Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE MART AYINDA TEDAVİYE BAŞLICAKLARDANIM BUĞÜN REGL OLDUM KISMETSE YARIN İLAÇ TEDAVİSNE BAŞLICAM İNANIN ÇOK HEYACANLIYIM İLK DENEMEM OLUCAK İNŞ SONDA OLUR BENİM SORUM OLUCAK İLAÇ TEDAVİSİ NE KADAR SÜRÜYOR VE NELERE DİKKAT ETMELİYİZ 2010 YILI İNŞ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR BEN UMUTLUYUM BİLİYORUM SONU GÜZEL OLUCAK İNŞ

arkadaşlar gonal-f i iki gün 300 iki gün 150 yap kontrole gel dediler.fazla mı acaba bu doz yaaa?7 tane yumoşum var en büyüğü 11,5.diğerleri küçük 9,8 gibi.iyi mi?

selam dilan nasilsin
puregona basladin mi kac gun haangi dozda verdi dr

selam asmin..iyiyim teşekkürler,sen nasılsın ?? puregona dün akşam başladım 200 dozla.bugünde 200 doz ve yarın tahlil+muayenem var..sende nasıl gidiyor? çatlatma iğnesi olarak sana hangisini verdi dr?

hayırlı olsun senin tedavinde :)) inşl ilk ve son denemen olur bebeklerine kavuşursun.ilaç tedavisi yaklaşık 10 gün civarı sürüyor..inşallah hayırlısı olur hepimiz için..müjdeli haberleri duyururuz buradankaydirigubbakcemile5

selam asmin..iyiyim teşekkürler,sen nasılsın ?? puregona dün akşam başladım 200 dozla.bugünde 200 doz ve yarın tahlil+muayenem var..sende nasıl gidiyor? çatlatma iğnesi olarak sana hangisini verdi dr?

benim ilaclarimi merkezden veriyorlar su an sadece lucrin ve puregona devam ediyorum
baska bir ignem yok bilmiyorum cuma kontrol e gidicem hayirlisi allahtan , senin catlatma ignen ne zaman dedi dr

arkadaşlar,
mart ayında ben de başladım bugun iğnelerimi olacağım
haberiniz yok gibi görünüyor
sadece tek embriyo transfer edilecek bundan sonra cmt günü yasa çıktı malesef
konu ile ilgili topik açıldı ordan takip edebilirsiniz
allah yardımcımız olsun

haberimiz var tabiki canim ama biz tedaviyebasladik allah yardimcimiz olsun veren rabbim tekle de verir kafaniza takmayin su an uzuntu yapmanin yarari degil zarari var transferimize konsantre olalim yola devam

kızlar bende varım bu ay başlacaklar arasında ama daha adet olmadım 15 i adet günüm bakalım nashipse bu ay bende varım...şu yasa çok canımı sıktı ama yapacak bişey yok ne yapalım artık veren allah tek emriyolada verir deyip dualarlarımızla yapacağız transferlerimizi... hepimiz için hayırlısı olsun inş...

benim ilaclarimi merkezden veriyorlar su an sadece lucrin ve puregona devam ediyorum
baska bir ignem yok bilmiyorum cuma kontrol e gidicem hayirlisi allahtan , senin catlatma ignen ne zaman dedi dr

çatlatma iğnesi günü hakkında bişey söylemedi doktor henüz..ama bu benim ikinci denemem diğerinde adetin 12. günü yapılmıştı iğne..haftaya cuma gününe denk geliyor.

çatlatma iğnesi günü hakkında bişey söylemedi doktor henüz..ama bu benim ikinci denemem diğerinde adetin 12. günü yapılmıştı iğne..haftaya cuma gününe denk geliyor.

o zaman benim de persembe falan olucak catlatma ignem bu benim ilk denemem o yuzden fikir yurutemiyorum canim insallah son olur umutlu yolculugumuz kutu kutu igneler sonuc verir rabbim izniyle

selam asmin ben hala beklemedeyim hala adet olmadım vardır bunndada bi hayır heralde 10 gün gecikti ilaçlardan kaynaklanıyo lucrin geciktirir dedi merkezdekiler ama hepiniz oldunuz bi ben kaldım :)

selam asmin ben hala beklemedeyim hala adet olmadım vardır bunndada bi hayır heralde 10 gün gecikti ilaçlardan kaynaklanıyo lucrin geciktirir dedi merkezdekiler ama hepiniz oldunuz bi ben kaldım :)

canım evet lucrin geciktiriyor bende de olmuştu uzun protokolle başlamıştık ama lucrinden dolayı çok gecikti o ay tedavim iptal edildi sonraki ay kısa protok la başladık yani bence ihmal etme doktorunla görüş bu konuyu çünkü bende hergün geldi gelicek derken çok gecikmişti sana belki söktürücü falan verir

Arkadaslar simdi kesin olarak tek embryo mu transfer ediliyor? Merkezlerde boylemi diyor? Uygulama yaptiran var mi? Bu nasil bir adaletsizlik!

bugün doktor bana tek emriyo dedi
cumartesi yumurta toplanacak haftaya perşembe transfer.6 yumurtam var ama 1i yani en iyisi seçilecekmiş

o zaman benim de persembe falan olucak catlatma ignem bu benim ilk denemem o yuzden fikir yurutemiyorum canim insallah son olur umutlu yolculugumuz kutu kutu igneler sonuc verir rabbim izniyle

inşallah senin de benim de tüm isteyenlerinde son denemesi olur..gönlümüzdekilere kavuştursun rabbim bu tedavinin sonunda :CüvCüv:

kızlar bu topiği açan ben hamileeyimmmmmmmmmmmmmmm!bi mucize bu hem de doğal yolla sonuç 208 .bu ay adet olmayı bekliyodum tedavi için.ama hamileyim darısı herkesin başına allahım sonuna kadar gidebilmeyi bu kez nasip et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…