Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

Canım en azından düşmemiş yavaş yavaş ilerliyor inşallah pazatesi yüzümüz güler hepimizin

ne yesem ne icsem sasirdim faydasi olurmu bilmiyorum
beni habersiz birakmayin sonuclarinizi yazin mutlaka
yarabbim insallah kuzularimizi bize bagislar can verir onlara

ebrucum nerelerdesin, bugun test gunun degilmi , habersiz birakma , iyi haber verirsin insallah canim benim

kızlar ben mahvoldum dün adet gördüm. bugün kan verdim doktor gebelik oluşmuştu ama düşmüştür muhtemelen diyo, önce umutlandım sonra tükendim böylesi çok zor. asmincim seni tebrik ederim değerin artıyo çok güzel bebişin seninle sımkısı sarılmış sana allah ayırmasın sizi.

nazancım inanıyorum sende yarın hayırlı haberler alacaksın yüzün gülecek bu topiğin ağlayana bitek ben oluyum allah sizlere yaşatmasın bu acıyı

Canım çok üzgünüm ne diyeceğimi inan bilmiyorum inşallah hayırlı haber alırsın rabbim yüzünü güldürür inş. canım

napalım böylesi hayırlıymış nazancım ama katlanmak zor çok zor ama geçicek inşallah şimdi acım çok taze her aklıma gelişinde gözlerim doluyo

olumsuzu düşünme ben hep olumsuz düşündüm tutunmuş bebeğimi kaybettim moral en önemli şey hep iyiyi çağır nazancım güzel allahım yüzünü güldürür inşallah yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…