Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

ilk kutlayan ben olayım.çünkü şuanda bende adetimi bekliyorum tedavi için.belki bana uğurlu gelirsin.umarım kollarına almayı allah nasip eder.

serraxi tebrik ederim...allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

tebrikler serraxi gözün aydın..topiğine öncü olursun umarım herkes izinden gelsin hayırlısıyla bizlerde mutlu haberlerimizi verelim buradan inşallah..

Tşk canım umarım:) başaldık tedaviye ve inan biraz üzgün başladım tek embiriyo olayına çok üzüldüm ama olsun rabbim bizim yanımızda ona güvenelim biliyoruz ki inadına olucak bebeklerimiz belki bu yasa bizi dahada kuvvetlendiricek bana dr gonal verdi 225 yapıyorum bakalım kısmet bu arada neler yapmalıyız bilginiz varmı ne bizi dahada olumlu etkiler

ben hicbirsey yapmiyorum herseyi oluruna biraktim sabahlari ignelerimi yapiyorum folikasit 1 adet iciyorum , gunluk hayatima devam ediyorum ne kur ne baska bisii ,bakalim yarin kontrol var ne dicek dr

merhaba arkadaşlar;

bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başlıyorum... Mart 19 da lucrin kullanmaya başlıycam sonrada diğer ilaçlar tabii. aşılamadan olumsuz sonucu alınca ister istemez endişelerim arttı... hayırlısı diyorum artık... pazartesi günü merkezdeki iletişim direktörüyle görüşüp detayları konuşucaz. doktorum başka hastanede ama o hastanede yapmak istemedik tedavimizi. doktorum ilaçlarımı belirliyor tedavimi sürdürüyor fakat yumurta toplama ve transfer işlemi merkezde olucak. acaba bu durumda biz nekadar ücret öderiz çook merak ediyorum. sizler nekadar ödediniz arkadaşlar yazarsanzı çok sevinirim...

Benim bugün kan tahlili ve muayenem vardı..pek olumlu şeyler söylenemez.puregonun dozunu 200den 300e çıkardı dr..diğer tedavime göre daha zor yanıt verdi vucudum ilaçlara.tek embriyo tranferinin uygulamaya geçtiğini de bugün söyledi dr..kendimi öldürsemde tek embriyo başka yolu yok hayırlısı olsun bakalım..olacağı varsa olur zaten elden gelen bişey yok.

tebrikler canim .. Allah tamamina erdirsin ..

Kucaginda görmek de nasip olsun ..

Iste bu bir mucize ...alkisalkisalkis

alkisalkisalkishihoyyyt:lepi::sm_cool::teytey:a.s.

sağolun arkadaşlar...allah isteyen herkese nasip etsin.en son 1 aralıkta kürtaj olmuştum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve de 9 haftalık bebeğim beni bırakmıştı.önccesinde yine kürtaj ve 14 haaftalık bebeğim gitti.zor günlerdiiiiii....şimdi de hamileyim ama çokkkkkkkk korkuyorum allahım ne olur yardım et de artık bu son olsun...işte böyle kolay olmadı yani.üzücü günler umarım geride kalır...

günaydın kızlar, asmin dün sonunda adet oldum yarın başlıyo tedavi, adet olduğuma bu kadar sevinceğim hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

serexi tebrikler cnm çok sevindim umarım herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın mis kokusunu içine çekersin ben öyle özledimki o kokuyu allah bizlerede nasip eder inşallah

kızlar merhaba benide aranız alın bende adetimi bekliyorum tüp bebek tedavim başlıyor

günaydın kızlar, asmin dün sonunda adet oldum yarın başlıyo tedavi, adet olduğuma bu kadar sevinceğim hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

gozun aydin ebrucum
bende puregonu 225 den 275 cikardi dr pazartesi kontrol var yine 5-6 adet yumurtam gelismis buyuyolar dedi endemetrium 5mm dedi

Bende yarın gidicem ultrason ve kan tahlili yapılcak ona göre ilaçların dozu belirlencek. Senin yumurta toplama işlemi ne zaman olcak asmin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…