Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

heyecanlıyım demek duygularımı anlatmaya yetmezki nazan işe güce konstantre olamıyorum hep aklım orda yarın bu saatlerde öğrenicez inşallah ama çok korkuyorum

Korkma canım inş.olumlu sonuçlar alacağız öyle düşünelim bende başka sayfalara bakıyordum,bir sayfada rahim ağzı yumuşaması kesin gebelik belirtisi yazıyor ama hayırlısı progestan fitil kullanıyorum ve dünden beri yumuşadığını hissettim hayırlısı olsun inş.

renkli akıntıların oluyomu seninde nazancım benim son üç gündür sürekli akıntım var kahverengi hemşireyi aradım progestan yapar dedi ama ağızdan alıyorum ben progestanı fitil değil benimkisi

renkli akıntıların oluyomu seninde nazancım benim son üç gündür sürekli akıntım var kahverengi hemşireyi aradım progestan yapar dedi ama ağızdan alıyorum ben progestanı fitil değil benimkisi

Canım ilaç aynı ama fitil olarak daha etkili olduğunu söyledi doktorum o şekilde kullanmamı önerdi,henüz akıntım olmadı canım hiç son günlerde olurmu bilmiyorum,karnımda aşırı şişlik var oda dediğim gibi tuvalete çıkamama sorunundan kaynaklanıyor sanırım onun haricinde bazen hafif ağrı oluyor başkada sorun yok allaha şükür

üzüldüm canım arkadaşımolumunekankayizsmile
napalım hayırlısı böyleymiş. kul dileyecek Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

öpüyorum seni
inşallah bir dahaki sefere olucak hayırlıısıyla canım:tesellilumunekankayizsmile:1hug:

Canım benim de öyle oldu, o fitille başım dertteydi hep, çok zorlanıyordum, 7. gün çok kolay yerleştirdim. bir yerlerde hamilelikte rahim ağzında yumuşama olduğunu okudum. Sonra idrar tahlili yaptım, ikinci çizgiyi silik olarak gördüm:))) Haydi inşallahh:)))

ınşallah hayırlısı olsun,bende cumaya kadar sabredebilirsem son günden 1 gün önce yapacağım idrar testini Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inş.

12.gun de yapildi,hersey yarinki sonuca bagli, kimyasal gebelik olabilir , henuz adet olmadim ama 12.gune gore dusuk gibi geliyo bana ;(

İçini ferah tut sakına stres yapma sen rahat olkı oda gelısımını tamamlayabılsın.Dualarım senınle guzel haberler verırsın ınş...

12.gun de yapildi,hersey yarinki sonuca bagli, kimyasal gebelik olabilir , henuz adet olmadim ama 12.gune gore dusuk gibi geliyo bana ;(

canım benim kan değerleri de kişiden kişiye değişiyo.sakın üzme kendini rahat olmaya çalış inş.yükselecek değerin :Saruboceq:

Ben eurofertılde denedım bugun transferın 6.gun 12.gun test yaptırıcam daha yolun yarısındayım gunler gecmıyor...

canım bende alev hanımda yaptırdım bugün 9.gün geçen hafta pazartesi tranfer günümdü ama bugün idrar testi yaptım tek çizgi moralim sıfır oldu çok üzgünüm

Kızlar acaba idrar testini erken yapmakla hatamı ettim,moralim çok bozuk ama çoğu kişinin 7.gün silik çizgi çıkıyor

nazancım seninle aynı hatayı bende yaptım dün duramadım gittim idrar testi aldım. ikinci çizgi yoktu ilk 10 dakika sonra çok silik bişey çıktı.ama testte 10 dakika sonraki sonuçları dikkate almayınız yazzıyodu kafam iyce karıştı. bugün 3te çıkacak sonucum ama umudum moralim sıfır

Canım üzülme bazen çıkmayabiliyormuş,bende çok kötüyüm ama Allahtan umut kesilmez inşallah yüzümüzü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…