arkadaşlar,merhabalar,ben gonal f kullanıyordum,5.günümdeyim.şimdi menogon verdiler,kullanan var mı?kalçadan iğneci mi yapmalı?cilatı değilmiş sanırım?kullanan varsa nasıl kullandınız,yazar mısınız?acia67 hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,
hatacım Allah yardımcın olsun ve hayırlı olsun canım..bu arada bende size güzel haber verim canım HAMİLEYİİİİİİİİMMM.hayırlısıyla allahım devamını getirir inş,Allahım isteyen herkese versin inş.süprizzzzz
hatacım Allah yardımcın olsun ve hayırlı olsun canım..bu arada bende size güzel haber verim canım HAMİLEYİİİİİİİİMMM.hayırlısıyla allahım devamını getirir inş,Allahım isteyen herkese versin inş.süprizzzzz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.ben geldim.nerdesiniz.nasılsınız.kürşadım kadrish28 ve acia67 dularınız için çoooook
teşekkür ederim.acia67 canım tebrik ederim.devamını canı gönülden dilerim.bu sayfanın ilk hamiş haberi sanırım. bizide mutlu ettin.darısı diğerlerimizin başına inşallah.dün biraz rahatsızlandım.çok üşüdüm ve uyudum hep arkadaşlar.ilaçların etkisi herhalde.ya banada dün pregesteron iğneleri verdiler.60 tane.sabah akşam vurulacam.daha önce jel kulanıyordum.artık onu kullanmayacakmışım.yani acıların kadını acılarına devam ediyor.........neyse sonu büyük ödüle gitsinde hiç önemli değil valla.ne yapayım.dayanacağım artık.iğneler değilde haplar beni çok üzüyor.çünkü ben hap yutamıyorum geri çıkarıyorum.ne olur dualarınızı esirgemeyin.şu hapları hayırlısıyla içebileyim de biran önce bitsinler.
yaa,ne bileyim hemşire yoğun ve kasiçi uygulama gerekir dedi,ondan,olmazsa eşim yapar akşam,sağol ya,ben korkağım biraz da
hatacim üzülme canim önceki denemelerimde 1.kaliteydi nolduki sanki tutmadi....onun icin moralini bozma güzel haberler alacaksin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar..........yine ben geldim.....ama yine üzgünüm.hemde çokkkkk.bugün saat 1 de transfer yapılacaktı.kuaförden çıktım tam arabaya biniyordum hastaneye gitmek için telefon geldi.emriyolog aradı.emriyolar kaliteli değil orta kalitede dedi.doktorunuzla konuştuk bugün transfer yapmıyacağız.ilaçlara devam dedi.yarın biz sizi gelişmeler için 11 gibi ararız dedi.üzülmeyin dedi.anlayamadım neden üzülmeyin dedi.acaba transferim tamamen iptal mi olacak anlayamadım valla.bide bazen emriyolar bekledikçe kalitesini artırıyorlar dedi.bizde takip edeceğiz dediler.bu iyi birşey mi kötü birşeymi diye sorduğumuzda.ne iyi ne kötü dediler.şu an için bir şey söyleyemeyiz yarın bildiririz.siz üzülmeyin dediler sadece.ne düşüneceğimi bilmiyorum karmakarışığım.saatlerdir kendime gelemedim.ne yapacağım şimdi ben.nasıl birşey bu.inşallah yarın çok güzel haberler verirler.hiç böyle olan varmı aranızda.bileliniz varsa banada anlatsın ne olur.bilgiye ihtiyacım var.acillllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?