MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

Kesinlikle haklısın canım eşim de ben de öncelikle hayırlısını diliyoruz O'nun hazinesinde çookk İnşallah bir gün bizlere de nasip edecek..Allah'a şükür her anlamda işimiz gücümüz sağlığımız yerinde bu işte de biraz uğraşacakmışız..Tek zoruma giden ben bu zamana kadar girdiğim her sınavda başarılı oldum bu sınava da hazırlandık hazırlandık son gün sınav başvurumu iptal ettiler daha sınav heyecanı yaşayamadann..Ama olsun dediğin gibi bir gün biz de o duyguyu tadıcaz er yada geç:ecrin_bebek:

canım test günü gelmeden kanama mı oluyor tutmayınca ben küçük kanamalar duymuştum ama acaba implantasyon kanaması mı ki

slm lısteye bızıde eklersenız sevınırız..yarın saat 10,30 da transferım gerceklesecek..mıkroenjeksıyon 2.deneme..dualarınızı eksık etmeyın:Saruboceq::Saruboceq:

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canım az önce bu msjını okumadan yazmışım özür..Hayırlısı olsun ama ağlamak istiyosan ağla gitsin rahatla bence.. ben ilk olumsuzluğu duyduğumda ağladım bağıra bağıra ama tam sonucu bu sabah aldık gıkım çıkmadı içimden de gelmedi ağlamak gerçekten..O gün ağladım,üzüldüm ve bitti..senağlama

:Saruboceq:
slm lısteye bızıde eklersenız sevınırız..yarın saat 10,30 da transferım gerceklesecek..mıkroenjeksıyon 2.deneme..dualarınızı eksık etmeyın:Saruboceq::Saruboceq:

Slm hoşgeldiniz biz burda birbirimize hep dua ediyoruz hayırlısıyla dilekleriniz gerçekleşir İnşallah:Saruboceq:

kızlar bende tedaviye devam ediyorum lucrinin 8 sini yaptım bugün allahım tedavideki ve bu yoldaki arkadaşların yar ve yardımcısı olsun inşallah bizlerde birgün buraya hamileyiz die yazarız kızlar allahım izin verirse.herkes o duyguları tadar inşallah...

Merhaba salı günü benimde transferim var dondurulmuşlarla ama endimetrium hala 7,5 larda bugün progesteron iğneye başlıyorum o da endimetrium kalınlaşmasını durdururmuş kafam çok karışık

kizlar ya ben adet oldum hala soktayim simdi neolucak bu konu hakkinda bilgisi olan varmi :a015: bugun pazar doktorumada ulasamadim ben napicam simdi:çok üzgünüm: kizlar bilgisi olan varsa ne olur bana yardimci olsun 9 martta ignelerime baslamistim ilkinde hic boyle bise olmamisti simdi kafam cok karisik niye boyle oldu dozajda ayniydi ilkiyle ama bu sefer adet oldum

Merhaba canım. Eğer adet olduysan ikinci günü doktora gideceksin. benim uzun protokoldü ve Lucrin kullanımının 14. günü yada adetin 2. günü gelmemi söylemişti doktorum.

Merhaba canım. Eğer adet olduysan ikinci günü doktora gideceksin. benim uzun protokoldü ve Lucrin kullanımının 14. günü yada adetin 2. günü gelmemi söylemişti doktorum.

NASIL YA CANIM KAFAM CO KARISTI BENIM TEDAVIM OYLE DEGILDIKI BEN ADETIM BASLAMADAN 1 HAFTA ONCE BASLADIM IGNELERIME BANA ADET OLMICAKSIN DEDI AYIN 26 SINA RDV VERMISTI GONAL F BASLAAK ICIN BENDE ADET OLDUM DIYE IGNEMI VURULMADIM VURULUYUMMU SIMDI YANI :bbo: VALLA SIMDI DAHA FAZLA SASKINIM YINEDE COK SAGOL DESTEGIN ICIN CNM BENIM kafamçokkarıştı

huhu kızlar.ben geldim..........kusura bakmayın 2 gündür yazamıyorum.çok kötü oldum çünkü gözümü açamadım.iğnelerim değişti.yumurta çatlamasın diye verdiği iğneler beni mahvetti.ışığa hiç bakamadım.neyse dün akşam saat 23 de çatlatma iğnemi vurdum.yarın yani salı sabahı saat10 da yumurtalarım toplanacak.banada dua lütfen........kadrish28 ve monarosa ikiniz adına çok üzüldüm.ama hayat devam ediyor.bu mücadelede devam etmeli kızlar.pes etmek yok.sloganımız ya hep ya hiç.sonuna kadar.bu bizim bu dünyadaki görevimiz.işimiz.biz bu görevi elimizden geldiğince,sağlığımız, yettiğince, en iyi bir şekilde bıkmadan yorulmadan en güzel şekilde yerine getireceğiz.veeeeee sonunda tabiki biz başaracağız.büyük ödülü biz alacağız.lütfen pes demeyin.ilkbahar20 geçmiş olsun canım herhalde yumurtaların alınmıştır.kaliteli emriyolar olması dileğiyle canım.16bursa ve game30 sizinde bebekleriniz şimdiden hayırlı olsun canlarım benim.darısı bizlerin başına.kaymaklım canım senin durumunu pek anlayamadım.geçmiş olsun canım.benimde bir keresinde ilaçlarla regl günümü eltelemek istemişti doktor.tedaviyi ona göre başlayacaktı.bana 3 hafta sonra hasta olacaksın demişti.ama ben ilaçları kulandıktan 1 hafta sonra hastalanmıştım.hoca bile çok şaşırdı.nasıl olur bu dedi.nasıl bir stres yapmışın ki ilaçlar bile etkilememiş dedi.neyse canım herhalde sende çok stres yaptın.ondandır diye düşünüyorum.hiçbir zaman doktorunla görüşmeden hiçbir şey yapma.onların yönlendirmelerine göre devam et.olurmu güzelim.

slm kızlar:) hatacımhayırlı olsun canım inş süper olacak herşey...ben de cmt regli oldum güldür güldür yarın acıbademle görüşmem var geçen cmt de florance nightgale ile görüştüm ama azcık tuzlu geldi:)

Hatacım hayırlı olsun ınşallah yarın çok güzel geçer dua ediyorum canım..Güzel dileklerin için saol güzelim ama ben kendi haline bırakıcam uzun bir süre..Cuma toplandı yumurtalar benim biliyosun o gün çok az bi leke vardı sonraki gün de bişey yok hatta hopladım zıpladım ama dün sabahtan beri resmen adet oluyorum bu kadar kanama normal mi kızlar?

arkadaşlar selam... aynı anda başladık siz ne çok yol katettiniz yaa... tamam benim uzun protokol ama hala iğnelerime başlayamadım... dün iğneler başlıycam diye dr a gittim.. adetimin 3. günü olmasına rağmen dr hala sökülememişsin daha bazı küçük yumurtalar atılmamış duruyor dedi ve 2 gün daha erteledi... şimdi yarın tekrar gidicem ve inşallah bu sefer puregon iğnelerime başlarım...

hatacım bu arada herhalde yumurtaların toplanmış dinleniyorsundur... umarım herşey yolunda giderde, birsürü 1. kalite yumurtan olur canım:Saruboceq:

hatacım Allah yardımcın olsun ve hayırlı olsun canım..bu arada bende size güzel haber verim canım HAMıLEYııııııııMMM.hayırlısıyla allahım devamını getirir inş,Allahım isteyen herkese versin inş.süprizzzzz

arkadaşlar,merhabalar,ben gonal f kullanıyordum,5.günümdeyim.şimdi menogon verdiler,kullanan var mı?kalçadan iğneci mi yapmalı?cilatı değilmiş sanırım?kullanan varsa nasıl kullandınız,yazar mısınız?acia67 hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…