MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

HATA ne oldu canım ilacı yanlış mı uyguladın,doktor banada kalem vermişti.ben ne yaptım biliyomusun, kalemdeki ilacı enjektöre 300lük çektim.çünkü benim kullandığım doz 300 dü.eğer anlamıyorsan enjektöre çekip yapabilirsin.geçmiş olsun.inş sorunu halletmişsindir

HATA ne oldu canım ilacı yanlış mı uyguladın,doktor banada kalem vermişti.ben ne yaptım biliyomusun, kalemdeki ilacı enjektöre 300lük çektim.çünkü benim kullandığım doz 300 dü.eğer anlamıyorsan enjektöre çekip yapabilirsin.geçmiş olsun.inş sorunu halletmişsindir

hatacım inşallah sorununu çözmüşsündür...

arkadaşlar benimde bir sorum olacak. bende bu hafta içi puregona başlıyorum. eczaneden aldığımız ilaçlara akşam bir bakayım dedim... puregon kutusunun içinde ilaç + yine küçük kutularda iğne başlıkları vardı.... ben bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. bunların şırıngaları yokmu? yoksa biz kendimizmi alıyorduk??

canbebek doktor sana kalem şeklinde enjektör verecektir.doktoruna sor.ilacı kalemin içine iğne başlarınıda başına takıp kullanacaksın canım.doktorun zamanı gelince gösterir sana merak etme olurmu.
hala elinde kullanılmamış gonal f i olan yokmu.dozun ayarlandığı bölüümdeki ok işaretine bakıp kaç yazdığını söyleyin bana lütfen.kafayı yiyecem.dozu yalnış kullanmadım.ben bu iğneleri elden aldım.şüphem var o yüzden soruyorum daha yeni farkettim.ne olur biri cevap yazsın bana

Hatacım ben Puregon kullanıyorum puregon penle uygulanıyo biliyosun o yüzden bilemiyorum gonal f nasıl ama bence kartuşlarda kalan ilaçları bi karşılaştır hepsi mi aynı.Benim uygulamadan sonra içinde bir miktar kalıyo mesela hepsi aynı miktarda hatta hemşire 4 tane kalan ilacı birleştirdi tek kartuş yaptı dün onu kullandım.Merak ettim bak şimdi ınşallah olumsuz bi durum yokturmirmirmirmir

sağol hatacım. ilk gördüğümde şaşırdım ondan sordum... sen hala halledemedin mi işini canım yaa!!

arkadaşlar çok soru soruyorum kusura bakmayın ama inanın sizin kadar tecrübeli değilim. daha önceki mikroteselerin sadece 1 inde hazırlanmıştım ben. oda kısa protokoldü. 2-3 yıl evveldi. bişey hatırlamıyorum bu yüzden...

ben geçen ay 11 inde regli oldum. 21 inci gün ilaca başladım... kaç gün gecikirse dr a haber vermeliyim?? yani 7 gündür ilaç kullanıyorum.

canım ben 12.iğneden sonra olmuştum dr. söylemedi mi şu güne kadar olmazsanız arayın diye?

yok birşey söylemedi sadece biraz gecikebilir dedi. bende sormayı unutmuşum benneyaptımki

kızlar ben geldimmmmmmmmm.herkese iyi akşamlar.şimdilik çooooookkkkk mutluyum .ben bugün doktora gittimmmmm.veeeeeee yeni geldim sayılır.tedavi şimdilik iptal edilmedi.e2 yapıldı 562 çıktı normal dediler.450 doza devam.çarşamba yine gideceğim.bu defada e2 +puregesterona bakılacak.iyi çıkarsa devam.kötü çıkarsa iptal dedi doktor.hayırlısı bakalım ne olacak.bugün 2 tane 10,5 ölçülü yumurta 4 tanede 6 ölçülük yumurta çıktı.inşallah yumurtalarım kalitelidir.inşallah tedavi boyunca kaybolmazlar.benimle kalırlar.dua edin kızlar.çarşambayı dört gözle bekliyorum.aaaaa bu arada gonalf300 le ilgili bilgiyi hemşireden aldım. şüphem kalmadı merak etmeyin olurmu özelliklede kadrısh sen.hepinizi çoooooooooooooooooook seviyorum.canlarım benim.

Çok sevindim canım mutluluğun daim olsun şükür Allah'a.ınşallah yumoşlar kaliteli çıkar o kadar uğraşıyoruz hepimiz:Saruboceq:Ben de Çarşamba tekrar gidicem ama eşimle gitmeme gerek var mı bilmiyorum.Benim Puregon300'ün 8 tanesi yapılmış olacak acaba o gün mü toplarlar yumurtaları???CADIARZUKusura bakmayın arkadaşlar ilk deneme olunca bilemiyoruz zamanlarını bi de ikimiz de çalışıyoruz boşuna gelmesin istiyorum...

kadrişcim ben yumurta takibinde hiç eşimle gitmedim. bildiğim kadarıyla gelmesine gerek yok. yumurtalar ne zaman toplanır inan bilmiyorum bu konuda en fazla senin kadar bilgim var. ama mantıken çatlatma iğnesini vurdurur diye düşündüm.

bu arada arkadaşlar hergün progen iğne vurulurken gün içerisinde başka iğne yada ilaç kullanıyormusunuz?

canbebek canım ben bide lucrin sabah akşam iki defada onu kullanıyorum.kadrish28 yumurtaların kesinlikle o gün toplanamaz.çünkü bir önce çatlatma iğnesini kullanacaksın.bide onlar sana söyler yarın yumurtarın toplanacak diye.gece 12 den sonra birşey yeme.sabah aç gel derler canım.öyle birden yumurta toplanmaz.bence puregonun 8.günü ise daha erken derim.10günü geçiyor diye biliyorum.ama emin değilim.kişiye göre değiştiği için.

kizlar ben geldim ...bugün sabahtan randevum vardi o kadar umutsuz gitmistim ki anlatamam dr bu ayda iptal diyecek diye hazirlamistim kendimi ki....cok sükür iptal demediiiiiiiiiiiiiii...hersey cok güzel dedi ve cumaya transfer dedi bir anda sok oldu benim icin cünkü hic dinlemiyordum dr u iptal diyecek diye....allahim bu sefer yüzümüzü güldürsün ...yarin sabah dr u ariyacagiz ve yumoslarimizin durumunu ögrenecegiz cumaya transfer ondan sonrasi safak saymaya basliyoruz....

hatacim seninkide güzel olacak yarin insallah.....dualarinizi eksik etmeyin kizlar yarin yumoslarimin ücüde iyi ciksinlar ki 3 ünüde transfer edelim....

hayirli günler kizlar....bugün doktorda randevum vardi su anda hersey iyi gidiyor,doktorum pazertesi yumurtalari toplayacaklarini söyledi...

Sağol canım kusura bakmayın ben pek doktoru arayıp meşgul etmek istemiyorum adamı yapım böyle iştee..Neyse bugün aradım sordum gelmesine gerek yok dedi bi de benim randevum çarşambaydı perşembeye erteledim dr. da o zaman puregona devam edin dedi yani toplam 9 tane vurunmuş olucam.İnşallah kötü bişey yapmamışımdır yani fazla yapmanın bi sakıncası olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…