benim hala adet olacakmışım gibi sancım var akıntımda fazla , hiç öyle düşünme ben senin verdiğin duaları okudum hep Allah senden razı olsun sanada nasip olsun en kısa zamanda inşallahhh
benim hala adet olacakmışım gibi sancım var akıntımda fazla , hiç öyle düşünme ben senin verdiğin duaları okudum hep Allah senden razı olsun sanada nasip olsun en kısa zamanda inşallahhh
Kızlar ben geldim.. Dün rahim filmi çektirdiğim için öğleden sonra giremedim..
Böyle bir ağrı ömrümde yaşamadım ben ..
Okadar zorlandım ki sonrasında ölecem zannettim acayip ağrım oldu bide rahim ağzım darmış aleti sokarken ve ilacı verdiğinde nasıl canım yandı anlatamam..
Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ağladım bağırdım zor kalktım o masadan..Üstümü eşim giydirdi sonrasında kalkınca acayip midem bulandı kustum.
Doktor verdikleri ilaçtan olur dedi.
Dün akşam sabaha kadar acayip ağrım oldu .Şuan hala ağrılarım devam ediyor.Ağrı kesicilerle biraz daha hafif tabi ama yinede öldüm öldüm kızlar..
Allahtan sonuçlarım temiz çıktı tüplerim açıkmış ona sevindim çok şükür..
Topidik canım bende sonradan öğrendim film çektirmeden önce ağrı kesici alırsan daha az ağrın oluyormuş. Ben içmediğim için çok ağrı çektim.. Allah yardımcın olsun canm bol bol dua et..Ben film çekilirken sürekli Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla! diye dua ettim. sende et olurmu.. inan daha kolay oluyo. Tüm dualarım seninle korkma sakın olur mu..
Bu arada iki tane hamile haberi var kızlar inanın sizin adınıza çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş,, İkinizide tebrik ediyorum. Darısı bizlere inş
Kızlar ben geldim.. Dün rahim filmi çektirdiğim için öğleden sonra giremedim..
Böyle bir ağrı ömrümde yaşamadım ben ..
Okadar zorlandım ki sonrasında ölecem zannettim acayip ağrım oldu bide rahim ağzım darmış aleti sokarken ve ilacı verdiğinde nasıl canım yandı anlatamam..
Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ağladım bağırdım zor kalktım o masadan..Üstümü eşim giydirdi sonrasında kalkınca acayip midem bulandı kustum.
Doktor verdikleri ilaçtan olur dedi.
Dün akşam sabaha kadar acayip ağrım oldu .Şuan hala ağrılarım devam ediyor.Ağrı kesicilerle biraz daha hafif tabi ama yinede öldüm öldüm kızlar..
Allahtan sonuçlarım temiz çıktı tüplerim açıkmış ona sevindim çok şükür..
Topidik canım bende sonradan öğrendim film çektirmeden önce ağrı kesici alırsan daha az ağrın oluyormuş. Ben içmediğim için çok ağrı çektim.. Allah yardımcın olsun canm bol bol dua et..Ben film çekilirken sürekli Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla! diye dua ettim. sende et olurmu.. inan daha kolay oluyo. Tüm dualarım seninle korkma sakın olur mu..
Bu arada iki tane hamile haberi var kızlar inanın sizin adınıza çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş,, İkinizide tebrik ediyorum. Darısı bizlere inş
kızlar benım bat gunum 16 mart,burdakı herkes bılırkı benı bu ay gebelıkten umudum yok benım..aklıma takılan bır nokta var bılgınız vardır belkı dıye soruyorum..hanı yumurtlama donemımızde yanlarımızda agrılar olurya,işte o agrı bende hiç gecmedi,adet etkılerı var zaten vücudumda,ara ara gıren agrılar,vucudumda ve göguslerımdekı bariz şişkinlik..yanı benım normal zamanda adet dön. yan kasıklarımda agrılar olmazdı.tamam goguslerımdekı agrı adet don gıbı elımı suremıyorum falan,kasıklarımdakı agrıda sureklı olurdu benım ama suan ara ara bısey sokuyolarmıs kasıklarıma gıbı agrı var sık ıdrara cıkıyorum,,iltihap desem corapsız patıksız terlıksız yazın bılen gezmem..ıdrarımda yanmada yok..ne olabılır sızce..gebelık olmaz onu bılıyorumda baska ne olabılır?
canım benim gebelik olmaz diye birşey yok, doktordan geldim şimdi, 3 haftalıkmış gebeliğim adet sancılarım var dedm hamilelik oluşunca bunlar çok normal dedi,
sendede olabilir ,bu belirtiler bendede oluyor, inşallah hamişsindir....
doktora gittim kızlar 3 haftalıkmış, ultrasonla baktı şuan bişey göremeyiz ama dedi e göremedide, 5 haftalık olana kadar görünmezmiş, bu dış gebelikte olabilir, vucüt bunu atabilirde dedi, değerlerin düşük ama değerlerine göre gebesin dedi, korktum ya bişey olursaaa
doktora gittim kızlar 3 haftalıkmış, ultrasonla baktı şuan bişey göremeyiz ama dedi e göremedide, 5 haftalık olana kadar görünmezmiş, bu dış gebelikte olabilir, vucüt bunu atabilirde dedi, değerlerin düşük ama değerlerine göre gebesin dedi, korktum ya bişey olursaaa
hayırlı uğurlu olsun inş. canım benim de düşükler 4. haftaya gelmeden yani leke oluyo adet günü şüphe deip test yapıyom pozitif ama dr diyor düşük olacak ve oluyo yapılan testler sonucunda pıhtı var dediler daha ge belik olmadı ila ç kullanıyom kan sulansın diye ama bugün hematolog gerek yok dedi kafam iyice karıştı canım senin sorunun neydi acaba başka sorunum mu var aynıymışız hiç 5. haftaya gelemeden hani neyse çokm uzattım Allah bebişini bağışlasın amiiiinnnmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?