MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

hatacım o olacaksa 1 yumurtaylada olur, olmayacaksa 20 yumurtaylada olmaz... senin alnında ne yazıyorsa ne vakit yazıyorsa o olacak canım.... sen o iki yumurtana odaklan... ne güzel sapasağlam iki yumurtan oluştu. inan olacak canım.. sadece pozitif düşün ve ona odaklan....

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

Canım hiç üzme kendini iyi düşün iyi olur inşallah benim hamileliğimin 12.haftasına kadar kanamam vardı şimdi 2 yaşında bir kızım var

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

cnm her çoğunlukla herkesde oluyo yerleşme kanaması burdurlusun sanırım bende denizliliyim yakınız birbirimize hangi merkezde yaptırdın benim tedavi nisan ayında başlıyacak nasip olursa..

yumurta takibimi denizlide ünv hast.de,toplama ve transfer memorial hastanesinde istanbulda oldu.senin tedavin nerede olacak?

arkadaşlar bir yardımcı oluverin... adetin 2. günü hangi testleri istiyordu dr... e2 ve ? öbürünü unuttummmm

yumurta takibimi denizlide ünv hast.de,toplama ve transfer memorial hastanesinde istanbulda oldu.senin tedavin nerede olacak?

monarosa ben bugün doktora gittim . 2 tane kese var. dedi. içinde kaç tane yumurta olduğunu göremiyoruz dedi. anlamadım ben bu işi valla . anca işlem yapılırken yani yumurta toplama işlemine başlandığı zaman görebileceğiz dedi.

Slm kızlar 2 gündür giremiyorum adanadaydım perşembe günü ultrasonla bakıldı foliküller çok güzeldi dr c.tesi yumurtaları toplarız salıya da transfer ama test sonucunu da bi bakalım sizi öğleden sonra ararız dedi.Eşimle gelmemiştim bu sefer.Neyse aldım bileti nizipe dönücem cuma çalışıcam c.tesi sabahta merkezde olcaz diye düşünüyorum ya neyse hastaneden aradılar ben otobüs beklerken benim yumurtalar çatlamış!Yüzde bir olabilecek bişeymiş beni buldu.Progesteron tavan yapmış yani çatlatma iğnesi olmadan kontrol dışı.Yarın hemen eşinizle gelin dediler eğer sağlam varsa toplanacak yoksa fosssss....Neyse bugün umutsuz umutsuz gittik 2 tane işe yarar çıkmış Allah'a şükür pek umutlu değilim ama duruma göre yarın arayıp bilgilendirecekler ama bu ay transfer olmıycak herhalükarda öbür ay'ı bekliycez dondurulmuşlarla yapacaklar..ışte böyle herşeyin hayırlısı dün sabah ağzım kulaklarımdaydı öğleden sonra altüst oldum ama şimdi toparlandım biraz.
Dua ediyorum ınşallah herşey en başa dönmez..

O gördükleri şey folikül yani içinde yumurtalar var çapını ölçüyolar olumlu olumsuz diyebilirler ama içinde ne kadar olduğunu bilemiyolar.Test yapılıyo bide toplamada belli oluyo kaç tanesi kaliteliyse ona göre işlem yapılıyo tedavin hayırlı olsun canım.

kadrish saol , valla sabahtan beri aklıma takıldı. 2 tane varmış diğerleri daha tam istenen seviyeye ulaşmamış 5 gün daha iğnelere devam edin dediler. pazartesi tekrar gidicem test ve ultrason için . normal şartlarda kaç tane olması gerekk .

canbebek canım diğer test pregesteron.kadrish28 canım hem üzüldüm hem sevindim.keşke böyle birşey olmasaydı. ama olmuş.allahtan iki tane kalmış.ya hiç kalmasydı o daha kötüydü.bak benim en yüksek dozu kullanmama rağmen sadece 2 yumurtam oldu.bunada şükür diyorum.bu arada kızlarrrrrrrrben bugün yine doktora gittim.e2 1737 çıktı normal dediler.bugün lucrin ve gonal f i bıraktı doktor.orgaruton ve merional 150 diye iki tane farklı iğneler kullandım.biri yumurtanı çatlamamasını sağlıyormuş.diğeri yumurtayı büyütüyormuş anladığım kadarıyla.ama iki yumurta çok büyümüş diğerleri belki büyür diye riske atıyorum dedi.hayırlısı inşallah bir sorun çıkmadan bitiririz bu işi de pozitif sonuçlarla tabiki.yarın yine e2 ve pregesteron verecem.ultrason kontrol.yarın doktorum kesin birşeyler diyecek artık sanırım.hayırlısını desin inşallah.kadrish senin en son pregesteronun kaç çıktı yazarmısın canım.aynı risk şu anda bendede var.en azından takip edebilirim.kaçta çatlıyormuş bileyim.olurmu canım yaz mutlaka.

Son düzenleme:
hatacım sen bu konuda benden bayağı tecrübelisin... sen ilk ölçtürdüğünde kaç çıktı? ona göre hangi dozla başlattı ilacı? birde arkadaşlar böyle zırt pırt e2 tahlili veriyorsunuz anladığım kadarıyla siz, ya benim hastane bu iki tahlil için 120 TL istiyor. siz her seferinde bu parayı veripmi çektiriyorsunuz anlamadım....

günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee.canbebek canım ilk gün sadece progesteron verdim oda 0.3 çıktı.benim yumurta rezervim az oldugu için 450 doz la başladı.ben bunları önceki sayfalarda yazmıştım.ben tedavimin her aşamasını.her doktora gittiğimde neler yaşadığımı yazıyorum canım .ama görüyorum ki kimse benim gibi detayları yazmıyor.üzülüyorum.herkes detayları yazsa kimse soru sormaz herkes okur ve anlar.neyse güzelim.ben e2 için 42 tl progesteron için 68 veriyorum.yani hemen hemen her seferinde 110 tl veriyorum.ama bunlar kişiden kişiye değişiyor biliyorsun dimi canım.

cnm ben denizli erpa hastanesinde olucam nasip olursa senin kaç para tuttu masraflar raporun felan varmıydı sendeki problem neydi cnm bende pcos var eşiminde ileri hareketi yavaş

kadrish senin en son pregesteronun kaç çıktı yazarmısın canım.aynı risk şu anda bendede var.en azından takip edebilirim.kaçta çatlıyormuş bileyim.olurmu canım yaz mutlaka.[/QUOTE]

Canım ben test sonucunu elden almadım o yüzden bilmiyorum zaten Lucrin baskılayıcıymış çatlamayı engellermiş ama benimkiler kendi hesabıma göre tam zamanında çatlamışlar(dediğim gibi 100de 1 olan bişey beni bulmuş).Bu arada sabah aradılar 2 yumurtadan 1i döllenmiş o da uygun değilmiş maalesef tedavim iptal oldu.Ama üstümden bi yük kalktı gerçekten iyiyim hiç ağlamadım eşim benim acı çektiğim zamanlara üzülüyo ben teselli ediyorum böyle işte..Bi daha tüp bebek de düşünmüyorum verirse Rabbim hayırlısıyla olur.Hatacım beni listeden sil ben yine girerim arasıra konuşuruz.Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar Allah hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun İnşallahh:ecrin_bebek:a.s.

kadrish canım herşeyde bir hayır vardır demi... aferin yıkılmamışsın ama pes etme...bak ben 36 yaşındayım hala deliler gibi uğraşıyorum..... bak hata arkadaşımın bile kafasını şişirmişim biraz... bırakmak yok tamammı.... elbet birgün bizde anne olucaz....

hatacım doğru haklısın canım..... ama benim henüz yazacağım hiçbirşey yokki... burada kimse soru sormasa bu çark dönmezki hayatım.... 3 yıl önceki tüp bebek işlemlerinde bende bütün ayrıntıları yazmıştım ama şimdi baksana kendim bile unutmuşum ne yaptığımı..... kaydirigubbakcemile5

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1i tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…