MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

ınşallah sonuç pozitiftir kürşatım değilse bile yarın bi daha yaparsın hadi hayırlısı ınşallah..Kızlar ben de bugün çıkıyorum yola yarın randevum var ınşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

kursadım bak hepimiz merak edyoruz.seni bekliyoruz.bi cevap yaz güzelim.kadrısh28 hadi senden de iyi haberler bekliyoruz.kızlaarrrrrrrrr bu arada ben doktordan yeni geldim.doktor mutlu ve umutluyum dedi.yola devam dedi.devam ediyoruz doz aynı şekilde bugünde kullanılacak yarın yine kan vereceğim.bugünküler iyi çıktı.kısacası yarın yine doktora gideceğim.herhalde yarın kesin bir şey söyler gibi.yumurtalarını şu gün toplayalım falan.tabiki bir aksilik çıkmaz herşey yolunda giderse.canlarımmmmmmmm dualarınıza devam edin .canım hala çok acıyor.faranjiittim antibiyotik kullandığım halde geçmedi.böbreğim acilden sonra biraz daha iyi gibi.ne olur şu rahatsızlıklarım için dua edin geçsin artık.böyle nereye kadar gider bilmiyorumm.

slm kızlar testim negatif üzgünüm dr u aradım regli ol bitince gel görüşelim dedi..biz de pek bir sorun yok bazen eşimin degeri düşüyor ama sperm durumu genel olarak ii dogal yolla kesin olmaz diyemiyorlar zaten eşimin bir kızı var ilk evliliginden..rapor da alamıyoruz bu nedenle.kısmet degilmiş artık 2 yi deneyecegiz tabii ne zaman parayı denkleştirirsek:) ben biraz bu tür üzüntüleri çabuk atan biriyimdir annemi kaybettikten sonra açıkçası hiçbirşey beni çok üzemedi annemin acısı hepsinden büyüktü çünkü..testi aldım ve gittim kendime birkaç cici kıyafet aldım sonra işe geri döndüm hiç birşey olmamış gibi iş arkadaşlarım 7 erkek hepsi suratıma bakıyordu söyledim o kadar çok destek oldular ki şimdi 2.için merkezlere bakmaya bile başladım:) umarım sizler güzel haberler verirsiniz dualarım sizlere bu arada sanırım 2.istanbul da olacak öneriler bekliyorum ona göre:)

Canım üzme kendini ıstanbul düşünüyorsan Bahçeciyi dene derim.Benim 3.denemem 3üde bahçecide ilki negatif,ikincisi pozitif 2 yaşında bir kızım var şimdi dondurulmuşlarla tekrar deniycem

Kürşatım hayırlısı böyleymiş canım Allah bizler için hayırlı olanı bizlerden çok çok iyi bilir senin sağlığın yerinde olsun da.Sen böyle güçlü olduğun sürece eminim hayallerine kavuşacaksın canım.:teselli:

Hatacım dediğimi yap gerçekten işe yarıyor ben duaların gücüne çok inanırım.Hamilelere bazı ilaçlar dokunmuyo ya ona göre bişey verseler yaa.Bi de ilaç kullanmıycam diye bitkisel kulaktan dolma şeyleri falan deneme bence hepsinin bi yan etkisi oluyo bişeye iyi gelirken başka şeylere zarar verebilir aman ha..

Canım üzme kendini İstanbul düşünüyorsan Bahçeciyi dene derim.Benim 3.denemem 3üde bahçecide ilki negatif,ikincisi pozitif 2 yaşında bir kızım var şimdi dondurulmuşlarla tekrar deniycem

game , valla çok akıllılık etmişsin. tüp bebek kardeş .nasılsa dondurulmuşlar var. 3 sene saklıyorlar dimi. . valla şimdi bi tane bile tutsa 2 sene sonra sadece transfer . ben hiç bu tarafından bakmmaıştım olaya. benimde haftaya muhtemelen transfer olacak . ben şimdilik sakinim . olmaması gibi pek bişey düşünmüyorum . hayırlısı bakalım .

kursatim,hayirlisi böyleymis diyelim,belkide dogal yoldan gelir canim allahin isi hic belli olmaz
moralini iyi tut canim:teselli:

desteğiniz için çok tşk ler kızar.şimdi işten eve geldim testi eşimden gizli yaptırmıştım ay şimdi çok üzülecek daha 15 dak önce arayıp regli falan oldunmu dedi söyleyemedim o benden duygusaldır ne yapsam sizce?nasıl söylesem?

kürsadım çok üzüldüm canım ya.hayırlısı böyleşmiş ne diyelim.bu sayfanın ilk haberini sen verdin.kötü bir haberdi ama olsun moralin yüksekmiş ya oda bize yeter.aferin sana valla güzelim.çok güçlüsün.bravo tebrik ediyorum seni.

mrb bende ayın 9unda 2.mikroenjeksiyonumdan kalan 1embryoyu transfer ettirdim inş. bu sefer pozitif sonuç alırım rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır inşallah

ay arkadaşlar sizden iyice geride kladım ya...hala regli olamadım......
kürşat aferin sana ne kadar güçlüsün... eminim en kısa sürede bebişini kucağına alacaksın...........
ve umarım bu listede ilk ve son negatif sonuç seninki olur......

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bu endimetrium niye kalınlaşmazki günde 4 tane estroferm içiyorum bugün 16.günüm hala en kalın yeri 6,8 transferim sürekli erteleniyor şimdide estrofermi vajinadan kullan dedi doktorum bakalı ne olucak cumartesi yeniden gidicem

kızlar ben geldimmmmmmm doktordan şimdi..ama kötüyüm.dün 4 tane yumurta iyi gidiyor demişti.çok mutlu olmuştum.bugün 2 tanesi eh normal gidiyor.diğerleri gelişmiyor dedi.verdiğim kanlarda sonuçlar iyi çıkıyor ama niye böyle oluyor anlamıyorum.neyse yarın yine gidip kan vereceğim.sonrada ultrason kontrolü.doktor yarın karar vereceğiz dedi 450 gonaf ve lucrin.0.8 e devam.yarın gelişmeyen yumurtalar hala aynıysa diğer iki taneyi pazar günü alırız riske atmayız dedi.ama gelişme gösterirse bekleriz devam ederiz dedi.ne olur dua edin önemli olan kaliteli olmaları ve tutunmaları.inşallah hepimizin kaliteli emriyoları olur ve anneciklerine sımsıkı tutunurlar ve bir daha bırakmazlar.kucağımıza gelene kadar.aminnnnnnnnn.allah hepimizin isteklerini, istek sırasına göre, hayırlısıyla ,en kısa zamanda yerine getirsin.yine kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim ayni benimkide senin gibi oldu gecen ay donmuslarla tedaviye basladim ve bir türlü kalinlasmadi dr ilaci vajinama koymami söyledi günde 3 defa ve ilac kanamami getirdi sonrada ertelendi kanamam dindi tekrar vajinama ilaci koydum gene olmadi bu seferde dr kalcama yapisacak bant verdi ve onunla cok sükür dr umun istedigi gibi oldu ve yarin kismetse transferim olacak muhtemelen seninki de öyle birsey....ama üzülme oluruna birakmaya calis gecmis olsun canim....

canım ya benim bir sürü yumurtam vardı da ne oldu belki bu yumurtala seni anne yapacak umut kırmak yoka.s bugün eski dr umu aradım dedi ki pazara kadar regli olmazsan gel testi tekrar yapalım tüp bebek dr um hiç istemedi bunu benden bişey olduğunu sanmıyorum ama işte regli olmazsam testi tekrarlayacagız..

kursadım canım benim çok iyi moral veriyorsun.teşekkürler .inşallah canım .allah hepimiz için sevinmek nasip etsin.mutlaka yaz buraya.sonucunu.merak ederim.inşallah hamile kalmışındır da kurtulursun.bize ilk mutlu haberi veren sen olursun belki.pazarı nasıl bekliyeceksin sende test yaptır bu arada.ben senden daha çok merak ederim.

mrb bende ayın 9unda 2.mikroenjeksiyonumdan kalan 1embryoyu transfer ettirdim inş. bu sefer pozitif sonuç alırım rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır inşallah

canım hoşgeldin.hayırlı olsun bebişin şimdiden.1.sayfa başındaki listeye senide ekledim.gelişmeleri bildirmeyi unutma olurmu.

canım aynen bitkisel tedavi etmeye çalışıyordum kendimi.senin yazını okuyunca hemen bıraktım.bide gidip 25 tl aktarlara verdim bunun için.neyse artık içmiyorum onları.teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…