Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

canım cevapladığın için teşekkür ederim ilaca başladım ama başlamadan bir gün öncede sol kasığımda kist olduğunu düşündüğüm bir ağrı var daha öncede olmuştuve 4cm lik bir kistim vardı inş. adetimde dra gittiğimde geçmiş olur.

selam kızlar..selam asmin..
dün kontrolüm vardı,yumurtalar geçen hafta kötü gelişiyordu ama bu hafta ilaca hızlı cevap verdiler Allah'a şükür..dün gece çatlatma iğnesini yaptım ve yarın yumoşlar toplanıyor hayırlısıyla..tedavi ağır ilerleyince başta çok korkmuştum ama Rabbim korktuğuma uğratmadı şükürler olsun..inşallah hepimiz korktuklarımızdan emin oluruz bu mübarek günün hürmetine..cumanız mübarek olsun..hayırlı,güzel haberler vermemiz ümidiyle..

hayirli cumalar herkese
benim yumoslar pazartesi toplanacak , persembe buyuk gun insallah
hepinizi optum
rabbim yar ve yardimcimiz olsun
bizim icin de dua edin kizlar

Selam kızlar!
Ben de kırmızıların gelmesini bekliyorum...İnşallah 2. günü gidip tedaviye başlamayı düşünüyoruz..Nasip inşallah olur bu kez..İlk tüp bebek atağımızı gerçekleştireceğiz biz de..daha önce 3 kez aşılama sabıkamız var negatif sonuçlanan..Umarım hepimizin yüzü güler meleklerimizin sayesinde..

hayirli cumalar herkese
benim yumoslar pazartesi toplanacak , persembe buyuk gun insallah
hepinizi optum
rabbim yar ve yardimcimiz olsun
bizim icin de dua edin kizlar

dualarımız sizinle kızlar,inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur opuyorumnanaktan

dualarımız sizinle kızlar,inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur opuyorumnanaktan

saol cnm Allah razı olsun..yarın öğleden sonra tranferim var..inşallah olumlu sonucu da buradan yazarız..Rabbim isteyen herkesin hayırlısıyla yüzünü güldürsün..Amin

kizlar
dun yumoslar toplandi bugun hastaneden haber bekliyorum kac embriyomun olustugunu bildirecekler
bana sans dileyin benim icin de dua edin lutfen
sevgiler
allahim yardimci olsun hepinizi opuyorum

Gözün aydınn asmincim, darısı bana benimde yarın sabah toplanıyo. Neler yaşadın anlatırmısın, çok ağrı oluyomu, kaç yumurta toplandı tecrübelerinden faydalanalım burda

günaydın herkeseee...dün transferim yapıldı çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.yumurta toplama işlemi çok basit ben de çok korkuyordum ama anestezi ile insan hiçbişey duymuyo.uyuyup uyanıyosun ben saatler geçti zannetmiştim ama dün önce opu olacak hastayı aldılar 5 dadika sürdü geldi.onun kanaması oldu kişiden kişiye değişiyo benim olmamıştı.

kizlar
dun yumoslar toplandi bugun hastaneden haber bekliyorum kac embriyomun olustugunu bildirecekler
bana sans dileyin benim icin de dua edin lutfen
sevgiler
allahim yardimci olsun hepinizi opuyorum

inşallah döllenirler canım stres yapma benim 6 taneden ikisi döllenmiş tabi bir tane koydular inşallah tutunmuştur bebişim günler nasıl geçecek bilmiyorum hepimiz için hayırlısı bol bol dua edelim.transferden sonra bol bol EL MÜBDİU TESBİH ET.bebeğin tutunup düşmemesi için

Gözün aydınn asmincim, darısı bana benimde yarın sabah toplanıyo. Neler yaşadın anlatırmısın, çok ağrı oluyomu, kaç yumurta toplandı tecrübelerinden faydalanalım burda

sagol canim ya
hastane aramadi heyecanla onu bekliyorum bizim erkek infertilitesiydi cunku esimden saglikli spermler ciktimi merak ediyorum
yumurta toplama isleminden hic korkma , hicbisey hissetmedim sadece gece adet agrisigibi agrim oldu cok aci vermedi
cerinon jel verdi sabah hazneye sikiyosun bide antibiyotik

kizlar hastane aradi simdi
13 yumurtamin 9 adeti iyi durumdaymis ama 5 adet dollenmis yarin aksam ustu transferimiz olup olmayacagini soyleyecekler
benim de hic kanamam olmadi
dualarinizi eksik etmeyin

Asmin yumurta sayın gayet iyi ama dediğin gibi biz erkek infertilitesi olduğumuz için önemli olan spermler güzel allahım yardım eder inşallah sağlıklı embriyoların olur herşey çok iyi olur yeni bi topik açarız belki gebelikte yaşadıklarımızı konuşuruz allah bizede o günleri gösterir umarım

kizlar hastane aradi simdi
13 yumurtamin 9 adeti iyi durumdaymis ama 5 adet dollenmis yarin aksam ustu transferimiz olup olmayacagini soyleyecekler
benim de hic kanamam olmadi
dualarinizi eksik etmeyin

asmincim gayet iyi gelişmeler canım.inşallah transferini de hayırlısı ile atlatırsın.ben de dün lucrine başladım.30 unda kontrolüm var.bol bol dinlen ve su iç tatlım.

asmincim gayet iyi gelişmeler canım.inşallah transferini de hayırlısı ile atlatırsın.ben de dün lucrine başladım.30 unda kontrolüm var.bol bol dinlen ve su iç tatlım.

tesekkur ederim tatlim
bugun ise geldim persembe izin alip pazartesiye kadar evde dinlenmeyi dusunuyorum
allah herseyin hayirlisini versin
insallah embriyomu guzel guzel bolunurler
gelismeleri paylasalim kizlar
kalbim sizlerle

Asminciğim, Allah tamamına erdirsin, bizim de durum erkek infertilitesiydi, ek olarak da benim mini mini polikistlerim vardı:))

Perşembeden pazartesiye izin biraz az değil mi, en azından tam bir haftaya tamamlama şansın olsa çok güzel olurdu.

kizlar nerelerdesiniz
merak ediyorum neler yaptiniz
umarim hersey yolundadir
opuldunuz

iidir asmincim buralardayız.yarın dualarımız seninle canım.
bence de izini biraz daha fazla alabilseydin keşke.
bu arada merkezle görüştün mü kaç tane transfer edecekler?

iidir asmincim buralardayız.yarın dualarımız seninle canım.
bence de izini biraz daha fazla alabilseydin keşke.
bu arada merkezle görüştün mü kaç tane transfer edecekler?

yasa ciktiginda gorustuk tek olacak demislerdi zaten
allahim ona can versin saglik sihhatli olsun da kismetse her turlu olur guzelim
bizim siddetli erkek infertilite degil aslinda ama sonuclar bi cok iyi bi cok kotu cikiyor valla yasim 30 beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…