canlarim transferi yeni olanlara sabir diliyorum öncelikle ins pozitif sonuclarla dönersiniz ...
benim sabrim kalmadi artik patlamak üzereyim cünkü .....bu seferde olmadi galiba kizlar cok üzgünüm nedense,,,,,bugün transferimin 10. günümdeyim ilk 7 8 gün her hamilelik belirtisini yasiyordum ve 2 gündür hic bir belirtim kalmadi bel agrisi kasik agrisi migde yanmasi karin agrisi kasiklarimin batmasi adet belirtileri hic bir belirtim yok gögüs agrisindan baska ....ve sinirlerim harap olmus durumda esime bagiriyorum sürekli bitmis gibi hissediyorum hic icime dogan birsey yok benim ilk hamileligimde olan hicbir belirtim yok kizlar böyle olupta pozitif sonucu cikan varmi ne olur birseyler söyleyin cuma günü test günüm, ve ben gitmek dahi istemiyorum negatifi duyacagim diye....
canim sen bir kez idrar testi yaptin birkezde kanda baktirdin icin birazda olsa rahatladi ben düne kadar cok iyiydim dünle bugün bir karamsarliktir gidiyor hic pozitif düsünemiyorum bile ve benim bu 4. denemem artik cok yoruldum bundan sonra ne yapacagimi bilmiyorum keske 1, denemem olsaydi da tutmasaydi önümde cok deneme sabrim olurdu ....ben bir kez donmuslarla hamile kalmistim ve bu seferki de donmuslarlaydi o kadar ümitliydim ki anlatamam ama 2gündür hic birsey hissetmemek öldürüyor beni insallah bir mucize olmus olurda pozitif soucu aliriz....ya arkadasım kamılecım sen benden de betermısın be arkadasım ben senın kadar kafama takmıyom canım günlük yasantıma devam ettım dısarı çıktım evde iş bile yaptım toz aldım yemek yaptım duramıyom kı yerımde devamlı yatanlara çok sasırıyom ben yanı hiç kendımı sakınmadım inşallah tutar bende de hiç bi belırtı yok kasık ağrısı falan hiç olmadı bazı arkadasların transfer sonrası kanaması olmus bende oda olmadı mesela sonra yumurt toplanırken de kanama olmuş bende oda olmadı çok şükür ve hiç bi belırtım yok benımde bugün 9.gün bekleyelım bakalım
kaymaklım canım benim.sakınnnnnnnnnnnnn diyorum stres yasak.asla olmaması gereken birşey.hemen kendini rahatlatıyorsun.herşeyi etkiliyor stres.lütfen iyi düşün.dikkatli ol.allah yardımcın olsun.ilkbahar20 tekrar hayırlı olsun bebeklerin.allahım hepimizin canına can katsın inşallah.bebeklerimizde canlasın.hayırlısıyla hayırlı birşekilde.aminnnnnnnnn.benim sonuç 1 nisan.şaka gibi değil mi?seninkisi herhalde 2 nisandır
canim sen bir kez idrar testi yaptin birkezde kanda baktirdin icin birazda olsa rahatladi ben düne kadar cok iyiydim dünle bugün bir karamsarliktir gidiyor hic pozitif düsünemiyorum bile ve benim bu 4. denemem artik cok yoruldum bundan sonra ne yapacagimi bilmiyorum keske 1, denemem olsaydi da tutmasaydi önümde cok deneme sabrim olurdu ....ben bir kez donmuslarla hamile kalmistim ve bu seferki de donmuslarlaydi o kadar ümitliydim ki anlatamam ama 2gündür hic birsey hissetmemek öldürüyor beni insallah bir mucize olmus olurda pozitif soucu aliriz....
amin canim insallah hepimizinkisi son olsun artik inanin ki maddi yönden degilde manevi yönden bitmis durumdayim artik ama gene de yola devam diyebiliyorum zorda olsa bagimli oldum artik....ahhhhhhh ahhhhhh ümitsizlenmeyi ögrenemedim herhalde...Kamilecim umarım bu son olur kucağına alırsın .Ben de 4. denememi olumsuzlukla sonlandırdrım Seni o kadar iyi anlıyorum ki Ama inan artık alıştım mı bilemiyorum üzerimden daha kolay atttım sanki. Benim hala ümidim var yani Sende lütfen ÜMİTSİZLENME
kimse yokmu yahuuuubende burda birilerini bulur bikaç kelime eder heyecanımı bastırırım diyordum
hata kızmazsan bir sorum olacakbenneyaptımki dr iki gün daha iğnelrimi kullanmamı istedi. peki son vurulan iğne ile çatlatma iğnesi arasında boş gün oluyormu canım ya... yani bak ben salı- çarşamba iğnelri vurulucam. perşembe dr kontrolüm var. çatlatma iğnesini parşembe mi vurulucam cumamı acaba... çünkü yumurtalar cumartesi toplanacakmış... anlamamışım orasını canım ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?