Tatlı kız sen hangi merkezde yaptırıyosun
Bende yarın gidicem ultrason ve kan tahlili yapılcak ona göre ilaçların dozu belirlencek. Senin yumurta toplama işlemi ne zaman olcak asmin.
selam kizlar
nasilsiniz nerelerdesiniz
bugun dr gittim endometrium 10 mm olmus, yumoslar da buyuyolar
hepinizi optum , sevgiler
selam kizlar
nasilsiniz nerelerdesiniz
bugun dr gittim endometrium 10 mm olmus, yumoslar da buyuyolar
hepinizi optum , sevgiler
kızlar bu topiği açan ben hamileeyimmmmmmmmmmmmmmm!bi mucize bu hem de doğal yolla sonuç 208 .bu ay adet olmayı bekliyodum tedavi için.ama hamileyim darısı herkesin başına allahım sonuna kadar gidebilmeyi bu kez nasip et...
selam asmin..endometrium gününe göre gayet iyi galiba ?? ilaç kaç doz yapıyosun şu anda ?? sen muayeneni merkez de mi oluyorsun? hangi dr yapıyor? kendine ve yumoşlarına iyi bak :))
selam asmin06 kaçıncı gününde endometrium kalınlığın ölçüldü sorabilir miyim?benim 11. gün 9.2 çıktı acaba transfere kadar çok mu kalınlaşır?
selam canim
dun ve bugun puregon 275 vurdum yarin kontrol var genart a gidiyorum canim ben hersey orda yapiliyor
sen ne durumdasin
selam asmin..bende dün muayeneye gittim..endometrium 8.3... puregon şişlik yaptı bende 300 dozdan 250ye düşürüldü..şimdilik iyi gidiyor hayırlısı inşallah hepimizin yüzü güler
kızlar merhaba bende mart sonu gibi adetimle başlayacağım inş.fakat kafama takılan bişey var
dr.bana adetimden 10 gün önce kullanmam için primolut adında bir ilaç verdi içtiğin sürece adet olmuyosun ama bıraktığında adet görüyosun yani bi nevi söktürücü ama ben endişeliyim geçen ay histeroskopi oldum ve perde vardı oda alındı belki bu ay bi umut kendiliğinden olurmu diye düşünmeden edemiyorum (1kez kendiliğinden hamile kaldım fakat düşmüştü) eşimede bu ay keçiboynuzu kürünü uyguladım ondada morfolıji %3 çıkmıştı acaba ilacı içsemmi yada içmesem tedavi için bir eksiklik olurmu karar veremiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımı olabilirmi .
sağol selma darısı senin ve tüm anne adaylarının.umarım benim de allah tamamına erdirir.çünkü daha önce de hamile kaldım ama sonuç hüsran.umarım artık yolunde gider herşey..
arkadaşlar merhabaaaa.cuma yumurtalarım toplanıyoo korkuyorum.embriyo kaç günde gelişiyo bilen var mı?yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?