Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

Kızlar acaba idrar testini erken yapmakla hatamı ettim,moralim çok bozuk ama çoğu kişinin 7.gün silik çizgi çıkıyor

Evet bence hata yaptın moralın bozmaktan baska bısey olmamıs.2.gunu transferı bu kadar kısa surede ıdrarda cıkmaz bence.Onlar kesın 5.gun transferı yada eskılerden bakdıysan ıkız falandır.Hıc moralını bozma bosuna cnm...

İnş.canım evet 2.gün tranfer oldu ama bugün 9.gün inşallah boşuna üzülüyorumdur senin doktorunda alev hanımmıydı yoksa hakan beymi

kizlar ya mrb benimde 6.GUN EMBRIOSU 2 tane transfer edildi bugun idrar testi yapmak isyiyorum bugun 9.gunum sizce yapayimmi

malesef nazancım 3 ten önce çıkmıyomuş.son bir saat ama dakikalr geçmiyo hemde umutsuzum artık olmuycak biliyorum insan hissediyo

Keşke 2'mizde idrar testii yapmasaydık benim daha 3 gün var nasıl geçecek bilmiyorum takmamaya çalışsamda durmadan aklıma geliyor çalışamıyorum of of

calisan arkadaslar siz transferden sonra kac gun evde yada hastane de dinlendiniz biliyorum yatmatla embriyo tutmasinin pek baglantisi yokmus ama yine de merak ettim

Canım ben 2. gün işe gittim ama yorucu değil biraz stresli ama,sonra perşembeden cumartesiye kadar yattım artık hakkımızda hayırlısı olsun tutacağı nasip edilmişse olur dua edelim bol bol

Canım asmin veren Allah verir üzülme yiyecek ekmeği varsa,nefes alacaksa,yaşama tutunur inş. canım kendimi öyle teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…