Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Hehe ayni durumdayiz cnm cocugu
olamayan herkes.bole dusunuyor
Eczaneci banada umit verdiii ama 5 gun var bnm bata ins oledir hamileyizdir yarin oglende yine gidip olcturcem tansiyonumu :)

Kesinlikle ole 6 ayda temizleniyormussun bende bunu duyunca biraktim anne adayi olmak isteyenler kesinlikle biraksin cocukta
oun gozlenmese bile cocugun ilerleyen yaslarinda cikiyormus hastaliklar ve zeka geriligi unutkanlik yapabiliyormus cocuklarda

canım Allah bağışlasın benim de 4 düşük pıhtı sorunum var dediler de ablanın faktörleri neydi hematolog mu dozunu ayarladı bilgilendirirsen sevinirim.

hayırlı uğurlu olsun inş. canım benim de düşükler 4. haftaya gelmeden yani leke oluyo adet günü şüphe deip test yapıyom pozitif ama dr diyor düşük olacak ve oluyo yapılan testler sonucunda pıhtı var dediler daha ge belik olmadı ila ç kullanıyom kan sulansın diye ama bugün hematolog gerek yok dedi kafam iyice karıştı canım senin sorunun neydi acaba başka sorunum mu var aynıymışız hiç 5. haftaya gelemeden hani neyse çokm uzattım Allah bebişini bağışlasın amiiiinnnmn

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

Kizlar nasilsiniz? Istanbula dra geldigim icin giremedim nete. Mart ayinda hamile kalmak isteyenler topiginden ayrilmam gerek sanirim

Cok ilgili, guleryuzlu, ve bana guven veren bir dr buldum. Nihayet :) 7 ayimi harcamis drlar, ama buna da sukur. Bundan sonrasi icin cok umutluyum. Drum herhangi bir ilac vermedi. Once durumumu gormek istiyor. 2 ay boyunca belirli gunlerde projesteronuma baktirip yumurtlama olmus mu gorecegiz. Ve tuplerim acik mi gormek icin birkac gun sonra rahim filmi cektirmem gerekiyor.

Yedikolik canim rahim filmin nasil gecti? Agrili mi? Birkac gun sonra Ben de cektirecegim.

Kizlar drum rahim filmi cektirdigim ay korunmami istiyor. Bu ay denemeyecegiz. Sizleri cok sevdim, o yuzden takip etmeye devam edecegim :) Ben artik Nisan ayi topigine giderim. Hayirlisi. Cok rahatladim ve mutluyum. Dogru teshis ve tedavi ile yakin zaman icinde yavrumu kucagima alacagima inaniyorum. Insallah sizler den bu ay guzel haberler alirim canlarim :)

arkadaşlar benim belim ağrıyor adet ağrısı gibi ama 10. günümdeyim 28 günde bir adet oluyorum. 14. gün yumurtlamam olur dimi?? şu an olmasından korkuyorum çünkü sadece haftasonu bir araya gelebiliyoruz eşimle..

berianurr regldaşım:))
canım aslında yine de şanlıyım çünkü 12 13 14. günlerde yanyanayız. ya bunlar haftaiçine gelseydi..
çok ağol canım dualarımız hepimiz için inşallah

inşallah bu kez tutunacak meleğin Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın amin canım yaza ben de tüp düşünüyom işlemler ağrılı mı nerde yaptırıyon önerebileceğin bir merkez var mı

bende de ilk defa bu ay oldu ümütlenmiştim ama olmadı belki senin belirtidir belli olamaz

cnm evde hiç test yaptın mı?

erken değil aslında varsa çıkar yani... ama evde bi yap yinede istersen...
bide ben gidince yoksa çok üzülürüm diyorsan kesin reglini bekle o geçsin ama şöyle bi, beş gün kesin geçsin yani..
yok üzülmem varsa tedbir alcam hemen öğrenim dersende hemen yarın baktırsan varsa az da olsa o artık bellidir...

ya neden doktorun kendi yapmadıki o testleri başka doktora göndermesine hiç gerek yokki
bunu yapan özel hastane doktoru mu canım??memnun kalmadıysan ve imkanın varsa alışmadan değiştir onu
valla benim bütün hormon,şeker tiroid ıvır zıvır testlerini doktorum kendi yaptı
bi de hematoloğa yollamadı aynen şöyle dedi"okuduğumuz kitaplarda bize öğretilen bu mtfhr mutasyonda iğneye gerek olmadığıdır,ama klinik olarak düşük vakalarından sonra iğne kullanımıyla %90 ın üzerinde başarı sağlıyoruz"
yani kısacası hematolog gerek yok dese bile mtfhr heterozigot olduğunda iğne kullanımı şart.
çünkü gebelik kanın normalden daha fazla pıhtılaşmasına sebep oluyor,normalde iğne kullanmıyoruz çünkü bizim sağlığımızda sorun yok hematoloğa göre bu böyle,
ama kadın doğumcular aynı fikirde değil.bu bebeğe zararı dokunan bişey
hematologla kadın doğumcular olaya farklı açıdan bakıyolar.
benim de mtfhr lerin ikisi de heterozigot taşıyıcı canım,
diğerlerinde bişey çıkmadı.
doktorum gebeliğini öğrenir öğrenmez hemen geliyosun iğneye başlıyoruz dedi.
zaten 2 aydır coraspin ve folbiol kullanıyorduk
bu defa mutlu sona ulaşırız inşallah

ne güzel yaa darısı başımıza olsun sevindim valla okuyunca insan umutlanıyo
bende en fazla 8 haftayı gördüm şimdiye kadar :111:

Canlar nasilsiz biraz once cikabildim evime.yorgunum ama sizlerin ne yazdiginizi okumadan uyumak istemedim.e gununuz nasildi kizlar.hersey yolundami bakiym.

4 gün önce hassas test yaptım negatif, ama artık reglime 2 gün var hatta 12 yi geçmiş artık 1 gün var , normal idrar testi yaptım biraz evvel negatif, sabah idrarıyla tekrar denicem eşim yap yap dediği için yaptım ,
çıkmazsa üzülürüm tabi ama herşey kısmet önüzümdeki aya bakcaz artık, ama regli sancım ve batmalarım hala devam ediyor,

Canlar nasilsiz biraz once cikabildim evime.yorgunum ama sizlerin ne yazdiginizi okumadan uyumak istemedim.e gununuz nasildi kizlar.hersey yolundami bakiym.

benimde misafirim vardı hemen nete girdim , çok şükür idrar testi yaptım negatif çıktı ve adetime artık 1 gün var, sanırım şuan adeti en yakın olan benim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…