Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

zaten tüp olunca önemli deil diyolar değerin düşük olması canım.önemli olan döllenmesi. inş.güzel haberlerini alırız :)

Merhaba arkadaŞlar bende Şımdı haber aldım 8 adet yumoŞum olmuŞtu 6 adetı ıımıŞ ama aralarından 2 tanesının bÖlÜnmelerı a kalıtede ılerlıyormuŞ ya ınŞ. Cmt kadar dayanırlar Çok sıkıntılı geÇtı benım tedavım bakalım dua edıyorum ınanın benımle aynı yolda olanlara ...bende 5. GÜn transfer olucak

merhaba kızlar, dün yumurtalarım toplandı,23 yumurta çıktı ama çok ağrım oldu. bugün embriyolarla ilgili haber gelecek nolur dua edin herşey iyi olsun

Canım bende bugün embriyologlardan haber bekliyorum ama dayanamayacağım 2 saat daha geçsin 12 de ben arayıp öğreneceğim. Dün Yumurta toplama işlemim oldu kasık ağrım ve gaz var. birazda ateş var vücudumda. 10 adet yumurta toplanmış. Bakalım hayırlısı?

kızlar merkezden aradılar 23 yumurtanın 20 sini işleme almışlar 15 i döllenmiş. içimde bi umut ışığı yandı bugün ve en güzeli 5.gün embriyosu konulcak sayı iyi olduğu için başından beri böyle istemiştim zaten umarım umutlarım boşa çıkmaz

Az önce benide aradılar 10 adet yumurtadan 5 tanesini işleme almışlar 5 i de döllenmiş. yarın bölünmesi bekleniyor. gelişmelerden haberdar ederim. bende kalan 5 taneye takıldım , Onlar yeteri büyüklükte değil olduğundan işleme alınmamış peki o zaman neden topladılar ?

Canım senden topladıkları foliküldü, folikül yumurtayı koruyan torba. Folikül 1,8 - 2 cm ebadındayken toplanıyor ama içinden çıkan yumurta hücresi mikroskobik boyutta. Yani toplanabilir büyüklükte bulunan folikülün içinden döllenebilecek büyüklükte yumurta hücresi çıkmamış olabilir. Yine de folikülün büyüklüğünden içinden ne boyutta bir hücre çıkacağını tahmin edebiliyorlar ama kalıp büyümeye devam etmesin, kiste dönmesin diye işe yaramayacağını bile bile alıyorlar.

kizllaaaaaaaaaaarrrrrrr

bugun transferimin 7. gunuydu, sabahi atlattim ama aksam dayanamayip idrar tahlili yaptim, silik de olsa ikinci cizgiyi gordum. Burada o kadar cok arkadasa "o ikinci silik cizgi baska turlu cikmaz, hamile olmasan hic cikmazdi" dedim ki....

Baska turlu cikmaz degil mi o cizgi, dondurulmus transferiydi, bHCG ignesi filan da olmadim?....

haymatlos idrarda pozitifin yanlış olduğuna pek raslamadım ben.inşallah hamişsindir canım.ama yinede gününde kan tahlilide kesin sonuç oluyo biliyosundur sende.bugün o kadar çok hamiş haberi aldıkki inş.sen de hamişsindir .:lepi:

insallah canim hemsehrim, insallah:))

asmin canım hayırlı olsun tedavin.ben de merak ediyodum seni.nasıl gidiyo tatlım?yatıyo musun?

slm arkadaşlar

bende nisanda başlıyorum.Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.

kızlar yarın sabah tekrar yaparım diye ayırdığım testi dayanamadım işyerimde yaptım, duruyor ikinci çizgim. Pazartesiye kadar bir değişiklik olmaz değil mi?

selam
perşembe ve cuma yattım sadece şimdi evde geziniyorum iş falan yaptığım yok
gayet iyiyim
sen nasılsın a.s.

canım inş.hayırlısıyla hamiş haberini alırız :)
iim ben de salı günü kontrole gidicem.histereskopi demişti bana sarp bey.baalım gidince belli olur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…