Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

nurdan ve flowers canlarımmm çok sevindim hayırlısı olsun sizler için.. tebrik ederim.. ay ayağınızımı sürtceniz dua mı etceniz yapın bişilerde bizlerde sizlere katılalım

ya rabbel alemin hepinize nasib eylesin insallah..kizlar nasil umutsuzdum bi bilseniz

nurdan ve flowers canlarımmm çok sevindim hayırlısı olsun sizler için.. tebrik ederim.. ay ayağınızımı sürtceniz dua mı etceniz yapın bişilerde bizlerde sizlere katılalım

inşallahhh en tez zamandaaaa sizlerede nasip olsunnnnnnn,
daha kan tahlili çıkmadı çok kapılmak istemiyorum dicem ama kapıldım bile inşallah ordada çıkar

Nurdan ve diğer arkadaş yada hamile kalan arkadaşlar tebrikler.Allah'ım sağ salim eli ayagı düzgün sağlıklı şekilde kucagınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza....bugün bende bir arkadaşım soğan kürü yapmıştı.2.kürü yapacaktı şubatta görüşememiştik hasta olmamış yapmamış.normalde adeti 1 aya yakın geçtiği için aklına bebek gelmemiş 2 yıldır istiyorlardı.test yapmış gebe .doktora gitmiş 7 haftalık hamileymiş...

kızlarrrr sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı bayağı bi silik yani, kan testi yaptırayım diyorum çok heyecanlandım

kizlar agliyorum suan..bende hamileyim..silik cizgi cikti..Allah hepimize nasiib etsin

Kızlar tebrik ederimmmm çok güzel bi haber bu :)) Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bat'ı bekleyenlerin ve tüm isteyenlerin başına :)

Çisem sen naptın testi canım?

yaptim bebeğim gülcüm bende negatif cıktı adete 4 gun kaldı sunun surasında cıkmadı bıde benım yumurtlama gunum gec olmustu yanı 8 gun oldu daha gecen hafta carsam veya persembe gunuydu acaba erkenmı henuz bılemedım adetlerım cok duzenlı benım ama görucez beklemekten baska carem kalmadı

rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder inşallahhhh çok dua ettim kızlar sizlerde bol bol dua edin ,

tatlım yenı gordum.hayırlı ugurlu olur inş rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..adet olacakmıssın gıbı belırtılerın falan varmıydı?paylasırmısın bızımle?

kızlar ben daha önce amile kalmıstım erken bi hamilelikti ve dusuk oldu oda benım hatamdı anlamadım undan 3 -4 sene once sonra uzun sure esım korundu ben hıc ılac kullanmadım ve ben hsg de cektırdım (rahimde herhan gibi sorun cıkmadı tıkanıklık yok ) bırsuru tahlılde yaptırdım hıc bı sorunum cıkmadı esımdede aynı durum seneyı gectı cocuk hasretı cekıyorum.. gitmedıgım doktor kalmadı neredeyse bırcok doktora cıktım hepsı fıtıl verdı antıbıyotık verdı yolladı ... ama patolojı sonucunda ( parca alıyorlar ) ovülasyon bulanamadı yazıyordu doktor ovülasyonumun hiç olmadıgını söledi hiç calısmıyormus yumurtalıklarım ... ama ben ısrarla düzenli adet oldugumu söledi ve bana ( olabilir her düzenli olan kadın da yumurta catlaması olmaz dedi ) kafamı karıstırdı... sonra bır kac kısıye danıstım öle bırsey olamayacagını yumurtan catlamasa ovülasyon olmasa adet göremeyecegimi ve düzenli olamayacagını söledi yani aksine söylentiler duydum ... en son baska bi hekime cıktım yumurtamın bu ay catladıgını söledi çok sevindimm cocugum olmus kadar sevındım ... bu ay cok ümitlendim o yüzden halada ümitliyim bilmiyorum sanki cıka gelicekmiş gibi hissediyorum ... eger bu ayda olmassa özel bi hastaneye çıkıcam kısırlık tedavisi isticem çünkü bu güne kadar fitilden başka birsey vermediler bana zaman kaybı yaşadım çok doktor bulmak çok zor .. çocuk isteyenlerin derdin pek anladıkları söylenemez ... kobay gibi kullanıyorlar insanı ver ilacı yolla cok pişmanım bu kadar zaman kaybı yaşadıgımı 6 ay olmayınca klomen iğne tedavisi veriyor cogu doktor ve sonuc pozıtıf oluyor

soğan kürünü öneririrm dene istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var-594.html
için temizlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…