Canım bunu yazmışsın ya banada umut oldu. Batıma 7 gün var ve geçtiğimiz bir hafta içinde 3 defa tansiyon problemim oldu. Başım döndü kulaklarım çınladı kendimi yatağa attım hemen. Acaba bu bir belirtimi? Keşke olsa :) Kafam kopsa razı olcam bu bebiş içinDeğerini bilsin walla
bende 3 ay önce bıraktım cok zor oldu ama bttı cok sukur.en az 6 ay gecmsı gerekıyor vucudun sıgaranın etkısınden kurtulup temızlenebılmesı ıcın. bebek ıcın guzel bır yer hazırlamak adına bıran once bırakılmalı.
Tamam canım biliyorum ben bu iğneyi benim kardeşiminde 2 düşüğü oldu sonra doktor değiştirdi ve 3. Ye hamile kaldı doktor bu iğneden verdi hergün göbeğine yapardı iğnenin içi çok uzun değil o yüzden acıtmadığını söylerdi ve 8 haftalıkken kalp atışlarını duydu normalde 8 haftaya kadar gelememişti hiç . Sonra 8 boyuncs her gün yaptı son ay doktoru bıraktırdı doğum sırasında çok kanaması olur diye şimdi mink kızı doğdu çok şükür sağlıklı korkma yani Allahın izniyle olucak inş
KIZLAR ARTIK 5ci haftamdayim ve cook heyecanliyim.bundan onceki dusuklerim 4cu haftama bi kac gun kala olmusdu.lakin sukurler olsun yuce rabbime simdilik cok iyiyim.bu bebegim saglikla dogucaksa kesin sizin bana etdiyiniz guzel dualar sayesinde olucakdir ki INSALLAHDA OYLE OLUR VE SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALIRIZ ONU.cok ama cok tesekkur ederim hepinize.yuce rabbim sizleri tez bi zamanda annelikle odullendirir insallah.hepinizcin dua edicem
kızlarrr canlarr , ben bu ay tutmazsa eğer doktora gitmek istiyorum , regliden öncemi gitmek daha iyidir yoksa sonra gitmekmi 15 mart regli günüm ve regli sancılarım hala var sanırım tutmadı bu ay
kıyamam canım benim yaaa,dua edeceğim senin için özel
biz en azından bişeyler yaptık umutla bekliyoruz diyoruz senin o imkanında yokmuşşş
inşallah olur ama morelini bozma,Rabbimden iste.çokça iste( hayırlısıyla)
neler neler duyuyoruz olur ,seninde olur:))
negatiften pozitife geçtim
selam kızlar ..nasılsınız.. kısmet olursa, Rabbim uygun görürse ki ; insaAllah , mart ayında hamis olmak istiyorum
tedavimiz ilerliyorhap ve iğne var smdilik.. prsmbden itibaren bakalım bska iğne de sıraya girecek sanırım.. ve yumoslarım istenilen kaliteye geldiğinde yumoslarım toplancak.. ve sonrasında da, döllendikten sonrada transfer islemi.. ki bu çok zor.. =(
bu 4. cü tüp bebğim olucak.. kızlar çok dua edin.. meleklerime kavusayım bu kez
minikkelebeğim.. nassın güzelim. seni görünce bi bakim dedim hmde
kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı
canlarım 2 gün kaldı regliye,adet olacakmışım gibi 10 gündür süren sancılarım hala devam ediyor, sık sıkda idrara çıkıyorum ve sağ kasığıma doğru ara ara olan batmalarda devam ediyor,
kan tahlili için daha erken dimi((
ya neden doktorun kendi yapmadıki o testleri başka doktora göndermesine hiç gerek yokkicanım valla 3 düşükten sonra testler yapıldı 2 ay bekledim sonuçları meğero zaman da 4 düşük oluyormuş geç kaldım 0,6lık demişlerdi yapamadım aslında 2 tane vurundum ama fayda etmedi geç kaldığım için şimdi coraspin folbiol devam ama gebelik yok bugün endokrine gidim hormon şeker falan genel bakım dedim affedersin şerefsiz dr bakmadı savdı dahiliyeye gönderdi tahlil verene kadar saati geçmiş ilk defa duydum hormonlar 9 dan önce verilmeliymiş dr yüzünden geç oldu sonuç çıkmadı yani yine belirsizlik anlayacağın halbuki bugün 3.günümdü sağlıklı sonuç alabilirdim sinir oldum zaten öğrencileri bırakıp hastaneye gidemiyom böyle olunca da çok kızdım dr lara halden anlayıp düzgün tetkik yapsalar ne olur sanki ha birde hematoloğa gittim ilacın dozu ne olmalı diye bana coraspin yada iğneye gerek yok dedi çoook şaşırdım benim faktörler bu şekilde senin nasıl hangi faktör yazarmısın canım
Faktör V G1691A mutasyon saptanmamıştır
Prothrombin G20210A mutasyon saptanmamıştır
Faktör XIII V34L herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr A1298C herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr C677T herezigot mutasyon saptanmıştır
Paı-1 4G/5G 4G/5G
Tamam canım biliyorum ben bu iğneyi benim kardeşiminde 2 düşüğü oldu sonra doktor değiştirdi ve 3. Ye hamile kaldı doktor bu iğneden verdi hergün göbeğine yapardı iğnenin içi çok uzun değil o yüzden acıtmadığını söylerdi ve 8 haftalıkken kalp atışlarını duydu normalde 8 haftaya kadar gelememişti hiç . Sonra 8 boyuncs her gün yaptı son ay doktoru bıraktırdı doğum sırasında çok kanaması olur diye şimdi mink kızı doğdu çok şükür sağlıklı korkma yani Allahın izniyle olucak inş
cnm evde hiç test yaptın mı?
erken değil aslında varsa çıkar yani... ama evde bi yap yinede istersen...
bide ben gidince yoksa çok üzülürüm diyorsan kesin reglini bekle o geçsin ama şöyle bi, beş gün kesin geçsin yani..
yok üzülmem varsa tedbir alcam hemen öğrenim dersende hemen yarın baktırsan varsa az da olsa o artık bellidir...
Canlar nasilsiz biraz once cikabildim evime.yorgunum ama sizlerin ne yazdiginizi okumadan uyumak istemedim.e gununuz nasildi kizlar.hersey yolundami bakiym.
benimde misafirim vardı hemen nete girdim , çok şükür idrar testi yaptım negatif çıktı ve adetime artık 1 gün var, sanırım şuan adeti en yakın olan benim,
hadi bakalım cnm inşallah gelmez kırmızılaarrr gelmesiinn istemiyoruuzzz
hadi bakalım cnm inşallah gelmez kırmızılaarrr gelmesiinn istemiyoruuzzz
Safak 2 kizlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?