merhaba nurssen;
bende 3 ay önce histereskopi olmuştum aynı ilacı banada vermişti doktor primolut düzenleyici olduğu için bence mutlaka kullanmalısın canım çünkü adetin düzensiz olursa kanama oranında düzensiz olur ayrıca da tedavini etkiler.
mesela bende histereskopiden sonra günde 3 tane ağrı kesici ve birkaç ilaç daha kullanıyordum. günde 3 ağrı kesicinin çok fazla olduğunu düşündüm ve doktoruma 1 tane kullansam olmazmı dedim. doktorumda o ilacın etken maddesi diğer ilçalarla birleşince rahimdeki yapışma olmasını engelliyor demişti.
canım sen ilacını doktorunun söylediği gibi kullan bence.
tüp bebek tedavin hayırlı olsun :)))
selam kızlar..selam asmin..
dün kontrolüm vardı,yumurtalar geçen hafta kötü gelişiyordu ama bu hafta ilaca hızlı cevap verdiler Allah'a şükür..dün gece çatlatma iğnesini yaptım ve yarın yumoşlar toplanıyor hayırlısıyla..tedavi ağır ilerleyince başta çok korkmuştum ama Rabbim korktuğuma uğratmadı şükürler olsun..inşallah hepimiz korktuklarımızdan emin oluruz bu mübarek günün hürmetine..cumanız mübarek olsun..hayırlı,güzel haberler vermemiz ümidiyle..
hayirli cumalar herkese
benim yumoslar pazartesi toplanacak , persembe buyuk gun insallah
hepinizi optum
rabbim yar ve yardimcimiz olsun
bizim icin de dua edin kizlar
selam kızlar..selam asmin..
dün kontrolüm vardı,yumurtalar geçen hafta kötü gelişiyordu ama bu hafta ilaca hızlı cevap verdiler Allah'a şükür..dün gece çatlatma iğnesini yaptım ve yarın yumoşlar toplanıyor hayırlısıyla..tedavi ağır ilerleyince başta çok korkmuştum ama Rabbim korktuğuma uğratmadı şükürler olsun..inşallah hepimiz korktuklarımızdan emin oluruz bu mübarek günün hürmetine..cumanız mübarek olsun..hayırlı,güzel haberler vermemiz ümidiyle..
dualarımız sizinle kızlar,inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur opuyorumnanaktan
dualarımız sizinle kızlar,inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur opuyorumnanaktan
kizlar
dun yumoslar toplandi bugun hastaneden haber bekliyorum kac embriyomun olustugunu bildirecekler
bana sans dileyin benim icin de dua edin lutfen
sevgiler
allahim yardimci olsun hepinizi opuyorum
Gözün aydınn asmincim, darısı bana benimde yarın sabah toplanıyo. Neler yaşadın anlatırmısın, çok ağrı oluyomu, kaç yumurta toplandı tecrübelerinden faydalanalım burda
kizlar hastane aradi simdi
13 yumurtamin 9 adeti iyi durumdaymis ama 5 adet dollenmis yarin aksam ustu transferimiz olup olmayacagini soyleyecekler
benim de hic kanamam olmadi
dualarinizi eksik etmeyin
asmincim gayet iyi gelişmeler canım.inşallah transferini de hayırlısı ile atlatırsın.ben de dün lucrine başladım.30 unda kontrolüm var.bol bol dinlen ve su iç tatlım.
kizlar nerelerdesiniz
merak ediyorum neler yaptiniz
umarim hersey yolundadir
opuldunuz
iidir asmincim buralardayız.yarın dualarımız seninle canım.
bence de izini biraz daha fazla alabilseydin keşke.
bu arada merkezle görüştün mü kaç tane transfer edecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?