MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

ohhhh negüzel herkes iyi gidiyor.çok sevindim iyi haberlerinize.demekki ne oluyor.mart bizim ayımız kızlar.ama ben iyi değilim.dün gece acildeydim.böbreğim ağrıyor.faranjitim var.ve doktor yasak dediği halde dün acilde serum iğneler yedim.ne olacak bilmiyorum ağrım çok fazla.tahlillerde idrar yollarında enfeksiyon çıktı.ilaç verdiler ama kullanamıyorum.yarın gidince doktorumla görüşeceğim.doktor tedavimi iptal etmedi ama ben etmek istiyorum artık.canım çok yanıyor.bu ağrılarla ilaç kulanmadan nasıl transfer olurum ve beklerim bilemiyorum .ne olur bana da önce ağrılarımın geçmesi için dua edin.

arkadaşalr ben 27 şubatta lucrinle başladım . şimdi gonal la birlikte lucrin kullanıyorum muhtemelen haftaya transfer olacak ama tarihini tam olarak kestiremiyorum

Arkadaşlar bize eskiden(tüp bebeğe başlamadan önce) doktor tarih verirdi şu şu günlerde beraber olun diye ayrıca aşılama da o tarihlerde çatlatma iğnesinden sonra yapılırdı.Şimdi bu günler benim hesabıma göre o tarihlere denk geliyo şimdi ben ilk defa göbek iğneleri kullanıyorum bi arkadaşımın ablası bu iğneleri kullanarak hamile kalmış 2 defasında da acaba diyorum doğal bi şekilde hamile kalabilir miyim?Yumurta toplamadan önce gebelik testi yapıyolar mı?
Off ben bugün ne çok soru sordum yaaa utandım kendimden..

Son düzenleme:

Canım dualarımız seninle lütfen iptal etme sıkcaz dişimizi biraz.Ben lucrine başlamadan bir gün önce 3 dişimi birden çektirdim diş doktoru bile hayret etti :bbo: Ama tedavinin içinde farklı ilaç kullanmıyim diye 3ünü birden çektirdim.Bu kadar uğraşmışken bırakma lütfennn ağrıyan yerlerine elini koy ve besmele çek emin ol faydası olacak..:Saruboceq:

sağolun arkadaşlar cevaplarınız için... ben sizlereden farklı olarak burun spreyi kullanıyorum. lucrinin yerine geçiyormuş. nebileyim dr verdi... bende herhalde puregonla beraber buna devam ederim... ben geçen ay 11 inde regli olmuştum.. bu ay daha tık yokmirmirmirmir inşallah çok gecikmez....

hatacım çok büyük heves ve sevinçle başlayıp yarıda kesilmesi çok üzücü bir durum olsa gerek... ama her işte bir hayır olduğunu düşünmek lazım....

kadrısh 28 çok teşekkür edrim canım sana.bana verdiğin moral için.du bakalım yarın doktorrun söylediğine göre karar vereyim. ama senin yazdıkların çok iyi geldi bana.canım benim allah senden razı olsun.fikrimi değiştirdin.yarın bir problem çıkmazsa dayanayım dimi canım.sanada çok geçmiş olsun birtanem

kadrısh28 hayır canım hamilelik testi falan yaptırmıyorlar.çünkü yumurtalar onların takibinde oluyor.zaten mesela bugün hamile kaldın diyelim test de hemen çıkmazki.onlar çatlatıyor yumurtaları iğnelerle.yani vücudumuzun ve hormanlarımızın yönetimi onların elinde.kontrol onlarda.öyle birşey olması imkansız bence ama yinede sen şüphe ediyorsan kendin yaptır testini.ama bi düşün sen hamile kalmış olsan ultrasona sürekli giriyorsun.doktorlar farketmezler mi.o arkadaşın takip altında değilken hamile kalmış olabilir

Allah senden de razı olsun canım biz burda birbirimize moral vericez destek olucaz ki umutlarımız yeşersin...kaydirigubbakcemile5

herkese merhabalar..tedaviler iyi gidiyor şöyle bir gezdim sayfaları inş bir sürü bebiş gelir:)benim de bugün eger transfer gününü saymazsak 8.günüm perşembe günü testim var sanırım 5.gün transferi oldugu için 10.gün test olacak..2 gündür kahvelerim geliyor dr um rahat ol dedi biraz kafam karışık ama beklemekten başka çare de yok..benim için dua edermisiniz?

kursatım etmezmiyiz güzelim.tabiki senin için de dua ederiz.allah hayırlısıyla, hayırlı hamilelikler ,hayırlı doğumlar, hayırlı bebekler versin sanada hepimize de inşallah canım.kanamalar için de endişe etme.böyle hamile kalan çok kişi var.hatta uzun süre bu tür kanamaları devam eden de var canım.moralini yüksek tut sen yeter .olurmu canikom.moralin olmadığı yerde hiçbirşey iyi gitmiyor ona göre .sana güveniyoruz.bize perşembe günü haber vermeyi unutma .sen ve bebeğin allaha emanet olun canım.o en iyisini bilir.

canim dualarimiz seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bence canım emriyonun oturma kanamasıdır genelde tüp bebek te hamile kalanlarda oluyo allah sevindiril ihşallah bizleride :CüvCüv:

transferi oalcaklar var aramızda..şimdiden hayırlı olsun...güzel haberlerinizi bekliyoruz...
kürşatım benim de 4. gün transferim yapıldı.şu an 6. günüm.ama ben 10 gün sabah idrar testi düşünüyorum.doktorum 12. gün kan testi demişti,ama pazar sabah idrar testi yapacağım.silik falan çıkar belki pozitifse sonucum...
sen de belirti falan var mı?

kızlar merhaba.cumartesi günü test günüm, ben merak ettim dün test yaptım.biliyorum çok erken ama testimde silik çizgi çıktı.sizce hamilemiyimmmmm.bukadar erken çıkarmı.?allah hepimizin yardımcısı olsun...

insallah canim hamilesindir silik,cizgi olunca hamileligi gösteriyormus

merhaba kızlar sagolun dualrınız ve desteğiniz için..mona rosa valla ilk günler bel kasık agrım oldu ama son 2 gündür yok..hep regli olacak gibiydim hala öyle zaten.gögüslerim normal..2 gündür kahveler geliyor bugün daha az bir bölümü progestandan zaten günde 6 fitil alıyorum..ve ben az önce bir delilik yaptım kan verdim süprizzzzz 2 de alacagım çünkü bekle bekle zaten yarındı test günüm kısmet artık..

ee yapmışın bir delilik bekleyelim bari..... inşallah inşallah hamilesindir!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…