bi mahsuru yoksa, ne kadar zamandır bekliyorsunuz bebeğinizi?
sayalım bakalım kac kısı ıcıyor sıgara ( ben bıraktım )
kuzu okadar sabrettın 2 gundaha sabret,en saglıklı sonucu alırsın..ıns gonlundekı olmustur ve hamişsindir:)
bu sigara öyle birşeyki, grip oldun ilaç içmedim belki hamileyim diye ama sigarayı içtim yani kendime çok kızıyorum bunun için bende bırakırım inşallahhvalla canım sıgarayı bırak bende yenı bıraktım ve cok zor oldu en sonunda bebısımı dusununce bıraktım olmuyor zaten bıde sıgara yuzunden bekleyemem bebişimi
yok cnm ne mahsuru 2,5 yıl vajinusmusu bekledik 2 aydırda bebek bekliyoruz[/QU
çabuk gelsin inşaallah. hem daha çok yeni durun bakalım. bir sen olmadan kaygılanmak yok. benim bi çocuğum var. doğal yolla hamile kaldım fakat 2 yıldır ikinci çocuğum olmuyor bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
dinimizcede belırtılen seyler var,erkek kadına evıne cocuklarına bakmakla yükümlü..ee ii sen dükkana gıt hem ev işi yap ozaman oda gelsın evde sana yardım etsın..ama yokkk..bosver napalım onlar bızım eslerımız,bu saatten sonra onları degıstıremeyız,allah ıslah etsın demekten baska caremız yok..dik baslılık yaptıgımızda bu sefer ıyıce evde huzursuzluk oluyo oda yıne en fazla bız kadınları üzüyo canım..
sayalım bakalım kac kısı ıcıyor sıgara ( ben bıraktım )
yok cnm ne mahsuru 2,5 yıl vajinusmusu bekledik 2 aydırda bebek bekliyoruz[/QU
çabuk gelsin inşaallah. hem daha çok yeni durun bakalım. bir sen olmadan kaygılanmak yok. benim bi çocuğum var. doğal yolla hamile kaldım fakat 2 yıldır ikinci çocuğum olmuyor bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
aminnn inşallahhh , evet çok yeni ama 2,5 yıl çok yıprattı bizi , rabbim en tez zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkeseee
bende bıraktım gecen sene canım simdi gunde 2 tane içiyorum
inşallahhh warsemya, 2,5 yıl vajinusmus çok yıprattı bizi, artık beklemek çok zor geliyor ,ama tabi herşeyi rabbim bilir, hepimize nasip etsin inşallahh
cok cok cok haklısın sonuna kadar haklısın dık baslılık yapamıyoruz 2 cambaz 1 ıpte oynamıyor canım bırmız saf ayagına yatıyoruz oda hep ben olurum yanı bız (bayanlar) yoksa ev harp alanına dönuyor denenmiştir
oınuda bırakırsın bebişim buda buyuk bı basarı bence bırakcam dıye gunde 1 pakete cıkmada bebişin olmaz bak sonra muah :d
Bizim Labroant karbonatcı kaynatıcı Nursay22 nerde göremedım bgun
amın kuzum olmazsada soyle düşün..inankı eksıklık bızde,bak bız yavrularımızı dogmadan bıle ne kadar sevıyoruz nekadar sefkatlıyız,yüce rabbım annelerden daha sefkatlı daha merhametı,o emanetını bıze en makbul en hayırlı vakıtte verecek ıns..dua edelım..rabbım ısteyen hakkında hayırlısı olan herkese nasıp etsın ıns..
Tatlim sık sık idrara cikiyomushn.idrarinds ysnma koku vatmi
:) merhaba ewet ama atanamayan öğretmenlerdenım subatta atama olsaydı atanıyordum ama malesef ıste((( benım esım cok ıstıyo artık 2 . ayımız olacak korunmayı bırakalı bu ay ümitliyim ama kısmet bakalım yarını beklıyorum umarım gelmez ya bebeğimmm olsuunn:// sen nerdesin biz şırnaktayız esım de öncekı sene atandı buraya
var var bariz enfeksiyon. doktora gitsem ilaç verecek ama ya geçmeyecek ya tekrarlayacak.. o yüzden civanperçemi çayı fln içiyorum. zaten doktor engellemez dedi ama işte ben kafama çok takıyorum:)
hahha hakketten o da denemişmi acaba bu yontemii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?