Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

sogan lkürü kıstlere ıyı gelıyo temızlıyo ewet ama gebelık anlamında bence tamda güvenmemek gerek,cunku bız senelrdır bebek bekleyen ebeveynler olarak hıcbıseyı ıhtımale katıpta rıske atamayız,en azından ben boyle düşünüyorum.ınt bulunan bılgılerle hareket etmemek gerek,sonuc ıtıbarıyle yseyay ıyı gelen sey fatmaya ıyı gelmeyebılır oyle deılmı?

tatlım yenı gordum.hayırlı ugurlu olur inş rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..adet olacakmıssın gıbı belırtılerın falan varmıydı?paylasırmısın bızımle?

kan tahlili sonucumuda aldık ve ordada çıktı çok şükürki,Allah ım sizlerede nasip etsin inşallah,
evet canım benim adet tarihime 10 gün kala başladı sancılarım adet sancısıyla aynı ben ayırt edemedim yani,
hafif akıntımda vardı, ben zaten normaldede sık idrara çıkarım ama karnım çabuk acıkmaz 10 gündür sürekli açım,
bu arada karbonat bende hep dibe çökmüştü bu sabah testten önce onu yaptım dibe çöktü demekki yapıp can sıkmamak gerekiyormuş,
labaratuar bana 1,5 haftalık gebe dedi ama mümkün değilki ben en son 17 şubatta regli gördüm bu durumda 3,5 haftalık gebeyim,
doktora şimdi gitsem alttanmı muayene ister warse ne zaman gideyim

öylede ümit işte canım belki ıyı gelır ne bilim yahu

alttan muayene edemez artık hıcbır doktor senı..sakın oyle bı hataya düşme canım..gıt doktoruna keseyı ya gorursun ya gormezsın onu bılemem ama cok dıkkat et yıyenımıze ıyı bak.sen ıkı canlısın HA Mİ LE SİNNNNN onun için dıkkat et kendıne:)

kız valla banada umut oldun sen..benımde goguslerımde falan sıslıkler var adet olacakmısım gıbı ara ara agrılar var ama yok benden bısey cıkmaz bu ay bosuna heveslenmıyeyım..

kızlar isimlerinizi yassanız daha ıyı olcak böle nıcklerle bazen kımın ne yazdıgını karıstırıyorum isimleri yazabilirmisinin Benim adım ( Çisem )

Memnun oldum Çisemcim benim adım da Mine 25 yaşında oldum sayılır az kaldı :) Bursaya gelin geldim yani Bursada yaşıyorum..
Yazdıklarını okudum hem iş hem ev, sorumlulukların gerçekten ağır ama şunu unutma lütfen kimse dört dörtlük değil malesef hepimizin kusurları var, önemli olan karşındaki o şekilde kabul etmek iyi düşün iyi olsun herşey :) bu arada adet tarihine 3-4 gün varmış galiba bence erken yapmışsın testi birazcık daha sabret inşallah sen de diğer isteyen ve bekleyen herkes gibi hamilesindir canım

öylede ümit işte canım belki ıyı gelır ne bilim yahu

valla tatlım karar senın ama ben rıske gırme derım.komsunun kulladıgı agrı kesıcının aynısı sana ıyı gelmeyebılır unutma,herkesın bunyesı vücudu farklı.ben denemem ama dıyorum ya tatlım karar senın.ıyı yönü kadar kötü yonunude düşünmek gerek bence..

kız valla banada umut oldun sen..benımde goguslerımde falan sıslıkler var adet olacakmısım gıbı ara ara agrılar var ama yok benden bısey cıkmaz bu ay bosuna heveslenmıyeyım..

ya demeyin şöyle konuşmayın içimde 1 tutam heves var onuda siz alıyonuz bak flowerinda hevesi oku ama suprız oldu şimdi sende böle dıyorsun ya tutarsa :)

kızlar benım bat gunum 16 mart,burdakı herkes bılırkı benı bu ay gebelıkten umudum yok benım..aklıma takılan bır nokta var bılgınız vardır belkı dıye soruyorum..hanı yumurtlama donemımızde yanlarımızda agrılar olurya,işte o agrı bende hiç gecmedi,adet etkılerı var zaten vücudumda,ara ara gıren agrılar,vucudumda ve göguslerımdekı bariz şişkinlik..yanı benım normal zamanda adet dön. yan kasıklarımda agrılar olmazdı.tamam goguslerımdekı agrı adet don gıbı elımı suremıyorum falan,kasıklarımdakı agrıda sureklı olurdu benım ama suan ara ara bısey sokuyolarmıs kasıklarıma gıbı agrı var sık ıdrara cıkıyorum,,iltihap desem corapsız patıksız terlıksız yazın bılen gezmem..ıdrarımda yanmada yok..ne olabılır sızce..gebelık olmaz onu bılıyorumda baska ne olabılır?

bende memnun oldum canım:) ben de balıkesırde yasıyorum sorumluluklar agır evet mecburuz napalım geçim derdi diyoruz çekiyoruz her sıkıntıyı .... minecim tesekkur ederım guzel duan ıcın dedıgın gıbıdır umarım :) benım gıbı sıkıntısı olan arkadaslarımın kalbı herzaman huzur dolsun rabbım onları güldürsün bebek sevincı yasatsın neysekı bugun topiğimizden 2 hamile haberi aldıkta keyfımız yerıne geldı bıraz herkes bunalımdaydı bu ara :)

soğandan kimseye zarar gelmez canım,sonuç olarak antibiyotik ve çocuk olacak diye değil iltahap kist vs... varsa temizlesin diye yapılıyor yumurtalıkları geliştiriyor.çocugu verecek Allah...

ya demeyin şöyle konuşmayın içimde 1 tutam heves var onuda siz alıyonuz bak flowerinda hevesi oku ama suprız oldu şimdi sende böle dıyorsun ya tutarsa :)

rabbım inş sana nasıp etsın tatlım ama bu son hafta umutsuzum,cunku adet olacakmısım gıbı hıssedıyorum napıyım ben umutlu konusmak ıstemezmıyım?

soğandan kimseye zarar gelmez canım,sonuç olarak antibiyotik ve çocuk olacak diye değil iltahap kist vs... varsa temizlesin diye yapılıyor yumurtalıkları geliştiriyor.çocugu verecek Allah...

öyle düşünmemek gerek.tamam kıstlerı temızlıyo dıye bende duymustum ama yumurtalıklara ıyı gelırmı bılmıyorum.dedımya yaramaz demıyorum ama her bunyede farklı,içinde neler besledıgını sıze ne getırıp sızden ne götürecegını kestıremezsınız.ben sadece fıkrımı soyledım herkes kararın da özgur saygı duyarım tatlım:)

fıkrı olan yokmu?

hmm mmm ümitsizim diyorsun ama bu belirtilerde biraz hamilelik belirtilerine benzıyor ... :) ama belkı havalardan dolayı değişim göstermıs olamazmı bugun arastırdımda iklimsel değişimlerde yaşanabılıyormus .. bi doktora görün istersen cok rahatsız edıyorsa kasık agrıların belkı tahlıl felan yapar ne oldugunu anlarsın böle ne desek boş adette olabılırsın .... herkes farklı farklı seyler soluyor adet yaklastıkcada piskolojıkman butun belırtılerımız cıkıyor dıye dusunuyorum ben sen bi doktora görun canım emin olursun hıc degılse adet sancısımı bebek sancısımı yoksa ıltıhaplanmamı _?

tatlım kasıklardakı agrı sureklı deıl özel anlarda sadece ben hamılelık beklemıyorum umutlanmıyorumda.iltıhap olsa her daım olur yada ıdrara cıkarken bence oyle deılmı? 2 gun sonra gorcez bakalım gececekmı gecmıcekmı?doktor deme kız bana ıyyyyy ıgrendım artık oramı buramı muayene etmelerınden

benim hala adet olacakmışım gibi sancım var akıntımda fazla , hiç öyle düşünme ben senin verdiğin duaları okudum hep Allah senden razı olsun sanada nasip olsun en kısa zamanda inşallahhh

benim hala adet olacakmışım gibi sancım var akıntımda fazla , hiç öyle düşünme ben senin verdiğin duaları okudum hep Allah senden razı olsun sanada nasip olsun en kısa zamanda inşallahhh

amın canım saol.rabbım önce benden daha uzun zamandır bekleyene caresız olana sonra bana nasıp etsın ıns..hersey allahtan napalım sabredıyoruz..

Kızlar ben geldim.. Dün rahim filmi çektirdiğim için öğleden sonra giremedim..
Böyle bir ağrı ömrümde yaşamadım ben ..
Okadar zorlandım ki sonrasında ölecem zannettim acayip ağrım oldu bide rahim ağzım darmış aleti sokarken ve ilacı verdiğinde nasıl canım yandı anlatamam..
Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ağladım bağırdım zor kalktım o masadan..Üstümü eşim giydirdi sonrasında kalkınca acayip midem bulandı kustum.
Doktor verdikleri ilaçtan olur dedi.
Dün akşam sabaha kadar acayip ağrım oldu .Şuan hala ağrılarım devam ediyor.Ağrı kesicilerle biraz daha hafif tabi ama yinede öldüm öldüm kızlar..
Allahtan sonuçlarım temiz çıktı tüplerim açıkmış ona sevindim çok şükür..

Topidik canım bende sonradan öğrendim film çektirmeden önce ağrı kesici alırsan daha az ağrın oluyormuş. Ben içmediğim için çok ağrı çektim.. Allah yardımcın olsun canm bol bol dua et..Ben film çekilirken sürekli
Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla! diye dua ettim. sende et olurmu.. inan daha kolay oluyo. Tüm dualarım seninle korkma sakın olur mu..

Bu arada iki tane hamile haberi var kızlar inanın sizin adınıza çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş,, İkinizide tebrik ediyorum. Darısı bizlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…