. 8 şubattan bu yana 10 gün olmuş eğer periyodun 28 günde birse senin yumurtlama 22 veya 23 şubat olabilir ama sen ovulasyonu denemek istiyorsan elini çabuk tut.
Canım Ankarada olmana sevindim.. bende ankaradayım..
26 yaşındayım 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz 5 aydır yumoşlarla sipoşlar bi türlü buluşamadı...her türlü yöntemi uyguluyorum valla...
Merhaba arkadaşlar ne zamandır beklediğim konu açılmış sonunda :) Mart ayında hamileliği umutla ve dört gözle bekleyenlerdenim bende. Geçen ay klomen kullandım 2 yumurtam oluştu ama yinede tutmadıbu ay yine klomen + çörekotu tarçın bal kürü denedim. 2 Mart beklenmeyen adet tarihim.
Şuan yumurtlama dönemim bitmek üzere ... Gün aşırı ilişki + silkeletme yöntemini yaptık .. benimde. İnş olur bu ay Yoruldum artık bu süreçten 7-8 ay oldu korunmayı bırakalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?