Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

NURSAY22 kullanıcısından alıntı
Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten

Senin bat ne zaman NURSAY22

canım maalesef forumu açan kişi olarak bu ayı kaçırdım çünkü eşimin işi sebebi ile 8 gün kadar şehir dışında olması gerekiyordu ve bu dönem tam benim yumurtlama dönemimdi. Yuömurtlama dönemi diyorum ama yumurtladığıma dair hiçbir belirtim olmadı ne akıntı ne agrı ne sızı, o nedenle belki de eşim burd aolsaydı da birşey olmayacaktı, kısmet ne diyelim :)

Ben 18 Şubatta regl olmuştum aslında buna göre de 16-17 Mart gibi bekliyorum yenisini. Ondan sonra tam gaz gün heap etmeye başlıcam yine inşallah :)

hayırlısı olsun ays denemeye devam
bu iğne evet 9 ay yapılan kan sulandırıcı iğne,ben henüz başlamadım ama hamile kalırsam hemen başlicam
kendim vuracakmışım nası olacaksa o

Tamam canım biliyorum ben bu iğneyi benim kardeşiminde 2 düşüğü oldu sonra doktor değiştirdi ve 3. Ye hamile kaldı doktor bu iğneden verdi hergün göbeğine yapardı iğnenin içi çok uzun değil o yüzden acıtmadığını söylerdi ve 8 haftalıkken kalp atışlarını duydu normalde 8 haftaya kadar gelememişti hiç . Sonra 8 boyuncs her gün yaptı son ay doktoru bıraktırdı doğum sırasında çok kanaması olur diye şimdi mink kızı doğdu çok şükür sağlıklı korkma yani Allahın izniyle olucak inş

salı ayrıyız maleef artık 13 ve 14. gün şansımı deniycem..

kıyamam canım benim yaaa,dua edeceğim senin için özel
biz en azından bişeyler yaptık umutla bekliyoruz diyoruz senin o imkanında yokmuşşş
inşallah olur ama morelini bozma,Rabbimden iste.çokça iste( hayırlısıyla)
neler neler duyuyoruz olur ,seninde olur:))
negatiften pozitife geçtim

kızlar dün tansıyonumu ölçtürdüm buyuk 9 küçük 5 cıktı şimdi eczaneye gittim yine büyük 13 küçük 8 çıktı eczacı kadın normal bi durum değil hamilemisin diye sordu direk çok şaşırdım tansıyondanda belli oluyormus erken belirti olarak dedim 4 günüm var daha negatıf cıktı sonuc daha erken bekle eger adet olursan bı doktora gorun hamılede olabılırsın belkı dedı (( umut oldu yıne ıcımde

o dedi ama kaynatınca belli oluyor dıye karbonatıda o söyledı ondan öle dedım kaynattı dıye deıl canım :)))

hım pardon canım ben okuduklarımdan öyle anladım,sanki sen söyledin o da ben kimya okudum diye yazdı diye düşünüyordum
pardonn:)))

ayrıca sen en azından yarım gün de olsa evdesin ful time bir işte çalışsan ; hem o dediklerinin hepsini yapacaksın,hem de ev işlerini...
hayat müşterek ,ben ona yardım ediyorum o da yardım etsin falan hikayee,ben yaptırmaya çalışıyorum daha pis oluyor etraf

daha erken ,bence moda girme,dua et
çok kafiyeli oldu

canım ben yarım gun evde deılım kı benım bazen nezamn cıkcagım bıle bellı olmuyor sabah 8de bı kalkıyorum bıdaha allah kerım en erken 7 8 evdeyım en gec 10 11 de evdeyım yorgunlukta oluyor esnaf olup ınsanlara dert anlatmak okadar basıt olmuyorkı keske yapabılsem dedıklerını ama ((

canım en kolay yolu burnunu tıkayarak ıc ve ctıkten sonra bı kasık nutella ye burnun tıkalıyken yap bunları hıssetmessın bıle tadını.ilk 3 4 gün zorladı benım bırde mıdede ulser var benım sogan normal yersem bıle dokunurdu.ama alısılıyor sonra.

kızlarrr canlarr , ben bu ay tutmazsa eğer doktora gitmek istiyorum , regliden öncemi gitmek daha iyidir yoksa sonra gitmekmi 15 mart regli günüm ve regli sancılarım hala var sanırım tutmadı bu ay

canim benim cok ama cook tesekkur ederim bu guzel sozlerin icin.nasil iyi bi insan oldugun duallarindanda,yazdiklarindanda belli.yuce rabbim gonlune gore versin ve kuacginizi bos birakmasin.cumlemizin AMIIIIN

valla canım sıgarayı bırak bende yenı bıraktım ve cok zor oldu en sonunda bebısımı dusununce bıraktım olmuyor zaten bıde sıgara yuzunden bekleyemem bebişimi

bende 3 ay önce bıraktım cok zor oldu ama bttı cok sukur.en az 6 ay gecmsı gerekıyor vucudun sıgaranın etkısınden kurtulup temızlenebılmesı ıcın. bebek ıcın guzel bır yer hazırlamak adına bıran once bırakılmalı.

canim benim cok ama cook tesekkur ederim bu guzel sozlerin icin.nasil iyi bi insan oldugun duallarindanda,yazdiklarindanda belli.yuce rabbim gonlune gore versin ve kuacginizi bos birakmasin.cumlemizin AMIIIIN

canımsın sızın hakkınızda neden ıyı seyler düşünmeyeyımkı.ıns herkes mutlu olur.rabbım herkesın gonlundekını hakkında hayırlı kılsın tatlım.

kızlarrr canlarr , ben bu ay tutmazsa eğer doktora gitmek istiyorum , regliden öncemi gitmek daha iyidir yoksa sonra gitmekmi 15 mart regli günüm ve regli sancılarım hala var sanırım tutmadı bu ay

tatlım doktorlarla kanka olmus bırı olarak tavsıyem,adetın 3.günü gıt,ozaman ultrasonda daha ıyı bellı oluyo hersey..adetten onde yada sonra gıtmen senın için zaman kaybı,bosuna ıgıtmıs olursun..tabı ıns gerek kalmaz

Canım bunu yazmışsın ya banada umut oldu. Batıma 7 gün var ve geçtiğimiz bir hafta içinde 3 defa tansiyon problemim oldu. Başım döndü kulaklarım çınladı kendimi yatağa attım hemen. Acaba bu bir belirtimi? Keşke olsa :) Kafam kopsa razı olcam bu bebiş için Değerini bilsin walla

canımmm benimm çok iyi oldu bunu söylemen adetten sonra gidecektim adetliyken muayene etmez diyee çok sağol canımmmm,
inşallahh gerek kalmazzzzzzz

canım valla 3 düşükten sonra testler yapıldı 2 ay bekledim sonuçları meğer o zaman da 4 düşük oluyormuş geç kaldım 0,6lık demişlerdi yapamadım aslında 2 tane vurundum ama fayda etmedi geç kaldığım için şimdi coraspin folbiol devam ama gebelik yok bugün endokrine gidim hormon şeker falan genel bakım dedim affedersin şerefsiz dr bakmadı savdı dahiliyeye gönderdi tahlil verene kadar saati geçmiş ilk defa duydum hormonlar 9 dan önce verilmeliymiş dr yüzünden geç oldu sonuç çıkmadı yani yine belirsizlik anlayacağın halbuki bugün 3.günümdü sağlıklı sonuç alabilirdim sinir oldum zaten öğrencileri bırakıp hastaneye gidemiyom böyle olunca da çok kızdım dr lara halden anlayıp düzgün tetkik yapsalar ne olur sanki ha birde hematoloğa gittim ilacın dozu ne olmalı diye bana coraspin yada iğneye gerek yok dedi çoook şaşırdım benim faktörler bu şekilde senin nasıl hangi faktör yazarmısın canım
Faktör V G1691A mutasyon saptanmamıştır
Prothrombin G20210A mutasyon saptanmamıştır
Faktör XIII V34L herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr A1298C herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr C677T herezigot mutasyon saptanmıştır
Paı-1 4G/5G 4G/5G

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…