ohhhh negüzel herkes iyi gidiyor.çok sevindim iyi haberlerinize.demekki ne oluyor.mart bizim ayımız kızlar.ama ben iyi değilim.dün gece acildeydim.böbreğim ağrıyor.faranjitim var.ve doktor yasak dediği halde dün acilde serum iğneler yedim.ne olacak bilmiyorum ağrım çok fazla.tahlillerde idrar yollarında enfeksiyon çıktı.ilaç verdiler ama kullanamıyorum.yarın gidince doktorumla görüşeceğim.doktor tedavimi iptal etmedi ama ben etmek istiyorum artık.canım çok yanıyor.bu ağrılarla ilaç kulanmadan nasıl transfer olurum ve beklerim bilemiyorum .ne olur bana da önce ağrılarımın geçmesi için dua edin.
canim dualarimiz seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:herkese merhabalar..tedaviler iyi gidiyor şöyle bir gezdim sayfaları inş bir sürü bebiş gelir:)benim de bugün eger transfer gününü saymazsak 8.günüm perşembe günü testim var sanırım 5.gün transferi oldugu için 10.gün test olacak..2 gündür kahvelerim geliyor dr um rahat ol dedi biraz kafam karışık ama beklemekten başka çare de yok..benim için dua edermisiniz?
herkese merhabalar..tedaviler iyi gidiyor şöyle bir gezdim sayfaları inş bir sürü bebiş gelir:)benim de bugün eger transfer gününü saymazsak 8.günüm perşembe günü testim var sanırım 5.gün transferi oldugu için 10.gün test olacak..2 gündür kahvelerim geliyor dr um rahat ol dedi biraz kafam karışık ama beklemekten başka çare de yok..benim için dua edermisiniz?
kızlar merhaba.cumartesi günü test günüm, ben merak ettim dün test yaptım.biliyorum çok erken ama testimde silik çizgi çıktı.sizce hamilemiyimmmmm.bukadar erken çıkarmı.?allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?