Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

benim hala adet olacakmışım gibi sancım var akıntımda fazla , hiç öyle düşünme ben senin verdiğin duaları okudum hep Allah senden razı olsun sanada nasip olsun en kısa zamanda inşallahhh

flowers34 bıraz once paylaştıgım seyle ılg snın yorumun ne dır sekerım.saolsaun realbaby yalnız bırakmadı benı..

biraz rahat ol canım rahim büyüdüğü için ağrı sızlama olurmuş.rahat ol biraz ,demek kolay değil inan.akıntı olmasıda iyiymiş nasıl akıntı ama .bebeği koruyan akıntı varmış rahim agzında düşmesini önlermiş

benim hala adet olacakmışım gibi sancım var akıntımda fazla , hiç öyle düşünme ben senin verdiğin duaları okudum hep Allah senden razı olsun sanada nasip olsun en kısa zamanda inşallahhh

ayyy geçmiş olsun canım yaaaa
ne zor bu işler yaaa
Rabbim herbirimizin yar ve yardımcısı olsun...

merhabalar kızlar bende aranıza katılmak istiyorum

canım cok geçmiş olsun zor oluyor malesef bu film çekimi ben radyoloji teknisyeniyim çekimleri yapıyoruz ve gerçekten ağrılı bi işlem şükür ki tüplerin açıkmış çok sevindim gercekten

slm kızlar 1,5 yıllık evliyim bende ilk yıl bi düşük yaptım malesef o olaydan sonra cok yıprandm.ve son 4 5 aydır geri çekme yöntemiyle korunuyoruz eşimle.bi haftadır bi tuhaf hissediyorum kendimi inşallah güzel haberler veririm.

canım benim gebelik olmaz diye birşey yok, doktordan geldim şimdi, 3 haftalıkmış gebeliğim adet sancılarım var dedm hamilelik oluşunca bunlar çok normal dedi,
sendede olabilir ,bu belirtiler bendede oluyor, inşallah hamişsindir....

hayırlısı tatlım hadı bakalım yıyenımıze ıyı bak tamammı?

doktora gittim kızlar 3 haftalıkmış, ultrasonla baktı şuan bişey göremeyiz ama dedi e göremedide, 5 haftalık olana kadar görünmezmiş, bu dış gebelikte olabilir, vucüt bunu atabilirde dedi, değerlerin düşük ama değerlerine göre gebesin dedi, korktum ya bişey olursaaa

bıtanem korkma.doktorun gorebılmesı ıcın kesenın olusması gerek.sen erken farkettıgın için fındıgımızda daha cok kucuk annesı..sabret dua et..bak ben sna ozel bı dua yollıcam bırazdan bu durumun ıcın..

stres yapma tatlım erken oldugu ıcın öle demıstın cogu kısıyede soylerler bunu sen kafanı rahat tut gonlunude ferah tut sag salım alırsın kucagına bol bol dua et bence bı abdest alıp kuran oku sükranlarını sun rabbıne :) sana hayırlısınla bır evlat bagısladı hayırlısınla kucagına almayı nasıp eder ınsallah

herkese merhaba kızlar
bizde 3 aydır korunmuyoruz doktora gitmiştim progestan verdi birde folbiol progestan hem adetini düzenli yapar hem düşük tehlikesini önler hemde vücudu gebeliğe hazırlar dedi geçen ay hastalandım ne yazık ki sat 27 şubat bu ay daha sağlam çalıştık çok istiyorum bebeğim olmasını inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir

nurdan ve flower tbrk ederiiim Allah tamamına erdir saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin adet günü gelen 2 kişide sevincli hbri aldım önce warse de sıra sonra bat 18 olanlar da sanırım bu ay topik cok beebiş vercek insallaaahhhh

merhaba arkadaşlar.. ben eskiden istemezdim çocuk fikri bana o kadar uzaktı ki sanki bu his içime hiç doğmayacak sanardım.. ama iki aydır gerçekten istiyorum.4,5 yıllık evliyim.6 aydır korunmuyoruz..burada yorumlarınızı okudum ve yazmak istedim bana iyi geleceğini düşündüğüm için.. hiç hap kullanmadım..ocak ayında dra gittim yumurtalıklara baktı dr bi sorun yok deneyin üç ay snra gelin dedi..normalde reglim çoğunlukla gününü geçer..dört beş gün falan bazan gününde olurum..dra gittikten sonraki ilk adetim 16 gün gecikti test yapmştım negatifti zaten 16.gün oldum.hiç bu kadar gecikmezdi.geçen ay 14 ünde oldum..bu ay henüz olmadım.zaten genelde bi kaç gün gecikir..ilaçta kullanıyorum şuan antibiyotik falan hastayım.. hiç umudum yok pzt test yaptım meraktan negatifti..... kısaca yazayım dedim durumumu... hamile olan arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş benim gibi isteyenlerede Rabbim hayırlısıyla nasip etsn inş.. içimi döktüm sanki rahatladım kızlar.. aranıza kabul edin benide

Bende mart ayında bebeğim olsun istiyorum.ama bide erkenmi diye düşünüyorum.daha 22 yaşındayım 6 aylık evliyim hiç korunmadık ama bebişim olmadı.çünkü eşim başka bi yerde çalıştığı için haftada iki gün görebiliyorum

canim benim oncelikle tesekkur ederim guzel sozlerin icin darisi senin ve butun isteyenlerin basina.canim bende nasil bi sorun oldugu kesin bulunmuyo.ama butun tahlillerimde iyi .sadece bunyem cok zayif yani bebegi yetisdiremiyormus doktor soyledi.ama bu kez cok cok umutluyum iyi olucagina cok inaniyorum.allaha cok dua ediyorum.INSALLAH SENIN ICINDE HAYIRLI OLUR

canim benim tebrik ederim yuce rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin.stres yapma sadece dua et.iyi olur insallah hepimiz icin.zaten ben gitdiyimdede 5 haftalikti ve doktor ultrason icin cok erken git 7ci haftanda gel dedi.bu doktorlar bazen sinirlerimi bozuyorlar

Son düzenleme:
kızlar gebelik testini illa sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? gün içinde sonradan yapsak yine sonuç doğru çıkar mı? bir tane test var onu yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum :26: hamile değilimdir heralde.sivilce çıktı bi tane,sivilce çıkınca oluyorum çünkü

kızlar bunu beklemek heyecanını duymak bile çok güzel .. Rabbim hayırlısını nasip etsin hapimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…