Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

Bende yarın gidicem ultrason ve kan tahlili yapılcak ona göre ilaçların dozu belirlencek. Senin yumurta toplama işlemi ne zaman olcak asmin.

sormadim simdilik yumurtaliklar ve rahim kalinligim iyi olsun , o zaman belli olacak , bana hic kan tahlili yapilmiyor, pazartesi bakalim ne diyecek

selam kizlar
nasilsiniz nerelerdesiniz
bugun dr gittim endometrium 10 mm olmus, yumoslar da buyuyolar
hepinizi optum , sevgiler

selam kizlar

selam asmin..endometrium gününe göre gayet iyi galiba ?? ilaç kaç doz yapıyosun şu anda ?? sen muayeneni merkez de mi oluyorsun? hangi dr yapıyor? kendine ve yumoşlarına iyi bak :))

selam kizlar

selam asmin06 kaçıncı gününde endometrium kalınlığın ölçüldü sorabilir miyim?benim 11. gün 9.2 çıktı acaba transfere kadar çok mu kalınlaşır?

gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv:

sağol selma darısı senin ve tüm anne adaylarının.umarım benim de allah tamamına erdirir.çünkü daha önce de hamile kaldım ama sonuç hüsran.umarım artık yolunde gider herşey..

kızlar merhaba bende mart sonu gibi adetimle başlayacağım inş.fakat kafama takılan bişey var
dr.bana adetimden 10 gün önce kullanmam için primolut adında bir ilaç verdi içtiğin sürece adet olmuyosun ama bıraktığında adet görüyosun yani bi nevi söktürücü ama ben endişeliyim geçen ay histeroskopi oldum ve perde vardı oda alındı belki bu ay bi umut kendiliğinden olurmu diye düşünmeden edemiyorum (1kez kendiliğinden hamile kaldım fakat düşmüştü) eşimede bu ay keçiboynuzu kürünü uyguladım ondada morfolıji %3 çıkmıştı acaba ilacı içsemmi yada içmesem tedavi için bir eksiklik olurmu karar veremiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımı olabilirmi .

selam asmin..endometrium gününe göre gayet iyi galiba ?? ilaç kaç doz yapıyosun şu anda ?? sen muayeneni merkez de mi oluyorsun? hangi dr yapıyor? kendine ve yumoşlarına iyi bak :))

selam canim
dun ve bugun puregon 275 vurdum yarin kontrol var genart a gidiyorum canim ben hersey orda yapiliyor
sen ne durumdasin

kızlar merhaba dün kontrolüm vardı, rahim kalınlığı 8 çıktı yumurtalarda güzel büyüyomuş ilacın dozunu 150 ye düşürdük böle giderse toplarız yakında yumurtaları dediler büyük gün yaklaşıyo

selam canim
dun ve bugun puregon 275 vurdum yarin kontrol var genart a gidiyorum canim ben hersey orda yapiliyor
sen ne durumdasin

selam asmin..bende dün muayeneye gittim..endometrium 8.3... puregon şişlik yaptı bende 300 dozdan 250ye düşürüldü..şimdilik iyi gidiyor hayırlısı inşallah hepimizin yüzü güler

selam asmin..bende dün muayeneye gittim..endometrium 8.3... puregon şişlik yaptı bende 300 dozdan 250ye düşürüldü..şimdilik iyi gidiyor hayırlısı inşallah hepimizin yüzü güler

selam
bende bugun kontrol den geldim pazartesi yumoslar toplanacak gibi ,endemetrium 11 mm olmus ilacim aynen devam
sevgiler

merhaba nurssen;

bende 3 ay önce histereskopi olmuştum aynı ilacı banada vermişti doktor primolut düzenleyici olduğu için bence mutlaka kullanmalısın canım çünkü adetin düzensiz olursa kanama oranında düzensiz olur ayrıca da tedavini etkiler.

mesela bende histereskopiden sonra günde 3 tane ağrı kesici ve birkaç ilaç daha kullanıyordum. günde 3 ağrı kesicinin çok fazla olduğunu düşündüm ve doktoruma 1 tane kullansam olmazmı dedim. doktorumda o ilacın etken maddesi diğer ilçalarla birleşince rahimdeki yapışma olmasını engelliyor demişti.

canım sen ilacını doktorunun söylediği gibi kullan bence.

tüp bebek tedavin hayırlı olsun :)))

arkadaşlar merhabaaaa.cuma yumurtalarım toplanıyoo korkuyorum.embriyo kaç günde gelişiyo bilen var mı?yerimseniben

sağol selma darısı senin ve tüm anne adaylarının.umarım benim de allah tamamına erdirir.çünkü daha önce de hamile kaldım ama sonuç hüsran.umarım artık yolunde gider herşey..

inşallah sorunsuz,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.sanırım düşük yaşamıştın yanlış hatırlamıyosam.bana söylenilenler hamile kalınca maydanoz yememek gerekiyormuş mantar da duymuştum bunları araştır canım.bir de bizlere dua et şuanda bir meleğin var duan kabul olur canım unutma

arkadaşlar merhabaaaa.cuma yumurtalarım toplanıyoo korkuyorum.embriyo kaç günde gelişiyo bilen var mı?yerimseniben

korkma canim
hersey olacagina varir yuce rabbim nasip ettiyse hepsi olur, saglik sihhat ilk once, olumlu dusun , mutlaka bizi bilgilendir neler yasadigin hakkinda,
ve hic korkma bebislerimiz gelecek
benim dr 3.gunde transferimiz olur dedi 4.gune pek kalmayiz risk olur diyor

ewet selmacım düşük değil de ilk bebeğim 14 haftalıktı kalbi durdu.2.bebeğim ise 9 haftalık gelişimi durdu o da gitti bu da doğal yolla oldu işte mucize selmacımm bu inşallah herşey yolunda olur inşallah allahım isteyen herkese nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…