Test yaptım sabah sabah çıkmadı, tek çizgi. Çalışmalara devam
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.
Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.
Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.
Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)
Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten
karbonatı denemıs dibeçöktü demişti
canım bende anne olmayı isteyenlerdenim bu ay olmadı inşaallah martta olurum bakalım nasip çok istiyorum..sen özel bişey yapıyormusun?
belkı yardımcı olurum bol bol su içmeye calıs bide ... , ayrıkotu, karahindiba, altınçomak, yaban kerevizi, ısırgan otu da idrar yolu ihtihabına iyi geldiği bilinen bitkilerdendir. 1 Bardak kaynar suya, 4-10 gram andız otu kökü konulur. 10 dakika bekletilip , günde 2-3 bardak içilir.
- 8 kilo kaynar suya 500 gram sarı kantaron konur. 40 dakika kaynatılır,süzülür. Sabah, öğle, akşam yemeklerden 1 saat önce 1 bardak içilir.
- 1 Bardak kaynar suya,10 gram hatmi çiçeği konulur.10 dakika bekletilip, balla tatlandırılarak, günde 2-3 bardak içilir.
- 1 bardak kaynar suya 10 gram civanperçemi konulur. 10 dakika bekletilip, günde 2-3 bardak içilir.
- 1 bardak kaynar suya, 2 gram taze veya kuru kiraz sapı konulur. 10 dakika bekletilip, günde 2-3 bardak içilir.
arkadaşlar ben öğretmenim haftaiçi maleef ayrı bir yerde kalıyorum adece haftaonu eşimi görebiliyorum. benim adetim 28 günde bir pazar günü 14. gün. o gün birlikte olmak yeterli midir yoksa pazartesi fln da olmalımıyız. çünkü pazartei 6da fln kalkıp gidiyorumsırf bir gün yüzünden kaybedersem çok üzülürüm
Bizim Labroant karbonatcı kaynatıcı Nursay22 nerde göremedım bgun
canım adetten itibaren 12-14-16-18 gunler diyorlar cuma-pazar-salı olursa iyi olur bence
kan testi yaptırmak istiyorum ama daha 2 gün var regliye, çok meraklıyım benyaaaa
yaptır cnm kan testinde cıkar diye düşünüorum
Misafırler gıttı cok sükür,ay 2 sayfa kuran okutmadılar bana,vakıa suresını 3 kere basından kalka kalka zorla bıtırebıldım uff:)
bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah ,hepinize dua ettim
Merhaba arkadaşlar yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizleri Aysbozz canım inş hamilesindir çok sevindim senin adına..Ya kızlar nolur bugünde bana dua edin saat 15,30 da Rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorum.. İnş acısız ağrısız olur .. Dua edin kolay geçsin :18::18::18:
var canım ben de şubatta deneme yaptım ama sonuç negatif.bu ay pek üstünde durmuyorum ama ne olur bilmiyorum. senin ne oldu sonuç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?