Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kuzu okadar sabrettın 2 gundaha sabret,en saglıklı sonucu alırsın..ıns gonlundekı olmustur ve hamişsindir:)

inşallahhh warsemya, 2,5 yıl vajinusmus çok yıprattı bizi, artık beklemek çok zor geliyor ,ama tabi herşeyi rabbim bilir, hepimize nasip etsin inşallahh

valla canım sıgarayı bırak bende yenı bıraktım ve cok zor oldu en sonunda bebısımı dusununce bıraktım olmuyor zaten bıde sıgara yuzunden bekleyemem bebişimi
bu sigara öyle birşeyki, grip oldun ilaç içmedim belki hamileyim diye ama sigarayı içtim yani kendime çok kızıyorum bunun için bende bırakırım inşallahh

cok cok cok haklısın sonuna kadar haklısın dık baslılık yapamıyoruz 2 cambaz 1 ıpte oynamıyor canım bırmız saf ayagına yatıyoruz oda hep ben olurum yanı bız (bayanlar) yoksa ev harp alanına dönuyor denenmiştir

Ben kuran okucam azcık ayrılcam yanınızdan sonrada mısafırler var kayınvaldeme ınmem gerek( ne kadar evımde oturup tembellık yapmayı özlemıs olsamda sızler için dua etcem sızde edın..yenıden gorusmek uzere..

inşallahhh warsemya, 2,5 yıl vajinusmus çok yıprattı bizi, artık beklemek çok zor geliyor ,ama tabi herşeyi rabbim bilir, hepimize nasip etsin inşallahh

amın kuzum olmazsada soyle düşün..inankı eksıklık bızde,bak bız yavrularımızı dogmadan bıle ne kadar sevıyoruz nekadar sefkatlıyız,yüce rabbım annelerden daha sefkatlı daha merhametı,o emanetını bıze en makbul en hayırlı vakıtte verecek ıns..dua edelım..rabbım ısteyen hakkında hayırlısı olan herkese nasıp etsın ıns..

tatlım biz yalnıs yapmıyoruzkı,psıkolojı de de dınımızdede bu böyle,bırı sınırlıyken dıgerı alttan alacak,karsıdakı sakınlesınce,kadın kozunu işte ozaman paylaşacak kavga etmeden tabı:) işte ozaman eslerımızın kafasına dank edıyo hata ettıklerı..hiçbir erkek sınırlenınce karsındakını görmez,agzından cıkanıda duymaz.bosuna dememısler yuvayı dişi kus yapar diye:)

oınuda bırakırsın bebişim buda buyuk bı basarı bence bırakcam dıye gunde 1 pakete cıkmada bebişin olmaz bak sonra muah :d

evet cnm ben 7 ay hiç içmedim ama sürekli aklımdaydu cıkmıyordu :)) bagımlılık böle bişe cok zor yaaa sonra 2 tane kahveyle istegimi bitiriyor fazlasını içemiorum artık rahatsız ediyor beebeem hamile olursam onu da içmem zaten :)))

aminnn canımmm inşallahhhh, bende kalkıyımde dua edeyimmm, en çok rahatlatan dua etmek rabbime sığınmakk

Tatlim sık sık idrara cikiyomushn.idrarinds ysnma koku vatmi

var var bariz enfeksiyon. doktora gitsem ilaç verecek ama ya geçmeyecek ya tekrarlayacak.. o yüzden civanperçemi çayı fln içiyorum. zaten doktor engellemez dedi ama işte ben kafama çok takıyorum:)

bizim de ilk ayımız bu korunmadığımız. ben aydında öğretmenim canım ama alında marmarite yaşıyoruz haftaonlar buluşuyoruz eşimle:)) bizimki biraz zor olacak ama allahtan yumurtlamam haftaonuna denk geliyor

var var bariz enfeksiyon. doktora gitsem ilaç verecek ama ya geçmeyecek ya tekrarlayacak.. o yüzden civanperçemi çayı fln içiyorum. zaten doktor engellemez dedi ama işte ben kafama çok takıyorum:)

belkı yardımcı olurum bol bol su içmeye calıs bide ... , ayrıkotu, karahindiba, altınçomak, yaban kerevizi, ısırgan otu da idrar yolu ihtihabına iyi geldiği bilinen bitkilerdendir. 1 Bardak kaynar suya, 4-10 gram andız otu kökü konulur. 10 dakika bekletilip , günde 2-3 bardak içilir.
- 8 kilo kaynar suya 500 gram sarı kantaron konur. 40 dakika kaynatılır,süzülür. Sabah, öğle, akşam yemeklerden 1 saat önce 1 bardak içilir.
- 1 Bardak kaynar suya,10 gram hatmi çiçeği konulur.10 dakika bekletilip, balla tatlandırılarak, günde 2-3 bardak içilir.
- 1 bardak kaynar suya 10 gram civanperçemi konulur. 10 dakika bekletilip, günde 2-3 bardak içilir.
- 1 bardak kaynar suya, 2 gram taze veya kuru kiraz sapı konulur. 10 dakika bekletilip, günde 2-3 bardak içilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…