renkli akıntıların oluyomu seninde nazancım benim son üç gündür sürekli akıntım var kahverengi hemşireyi aradım progestan yapar dedi ama ağızdan alıyorum ben progestanı fitil değil benimkisi
burdayım meralun şimdi geldim..değerim düşmüş maalesef..yine kimyasal gebelik( umutlar başka bahara..hayırlısı böyleymiş..tam onu hissetmişken kaybettim yine, böylesi çok acı ama daha kötüsünden korusun Allah..
Korkma canım inş.olumlu sonuçlar alacağız öyle düşünelim bende başka sayfalara bakıyordum,bir sayfada rahim ağzı yumuşaması kesin gebelik belirtisi yazıyor ama hayırlısı progestan fitil kullanıyorum ve dünden beri yumuşadığını hissettim hayırlısı olsun inş.
teşekkur ederim kızlar
inşallah mutlu haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz
benim için dua etmeyi unutmayın
sevgiler
asmincim kaçıncı günde yaptın testi canım?inşallah yükselir dua ediyorum bol bol :)
12.gun de yapildi,hersey yarinki sonuca bagli, kimyasal gebelik olabilir , henuz adet olmadim ama 12.gune gore dusuk gibi geliyo bana ;(
12.gun de yapildi,hersey yarinki sonuca bagli, kimyasal gebelik olabilir , henuz adet olmadim ama 12.gune gore dusuk gibi geliyo bana ;(
Kızlar İstanbul euro fertilde deneyen varmı
Ben eurofertılde denedım bugun transferın 6.gun 12.gun test yaptırıcam daha yolun yarısındayım gunler gecmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?