Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

CANIM bence cok cok erken yapmi$sin.daha adetin 9 gundur bitmis.gerci bende aynen senin gibi cok erken yapmistim ve cok silik cikmisti.daha sonra tekrar yapdigim zaman ise negatifdi ve cok uzulmusdum.ama adetimin gecikmesini bekledim 3 gun gectikden sonra yapidigim zaman pozitif cikti.bence hamilesindir INSALLAH ki de oyle olur ve sevincini bizlerlede paylasirsin

Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al*lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in*sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

canım ovulasyon testinden bahsediorum ben gebelik testi değil .. çokmu erken yaptın die..
kız zaten ümitlenmek için yer arıorum şimdi işten çıkıp gebelik testimi alsam mı die düşünmüor değilim

kızlar günaydn..kırmızılar hala gelmedi.bende artik hamile olmadigimi biliyorum.cünkü test yaptm negatif:))
doktora gittim söktürücü almak icin vermedi kan aldi bide üstüne.garibim oda brnim gibi bisey cikacak saniyor.ben es gectim bu ayi.önümüzdeki maclara artik

kan testınde belkı pozıtıf cıkıcak neden öle dusundunkı hemen doktorunda belkı bır bıldıgı vardır :))

valla cnm birşey yok bende olagan adet öncesi belirtiler ekstra bişe yok sanırım benmki tutmadı hayırlısı bir aşılama daha yaparım o da olmadı tüp bebek o da ollmazsa kaderime boyun egerim artık napiimmm

kızlarrrr sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı bayağı bi silik yani, kan testi yaptırayım diyorum çok heyecanlandım

kızlarrrr sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı bayağı bi silik yani, kan testi yaptırayım diyorum çok heyecanlandım

hadi hayırlısı olsun canım bence hemen git kan testi yaptır.bende silikte olsa ikinci çizgiyi gçrmek istiyorum artık ( senin adetin geçtimi?

waaaooooww
hadi bakalım hayırlısıııııı
2. çizgi silikte olsa varsaaaaa bu iyiye işarettt
ama biraz bekle derim bennn
yediklerine dikkat ett)
salla mendili sallaa

valla cnm birşey yok bende olagan adet öncesi belirtiler ekstra bişe yok sanırım benmki tutmadı hayırlısı bir aşılama daha yaparım o da olmadı tüp bebek o da ollmazsa kaderime boyun egerim artık napiimmm

Bende simdu test yaptim bnde adet belirtiside yok ( negatif cikti hakkimizda hayirlisi neyse o olsun cnmbenim gel artik bebegim anne seni cok ozledi allahim bize hayirli saglikli evlatlar nasip et

Cok ama cok guzel bi haberrr allah anali babali sag salim kucagina almayi nasip etsin kendini dikkat et allah yuzunden gulucukleri eksik etmesin arkadasim :)

kizlar agliyorum suan..bende hamileyim..silik cizgi cikti..Allah hepimize nasiib etsin

hadi hayırlısı olsun canım bence hemen git kan testi yaptır.bende silikte olsa ikinci çizgiyi gçrmek istiyorum artık ( senin adetin geçtimi?

yok canım adetmi aslında yarın, dün gece idrar testi yaptım çıkmadı, sabah tekrarladım 2. çizgiyi gördüm birsüre sonra 2. çizgi bayağı belirginleşti,
Allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşalallahhh

waaaooooww
hadi bakalım hayırlısıııııı
2. çizgi silikte olsa varsaaaaa bu iyiye işarettt
ama biraz bekle derim bennn
yediklerine dikkat ett)
salla mendili sallaa

inşallah olmıştur, ben kendimi olmuş gibi kaptırdım , 2 de alıcaz kan tahlili sonucunu hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…