MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

hata her işte bir hayır vardır canım.... inşallah bunlarda hayırlıdırda yarın transfer yapılır....

arzum78,ilkbahar20,acia67,canbebek hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.iyiki varsınız.iyiki yanımdasınız.canlarım benim.sayenizde umudumu yeniden topladım.henüz herşey bitmiş değil.haklısınız.yarın ola hayrola.belkide herzamankinden daha iyi haberler alırım.umarım öyle olur.rabbim ne verirse hayırlısını hayırlısıyla versin hepimize.aminnnnnnnnnnnnn allah hepinizden razı olsun.

Hatacım bence de arkadaşlar doğru söylüyo Allah ol derse her halükarda olur sen moralini bozma yeter ki psikoloji çok önemli biliyosun..Yarın güzel haberlerini alıcaz benim içime doğuyo hadi ınşallahh:Saruboceq:

hatacim hic üzülme onlar bugün daha da kaliteli olacaklar bak göreceksin aksama transferin olmus bir sekilde gelirsin insallah dualarim seninle canim hayirli günde bebislerin karninda olacak buna inaniyorum....

bende hata bilgisayarın başında olmadığına göre transfere gitti demi kızlar:Saruboceq:

Hatacım bak yine dediğim gibi yine 3 adet kaliteli embriyo ve ben yine 4. denemede de hüsrana uğradım
Bilmiyorum bir daha ne zaman denerim Bedenim buna katlanabilecek mi

Rabbim dayanma gücü versin.

Arkadaşım gerçekten üzülmeyin O kaliteli olmuyor deembriyolarınızla da hamile kalabilirsiniz Benim 3 denemede de çok kaliteliydi ama negatif Yani Rabbim ol derse olur kaliteye takılıp ta canını sıkma lütfen
canim olmayinca olmuyor demekki,daha zamani gelmemis,allahim cok sabir versin
bende cok korkuyorum 3.denemem

ilkbahar 20 hatırlıyormusun seninle aynı gün başlamıştık tedaviye... ama benim uzun protokoldü... benim iğnelerimin 3. günü daha.. nerden baksan bir haftam var benim.... ama allah ayrdımcın olsun yarın için canım... bize güzel güzel haberler ver emi....

ben hastalandım bugün 2 günüm adetimin uzun porotokola başlamıştım doktor 150 iü gonolf 2 toz 1 su kalçadan menegon kulancam ayın 26 kontürelim var ihşallah kaliteli yumurta olurlar tutarla:CüvCüv:

Kızlar hata girmemiş bugün noldu acep çok merak ettim.ınşallah herşey yolundadır canım kaydirigubbakcemile5

heheyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrr ben geldim.canlarım hepinizi çok seviyorum.herkese teşekkür ederim.transferim cuma saat 13 de oldu.kalitesiz dediler.orta kalitedeymiş.ama ne yapalım.hayırlısı artık.dua edeceğiz.allaha emanetler.kusura bakmayın ne olr sizi de merakta bıraktım.transferden önce psikoloğ geldi.interneti özelliklede bu tür siteleri yasakladı.neymiş efendim moral bozuyormuş.eşimde bunu duyunca bilgisayarı vermiyor bana.oda yasakladı tabiki.sürekli istirahat halindeyim.şimdi eşim pazara gitti.bende fırsattan istifade yazayım dedim.dayanamadım.ben yine eşim işteyken yazarım kızlar.bence o psikoloğ yanlış biliyor.aksine insan moral buluyor.çünkü bizi kimse anlamıyor.hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için.bizi bizden daha iyi anlayacak birini düşünemiyorum.bu psikolog olsa bile.çünkü ya bekardır.yada doğal hamile kalmış doğurmuştur.nerden anlasın ki .neyse kızlar her zaman beraberizzzzzzzzzzz rabbim hepimizin dualarını gerçek yapsın.aminnnnnnnnnnnnnn sizde benden dualarınızı esirgemeyin ne olur.........

Son düzenleme:
ilkbahar20 hayırlı olsun canım herhalde şimdi transferin olmuştur.çok güzel bir günde olmuş bahar bayramında.inşallah bu gün size uğur getirir.artık seninde baharın olur inşallah canım.kaç emriyo kaliteleri nasıl bahsedermisin canım.arzum 78 ve esel83 sizin adınıza da çok üzüldüm.rabbim böyle istemiş demekki.ama yola devam.pes etmeyeceğiz.sonuna kadar.kızlar.ya hep ya hiç.bizimde bir gün gelecek baharımız olacak.bizde bir gün açacağız mis gibi kokacağız unutmayın.umudunuzu kesmeyin.tekrar toparlanacaksınız.bugünler zordur biliyorum.ama size tavsiyem allaha önce sağlıklıyız diye kimseye muhtaç değiliz diye dua edelim lütfen.sonrası zaten olur.sağlıksız olunca bebek olsa ne olur.aksine daha çok üzülürüz.ona faydalı olamıyoruz diye.o yüsden önce sağlık huzur mutluluk versin rabbim hepimize.sonra gönlü isterse bizim için hayırlıysa,hayırlısıyla bebekler versin bizlere.aminnnnn.inci 26 senide tedavin hayırlı olsun güzelim.pozitif sonuçların olsun.tabi hepimizin de.kamilie,canbebek,kadrısh28 allah sizlerden de razı olsun canlarım.temennileriniz çok güzel.teşekkürler.canbebek sen tezcanlı birine benziyorsun benim gibi.nerden anladın dersen.beni çok merak etmişin canım.teşekkür sana.neyse canlarım yine görüşeceğiz....................hepiniz allaha emanet olun banada dua etmeyi sakınnnnnnnnnnn unutmayın.

can bebek sagol canim... hadi canim sende ignelere baslamissin
hatacim 3 tane embryo koydular...2 tanesi 1. kalite..1 taneside normal dedi doktorum....insallah sende,bende ve tedavideki bütün arkadaslarima rabbim hayirli ,saglikli evlatlar versin.

Merhaba kızlar ben degapeptyl ve gonal f kullanıyorum suanda gonal f e baslayalı 5 gun oldu bakalım daha ne kadar kullanıcam bı atlatsak su gunlerı ne guzel olucak ya hatacım senın dedıgın gıbı ben asırı derecede stress yaptım bu ısı rabbım yar ve yardımcımız olsun kızlar allaha emanet olun optum

TUM TRANSFERI OLAN ARKADASLRA RABBIMDEN SABIR DILIYORUM ISIN EN ZOR KISMI VALLA BEKLEME ZAMANI AMA INS COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK HIZLI BI SEKILDE GECER KIZLAR RABBIM HEPIMIZIN HAYIRLI DUALARINI KABUL ETSIN INS HEPIMIZ KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEKLERIMIZI HATACIM DINLENMEYE CALIS CNM BENIM ESINI UZME DINLEN OLURMU CANIM BENIM SONRA BENIM GIBI SUNU YAPTIM ONDAN OLMADI BUNU YAPTIM ONDAN OLMADI DEME BEN SIMDI COK DIYORUM HALA BE ILK DENEMEMI KASIMDA YAPMISTIM OLMADI :çok üzgünüm:INSALLAHHHHHHHH RABBIMINN IZNIYLEEEEEE BURAYA KOCAMAAAAAAAAN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM DIYE YAZARSIN CNMMMM:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…