Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Merhaba ben de 24 şubatta regl oldum çalışmalara geçen ay başladık ama ilk ay bişey çıkmadı.kendi kendime herşeyi belirti sandım ama yanılmışım.umarım herkes dilediği anda bebişine kavuşur.yaş 33 kilo 57 burdan paylaşıma açığım bakalım neler olacak :)

arkadaşlar ben öğretmenim haftaiçi maleef ayrı bir yerde kalıyorum adece haftaonu eşimi görebiliyorum. benim adetim 28 günde bir pazar günü 14. gün. o gün birlikte olmak yeterli midir yoksa pazartesi fln da olmalımıyız. çünkü pazartei 6da fln kalkıp gidiyorum sırf bir gün yüzünden kaybedersem çok üzülürüm

canım bende anne olmayı isteyenlerdenim bu ay olmadı inşaallah martta olurum bakalım nasip çok istiyorum..sen özel bişey yapıyormusun?

bu ay durum nedir bişey oldumu ? benim de şubatta bişey çıkmadı bu ay bekliyorum bakalım sonuç ne olur.

NURSAY22 kullanıcısından alıntı
Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten

Senin bat ne zaman NURSAY22

canım çok agol. dediğim gibi civanperçemini günde 3 kez içiyorum.. yumurtlama döneminde içsemmi bilemedim bu tarz çaylar rahmi fln gevşetiyormuş.

canım adetten itibaren 12-14-16-18 gunler diyorlar cuma-pazar-salı olursa iyi olur bence

Misafırler gıttı cok sükür,ay 2 sayfa kuran okutmadılar bana,vakıa suresını 3 kere basından kalka kalka zorla bıtırebıldım uff:)

kızlar bazen ne deıyorum bılıyomusunuz?keske hiç kimseye karsı görevlerımız olmasa,yesıllıkler arasında uzak bıyerde mutevazı hos bır evde pencereden dısarıya baka baka sakınce cayımı yumumlayasım var,kımse bana seslenmese,kafamı dınlesem ibadetlerımı yapsam,kimse hastayım demese,benden bısey beklemese offff....

Canım değilim sanırım tek çizgi çıktıartık test yapmıcam reglim geçerse kan tahlili yaptrcm inş

var canım ben de şubatta deneme yaptım ama sonuç negatif.bu ay pek üstünde durmuyorum ama ne olur bilmiyorum. senin ne oldu sonuç ??

canım maalesef forumu açan kişi olarak bu ayı kaçırdım çünkü eşimin işi sebebi ile 8 gün kadar şehir dışında olması gerekiyordu ve bu dönem tam benim yumurtlama dönemimdi. Yuömurtlama dönemi diyorum ama yumurtladığıma dair hiçbir belirtim olmadı ne akıntı ne agrı ne sızı, o nedenle belki de eşim burd aolsaydı da birşey olmayacaktı, kısmet ne diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…