Canım üzme kendini İstanbul düşünüyorsan Bahçeciyi dene derim.Benim 3.denemem 3üde bahçecide ilki negatif,ikincisi pozitif 2 yaşında bir kızım var şimdi dondurulmuşlarla tekrar deniycem
canim ayni benimkide senin gibi oldu gecen ay donmuslarla tedaviye basladim ve bir türlü kalinlasmadi dr ilaci vajinama koymami söyledi günde 3 defa ve ilac kanamami getirdi sonrada ertelendi kanamam dindi tekrar vajinama ilaci koydum gene olmadi bu seferde dr kalcama yapisacak bant verdi ve onunla cok sükür dr umun istedigi gibi oldu ve yarin kismetse transferim olacak muhtemelen seninki de öyle birsey....ama üzülme oluruna birakmaya calis gecmis olsun canim....merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bu endimetrium niye kalınlaşmazki günde 4 tane estroferm içiyorum bugün 16.günüm hala en kalın yeri 6,8 transferim sürekli erteleniyor şimdide estrofermi vajinadan kullan dedi doktorum bakalı ne olucak cumartesi yeniden gidicem
kızlar ben geldimmmmmmm doktordan şimdi..ama kötüyüm.dün 4 tane yumurta iyi gidiyor demişti.çok mutlu olmuştum.bugün 2 tanesi eh normal gidiyor.diğerleri gelişmiyor dedi.verdiğim kanlarda sonuçlar iyi çıkıyor ama niye böyle oluyor anlamıyorum.neyse yarın yine gidip kan vereceğim.sonrada ultrason kontrolü.doktor yarın karar vereceğiz dedi 450 gonaf ve lucrin.0.8 e devam.yarın gelişmeyen yumurtalar hala aynıysa diğer iki taneyi pazar günü alırız riske atmayız dedi.ama gelişme gösterirse bekleriz devam ederiz dedi.ne olur dua edin önemli olan kaliteli olmaları ve tutunmaları.inşallah hepimizin kaliteli emriyoları olur ve anneciklerine sımsıkı tutunurlar ve bir daha bırakmazlar.kucağımıza gelene kadar.aminnnnnnnnn.allah hepimizin isteklerini, istek sırasına göre, hayırlısıyla ,en kısa zamanda yerine getirsin.yine kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
mrb bende ayın 9unda 2.mikroenjeksiyonumdan kalan 1embryoyu transfer ettirdim inş. bu sefer pozitif sonuç alırım rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır inşallah
Hatacım dediğimi yap gerçekten işe yarıyor ben duaların gücüne çok inanırım.Hamilelere bazı ilaçlar dokunmuyo ya ona göre bişey verseler yaa.Bi de ilaç kullanmıycam diye bitkisel kulaktan dolma şeyleri falan deneme bence hepsinin bi yan etkisi oluyo bişeye iyi gelirken başka şeylere zarar verebilir aman ha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?