MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

canım neden kızayım ki.neden burdayız.birbirimize soracağız ki öğrenelim.sen perşembe çatlatmayı vurursun.çünkü çatlatma iğnesini kullandıktan tam 35 saat sonra yumurtalar toplanıyor.yani çatlatma iğnesinden sonra boş bir gün geçiyor canım.doktoruna güven canım.onlar durumuna göre davranıyorlardır.hadi bakalım şimdiden bebişlerin hayırlı olsun.hayırlısıyla hepimize pozitif sonuçlar olsun
aminnnnnnnnnnnn

ilkbahar20 canım yukarı yazdım okumadın herhalde.neyse dün akşamdan beri belim ağrıyor,kasıklarım hastalanacak gibi sancılanıyor.bide biraz akıntım var dünden beri.hayırlısı diyorum.allaha emanetler hepsi canım.biz elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum.

nasil bir akinti....benimde pazar gecesi kahverengi gibi akinti geldi,dün falanda ara ara geldi...bugun rengi sariya döndü...doktra sordum transferden dolayi olabilir dedi...bende sordum yerlesme kanamasi olabilirmi diye,bilemeyiz ancak hamile oldugun belli oldugu zaman anlasilir dedi

koyu sarı bir akıntı canım.ben doktorumla görüşmedim.beklemeyi tercih ediyorum.sana ne iğnesi vurduki.sen zaten puregon iğnesi kullanmıyormusun.nasıl muayene yaptı.anlayamadım.rahim dokusunu nasıl bildi.allah allah çok garip geldi canım.vajinal muayenemi.bizde kesinlikle doktorlar bakmıyor.

hatacim evet vajinal muayene yapti...ignede ne bilmiyorumki....birde ben utrogest yani progesteron fitil sabah,ogle aksam olmak üzere 6 tane toplam fitil kullaniyorum

ne demek nasıl yaptılar.anlayamadım canım.açıklayıcı olurmusun.normal yaptılar.

hatacim özür dilerim canim....vajinal muyane yapmadan hemen embriyoyu koydular ve hemen ardindan kalktim,birde su falan icilmesi gerekiyormus,türkiyede öyle oluyormus,böyle birsey demedi doktorum ,o yüzden sordum canim

canım banada vajinal muayene yapılmadan oldu.ama idrara sıkışık yaptılar.idrara sıkışık olmak onların işini kolaylaştırıyor canım.emriyoyu nereye yerleştireceklerini daha iyi görüyorlar.karından ultrasonla bakıyorlar.

iyiyim canım benim dondurulmuşlarlaydı 3 tane transfer yapıldı 2 si 8,1 taneside 6 hücreli göğüslerimdeki şişkinlikten başka bişey hissetmiyorum 30 martı bekliyorum.ınşallah 30 Martta HAMıLEYıM diye bağırıcam HERKESE BOL ŞANS

slm kızlar ben kocaelide ilk tüpbbeğimi deneyeceğim iğneleri kullanıyorum bakalım sonu hayırlı olur inş.dualarınızı beklıyorum...

sedef-27 hayırlı olsun canım... inşallah pozitif sonuç alırsın....

ne ilginçtirki eşimin doğumgününde bebişlerimizin transferi olacak..

aaaa canbebek çok güzel bir tesadüf.inşallah uğur getirir.bende 29 ekim doğumluyum bundan önceki tüpbebek transferim doğumgünümde oldu.bizde çok ümitlendik tabiii.böyle bir şey imkansız demiştik.bunda bi iş var bu defa olacak demiştik.neyse o yüzden de olmayınca çok üzülmüştük.benim o zaman olmadı ama inşallah sizin tesadüfünüz gerçekle sonuçlanır canım.aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…