Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

arkadaşlar karyotiplemeyi araştırma hastaneleri yapıyo ben zeynep kamilde bedava yaptırmıştım.siz de bi deneyin boşuna para vermeyin zaten bi sürü para gidiyo tedavide

mrb arkadaşlar bende kısmetse martta başlayacağım tedaviye.ilk denmem olacak.allah hepimiizn yüzünü güldürür inşallah.doktorum adetlerim düznli olduğu için doğum kontrol hapı vermedi.onu sanırım düzenleyici olarak veriyorlarmış.aklıma takılmadı değil ama güveniyorum doktoruma hayırlısı olsun.birde sorunun ne olduğunuda yazarsanız arkadaşlar birbirimizden faydalanacağımız bilgilerde edinebilirz .benim tubal faktör.tüplerimde sorun var 1 kez normal yolla dış gebelik geçridim.iki tüptede sorun olduğu için tüp bebeğe karar verdik.şimdiden hepinize bol şans diliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

selam arkadaşlar bende martcılardanım lucrine başladım bygün 3. günüm uzun protokol oluyor dolayısıyla martda olacak rabbimmin izniyle transferim

inşallahh allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz bebeklerimiz hayılrısıyla gelir

hepimizin allah yardımcısı olsun

kesinlikle canım.. hangi hastanede tedavi oluyorsun? doktorun herhangi biryere yönlendirdi mi bu test için? ben kromozom testi yaptırmak istiyorum deyip yaptırabiliyormusun yoksa doktorun istek mi yazdı? ne çok soru sordum :)

ben izmirde ege tavmergen gidiyorum.kendisi ege ünv.tüp bebekte prof.daha önce tüp deneyimim olmadığı için istek yapamıyor doktor.yani ücretli oldu.ama doktorum imkanınız varsa yaptırın bi bu kaldı çünkü dedi.ben sebepsiz inf.im.

serraxi canım benim nerelerdeydin sen uzun zamandır görüşemedik topik açmışsın martta da tedaviye başlayacakmışsın hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuç alırsın
seninle aynı zamanlarda pozitif sonuç almıştık ne kadar mutluyduk ve aynı zamanlarda kaybettik bebeklerimizi çok üzüldük herşey çooook güzel olur inşallah canım
bende mart da genetik testler için gitmek istiyorum herşey yolunda giderse mayısta başlarım heralde allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler verir inşallah

tedavide olan herkese allahım kolaylıklar versin sağlıklı bebekler alsın kucağına herkes inşallah

görkemli bende erol hocanın hastasıyım önümüzdeki hafta adet olduğumda gidicem tüp bebeğe başlıycaz benim 3.denemem ilk ikisini bursada bir hastanede yaptırmıştım ilkinde 7 haftalık düştü bebeğim ikincisinde ikizlerim 10 haftalık düştü erol hocaya gittiğimde düşüklerimin sebebinin kan pıhtılaşmasında sorunum olduğu ve rahim ağzı açıklığım olduğu ortaya çıktı yani bu sefer hamileliğim boyunca kan için ilaç kullanıcam asprinle birlikte başka bir kan sulandırıcı olucakmış bu ve 12 haftalık olduğumuzda ise rahim ağzıma dikiş atılacak kısa protokolmu yoksa uzun protokolmu olur onu tam bilemiyorum adet olduğumda gittiğimizde karar verilecek inş.kısa olurda mart ayında bebeklerim benimle olur :Saruboceq::Saruboceq:

serraxi arkadaşım beni de ekleyebilirsin listeye, birkaç güne kadar dondurulmuşlarım için ilaç tedavisine başlıyorum. Mart ortası gibi de transferim olacak gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…