kizlar agliyorum suan..bende hamileyim..silik cizgi cikti..Allah hepimize nasiib etsin
kizlar agliyorum suan..bende hamileyim..silik cizgi cikti..Allah hepimize nasiib etsin
canımmmm benimde 2. çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırdım bekliyorum, benimde elim ayağıma dolandı hemen eşimi aradım çok heyecanlıyım
yok be canım hic sanmıyorum:)
oda gec döllenme vardr diye istedi ama sanmam nerde bende o şans nisana artık:)
nurdan ve flowers canlarımmm çok sevindimhayırlısı olsun sizler için.. tebrik ederim.. ay ayağınızımı sürtceniz dua mı etceniz yapın bişilerde bizlerde sizlere katılalım
kızlarrrr sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı bayağı bi silik yani, kan testi yaptırayım diyorum çok heyecanlandım
kızlar isimlerinizi yassanız daha ıyı olcak böle nıcklerle bazen kımın ne yazdıgını karıstırıyorumisimleri yazabilirmisinin Benim adım ( Çisem )
kızlarrrr sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı bayağı bi silik yani, kan testi yaptırayım diyorum çok heyecanlandım
Kızlar tebrik ederimmmm çok güzel bi haber bu :)) Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bat'ı bekleyenlerin ve tüm isteyenlerin başına :)
Çisem sen naptın testi canım?
rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder inşallahhhh çok dua ettim kızlar sizlerde bol bol dua edin ,
ya rabbel alemin hepinize nasib eylesin insallah..kizlar nasil umutsuzdum bi bilseniz
kızlar ben daha önce amile kalmıstım erken bi hamilelikti ve dusuk oldu oda benım hatamdı anlamadım undan 3 -4 sene once sonra uzun sure esım korundu ben hıc ılac kullanmadım ve ben hsg de cektırdım (rahimde herhan gibi sorun cıkmadı tıkanıklık yok ) bırsuru tahlılde yaptırdım hıc bı sorunum cıkmadı esımdede aynı durum seneyı gectı cocuk hasretı cekıyorum.. gitmedıgım doktor kalmadı neredeyse bırcok doktora cıktım hepsı fıtıl verdı antıbıyotık verdı yolladı ... ama patolojı sonucunda ( parca alıyorlar ) ovülasyon bulanamadı yazıyordu doktor ovülasyonumun hiç olmadıgını söledi hiç calısmıyormus yumurtalıklarım ... ama ben ısrarla düzenli adet oldugumu söledi ve bana ( olabilir her düzenli olan kadın da yumurta catlaması olmaz dedi ) kafamı karıstırdı... sonra bır kac kısıye danıstım öle bırsey olamayacagını yumurtan catlamasa ovülasyon olmasa adet göremeyecegimi ve düzenli olamayacagını söledi yani aksine söylentiler duydum ... en son baska bi hekime cıktım yumurtamın bu ay catladıgını söledi çok sevindimm cocugum olmus kadar sevındım ... bu ay cok ümitlendim o yüzden halada ümitliyim bilmiyorum sanki cıka gelicekmiş gibi hissediyorum ... eger bu ayda olmassa özel bi hastaneye çıkıcam kısırlık tedavisi isticem çünkü bu güne kadar fitilden başka birsey vermediler bana zaman kaybı yaşadım çok doktor bulmak çok zor .. çocuk isteyenlerin derdin pek anladıkları söylenemez ... kobay gibi kullanıyorlar insanı ver ilacı yolla cok pişmanım bu kadar zaman kaybı yaşadıgımı 6 ay olmayınca klomen iğne tedavisi veriyor cogu doktor ve sonuc pozıtıf oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?