kadrish canım herşeyde bir hayır vardır demi... aferin yıkılmamışsın ama pes etme...bak ben 36 yaşındayım hala deliler gibi uğraşıyorum..... bak hata arkadaşımın bile kafasını şişirmişim biraz... bırakmak yok tamammı.... elbet birgün bizde anne olucaz....
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1i tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
ben mart 3 gibi tedaviye başlıyorum.lütfen düzenli arkadaşlık etmek isteyenler buraya................................................................................30 yaşında 11 yıllık evliyim.4 laparaskopi ameliyatı ,6 aşılama, 3 tüpbebek...veeeee tabikiii hepsi negatif. hiç bir sorunumuz yokken yıllara ve doktor hatalarına bağlı olarak 2 yıldır sorunlar başladı.şu anda yumurta sayımız yok denecek kadar az olanlarda kalitesiz. veeeeee yeni bir umut için 4.denememiz başlıyor kısmetse...................herkes kendinden ve sorunlarından kısaca bahsederse sevinirim..................................hepinize şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar.........
HATA........... = İstanbul.....3 mart tedavi başlangıcı.....4.deneme
CANBEBEK ..=İzmir..........3 mart tedavi başlangıcı....3.deneme
İLKBAHAR 20.=Almanya....3 mart tedavi başlangıcı....3.deneme
KAMİLLİE.......=Almanya..........................................4.deneme
KADRISH 28...=G.Antep..........................................1.deneme
KAYMAKLIM..=Fransa.......9 mart tedavi başlangıcı....2.deneme
İNCİ 26...........=İstanbul....11 mart tedavi başlangıcı... 3.deneme
UMUDUMOL...=Ankara ................... .....................
ÇAYKOLİK.....=Kayseri...........................................1.deneme
SU 33............=Mersin............................................1.deneme
SENA81.........=Konya ......................
DRGÜNAY.....=Diğer.........23 mart...........................1.deneme .
SİBER...........=Ankara............................................1.deneme
HOSGÜL.......=İstanbul...................................................................02.03.2009 transfer
KURSADIM....=Bursa.......................1.deneme........5.gün transferi....02.03.2009 transfer
SADECEBU...=Mersin......27 şubat...1.deneme.......
BENDE-ADANADA=Adana.....7 mart. 2.deneme
YEHARE........=Ankara......7 mart.......4.deneme
SEVGİDEN ....=İzmir.........6 mart
ACİA67..........=Zonguldak................................................................02.03.2009 transfer
ESEL83.........=İstanbul......................2.deneme...............................09.03.2009 transfer
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
slm lısteye bızıde eklersenız sevınırız..yarın saat 10,30 da transferım gerceklesecek..mıkroenjeksıyon 2.deneme..dualarınızı eksık etmeyın:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar ya ben adet oldum hala soktayim simdi neolucak bu konu hakkinda bilgisi olan varmi :a015: bugun pazar doktorumada ulasamadim ben napicam simdi:çok üzgünüm: kizlar bilgisi olan varsa ne olur bana yardimci olsun 9 martta ignelerime baslamistim ilkinde hic boyle bise olmamisti simdi kafam cok karisik niye boyle oldu dozajda ayniydi ilkiyle ama bu sefer adet oldum
Merhaba canım. Eğer adet olduysan ikinci günü doktora gideceksin. benim uzun protokoldü ve Lucrin kullanımının 14. günü yada adetin 2. günü gelmemi söylemişti doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?