NURSAY22 kullanıcısından alıntı
Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten
Senin bat ne zaman NURSAY22
hayırlısı olsun ays denemeye devam
bu iğne evet 9 ay yapılan kan sulandırıcı iğne,ben henüz başlamadım ama hamile kalırsam hemen başlicam
kendim vuracakmışım nası olacaksa o
Bizim Labroant karbonatcı kaynatıcı Nursay22 nerde göremedım bgun
salı ayrıyız maleefartık 13 ve 14. gün şansımı deniycem..
kaynatıcı sensin bi kere
kandırma saf masum insanları
o dedi amakaynatınca belli oluyor dıye karbonatıda o söyledı ondan öle dedım kaynattı dıye deıl canım :)))
kızlar dün tansıyonumu ölçtürdüm buyuk 9 küçük 5 cıktı şimdi eczaneye gittim yine büyük 13 küçük 8 çıktı eczacı kadın normal bi durum değil hamilemisin diye sordu direk çok şaşırdım tansıyondanda belli oluyormus erken belirti olarak dedim 4 günüm var daha negatıf cıktı sonuc daha erken bekle eger adet olursan bı doktora gorun hamılede olabılırsın belkı dedı(( umut oldu yıne ıcımde
hım pardon canım ben okuduklarımdan öyle anladım,sanki sen söyledin o da ben kimya okudum diye yazdı diye düşünüyordum
pardonn:)))
ayrıca sen en azından yarım gün de olsa evdesin ful time bir işte çalışsan ; hem o dediklerinin hepsini yapacaksın,hem de ev işlerini...
hayat müşterek ,ben ona yardım ediyorum o da yardım etsin falan hikayee,ben yaptırmaya çalışıyorum daha pis oluyor etraf
ya kızlar bu soğan kürünü nasıl içebiliyorsunuz yaa.. akşam deneyim dedim.. içeyim malum faydası varmış yumurtalarım çatlarmış filan... ewet çatladı ama yumurtalıklarım değil istifra etmekten midem, ağzım,burnum çatladı.. ööööö iğrençtii.. İnşallah içmek zorunda kalmam çünkü mümkün değil içemedimmalum halılar içti ..
bidaha içeceğimi sanmıyorum..zaten kocişte kızdı.. :26:
ziyam canımsın aklına düşüğü getırıp kötüyü cagırma.rabbım bebegımı hayırlı saglıklıca kucagıma almayı nasıp et dıyerek dua et..cocuk olsunda nasıl olursa olsun demıyelım hıcbırımız.duanında adabı var..canım rabbım sana kolaylık versın bıze umut ol ıns..sen suan ıkı canlısın,ben hep caresız hasta olanların ve hamıle olanların dualrının kabul olucagına ınanmısımdır.nolur dua et bızım için..
valla canım sıgarayı bırak bende yenı bıraktım ve cok zor oldu en sonunda bebısımı dusununce bıraktım olmuyor zaten bıde sıgara yuzunden bekleyemem bebişimi
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Darısı dileyen isteyen herkesin başına inşallah..
canim benim cok ama cook tesekkur ederim bu guzel sozlerin icin.nasil iyi bi insan oldugun duallarindanda,yazdiklarindanda belli.yuce rabbim gonlune gore versin ve kuacginizi bos birakmasin.cumlemizin AMIIIIN
kızlarrr canlarr , ben bu ay tutmazsa eğer doktora gitmek istiyorum , regliden öncemi gitmek daha iyidir yoksa sonra gitmekmi 15 mart regli günüm ve regli sancılarım hala var sanırım tutmadı bu ay
kızlar dün tansıyonumu ölçtürdüm buyuk 9 küçük 5 cıktı şimdi eczaneye gittim yine büyük 13 küçük 8 çıktı eczacı kadın normal bi durum değil hamilemisin diye sordu direk çok şaşırdım tansıyondanda belli oluyormus erken belirti olarak dedim 4 günüm var daha negatıf cıktı sonuc daha erken bekle eger adet olursan bı doktora gorun hamılede olabılırsın belkı dedı(( umut oldu yıne ıcımde
tatlım doktorlarla kanka olmus bırı olarak tavsıyem,adetın 3.günü gıt,ozaman ultrasonda daha ıyı bellı oluyo hersey..adetten onde yada sonra gıtmen senın için zaman kaybı,bosuna ıgıtmıs olursun..tabı ıns gerek kalmaz
canımmm benimm çok iyi oldu bunu söylemen adetten sonra gidecektim adetliyken muayene etmez diyee çok sağol canımmmm,
inşallahh gerek kalmazzzzzzz
hadi bakalım bekliyoruz
bir pıhtılı daha
canım düşüklerinde iğne kullanmış mıydın?yoksa yeni mi öğrendin?
Benim de 3. hamileliğim olacak inşallah,ama ilk defa iğne kullancam
ilkinde bişey kullanmadım düştü,2. de coraspin kullandım yine düştü.Bu defa 0,4 lük iğne kullancaz
işe yarıyomu onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?