Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

aslinda bu bekleyisler hic bitmeyecek kucagimiza sag salim alabilmek icin bol bol dua edicez yuce rabbim sabrimizi elbet mukafatlandiracak hersey bir sinav, sabir sadece sabir ve inanc ,kendinizi uzmeyin kizlar
sizi seviyorum

dun butun forumlari internetten taradim degeri 20 den 100 kusurlere 2 gunde cikanlar olmus gec tutunma olan hamileler varmis , cok endiselenmistim ben de , tup bebekte oluyomus gec tutunma olayi

İnş.canım evet 2.gün tranfer oldu ama bugün 9.gün inşallah boşuna üzülüyorumdur senin doktorunda alev hanımmıydı yoksa hakan beymi

Benım dr.Koray Bey dı cok olumlu konusmadı 3.gun transferıydı 5hucrelıydı.Bı de benım 2 tane 2 aylık dusugum var bıde asılama sonrası kımyasal gebelık yanı benım sonucum pozıtıf bıle olsa sorunum bıtmıyor ve hıc bır sebep bulamıyorlar butun tahlıller yapıldı.Alev Hanımla ara ara kontrollerımı yaptı.

Anladım canım inşallah bu sefer sıkıntı çekmezsin hepimizi güldürsün rabbim

kizlar
degerler 52 cikmis maalesef 2 kat artmamis pazartesi tekrar kan vercem bu durumda ekstra igne ilac kullanan oldumu

kizlar
degerler 52 cikmis maalesef 2 kat artmamis pazartesi tekrar kan vercem bu durumda ekstra igne ilac kullanan oldumu

canım 2 kata yakın ama telaşe etme bence.yükselmediyse sorun var demekti.bence gidiş gayet iyi tatlım.hamişsin bence tebrik ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…