MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

hatacım bilgilendirdiğin için sağol canım.... gayet net anladım... a.s

aaaa kızlar dün bu arada trafik kazası geçirdim.market servisiyle dönerken yer olmadığından ayakta kaldım. şöförün arkasında.şöförün fren yapmasıyla birlikte fırlayarak kapıya ve cama alnımı sol gözümün altınıve çenemin altını çarptım.tabiki şişti ve morardı.çok kötü.neler oluyor anlamıyorum.buğünlerde herşey üst üste geliyor.allah hayırlısını versin.daha kötülerinden esirgesin inşallah.

:CüvCüv::CüvCüv:
canım büyük geçmiş olsun hayırlara çıkacak inşallah bebişinle gülecen...bende yarın lucrine başlıyorum hayırlısıyla son tedavilerimizdir umarım allahım tüm isteyenlere nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.:CüvCüv::CüvCüv:

canım geçmiş olsun üzüldüm tamda tedavi üstü allah yardımcın olsun bu arada benim tüp bebek te 3 denemem olcak bürüksel tüp bebek merkezinde yazarsan sevinirim 11 marrta başılıcam kısmet se

hata geçmiş olsun canım... nazarın çıkmış... öyle düşün bari...benneyaptımki

yüce Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah sevgili arkadaşlarım...sağlıcakla kalın....

canım 2009 anne adayları listesine ismini yazdırıp kayboldun 1 mart test günündü bizde kaç gündür senden güzel haber bekliyoruz senin tedavin iptalmi oldu
evet canim iptal olmustu bende nereye girdigimi bulamamistim 14 subatta transferim olacakti ama 12 subatta tekrar kanamam geldigi icin transfer iptal edildi marta kaldi yani bende buradan gidiyorum simdi.....özür diliyorum hepinizden haber veremedigim icin......

gecmis olsun canim ya hersey tedavisdeyken bulur zaten ins bu son olur da tedavindede pozitif sonuclarla geliriz.........

kizlar kusuruma bakmayin hergün takip ediyorum ama her zaman yazamiyorum anca bu saatlerde firsatim oluyor ....simdi bana gelelim sali günü kalcama yapisacak bant verdi dr....acayip kasiniyor bant yapistirdigim yer ya 3 gün zor dayaniyorum bugün cikardim tekrar yapistirdik yaniyor ve kasiniyor elim kalcamdan gelmiyor hic ....bu banttan kullananiniz varmi ya....

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm.canlarım benim geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ederim.yüce rabbim sizleri korusun.hepimizin acılarını son buldursun.tabiki bu ay son olsun......
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sevgiden aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun tedavin canım.kamillie canım bu bandıda ilk defa senden duyuyorum.bilgim yok güzelim valla.allah yardımcın olsun .lunet teşekkür iyi dileklerin için.allahta senin gönlüne göre versin.bende adanada hadi kolay gelsin sanada canım.

hatacım geçmiş olsun canım çok şükür sana bişey olmamış verilmiş sadakan varmış canım birine hayır verseydin rahatlardın inşallah sonunda sevinirisin bu kadar üzüntüden sonra mutlu olmak hakkın cnım allah gönlüne göre versin bebğini kucağına almak nasip etsin ben bugün hepimiz içi dua ettim allah kabul eder inşallah hepimiz burada bebklerimizden bahsederiz ne güzel ya bunu düşünmek bile insanı mutlu ediyor

35sevi35 canım verdiğin moral için teşekkür ederim.bir an anne olduğumu bebeğimin olduğunu gözümün önüne getirdim yazdıklarını okuyunca.çok güzel bir duyguydu.allahım hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla,hayırlı hamilelikler ,hayırlı doğumlar,hayırlı evlatlar versin inşallah.amimnnnn.

slm
sorduğun transfer sonrası kullanılanlarsa eğer bende kullandım
sonradan kalçamda ceviz kadar bi beze oluştu
zamanla geçti

hatacım çok geçmiş olsun canım.şimdi gördüm oyüzden yeni yazıyorum.unutmaki her şerde bir hayırdır vardır.hepimiz son mutu biter inşallah.

canım benim büyük geçmiş olsun ALLAHIM bütün bu sıkıntıların sonu güzel biter inşallah

aminnnnnnn canim hepimizin allah yardimcisi olsun benim transfer bu gidisle bu ay gene kalacak kizlar ya kac aydir bir türlü transferimi yapamadik bir türlü yolunda gitmiyor simdi birde bu bant cikti yolup atasim geliyor artik sabaha kadar kasinmaktan kolonya sürmekten biktim yahu sanki uyuz olmus gibiyim.....saliya kadar nasil dayanacagimi bilmiyorum......hakkimizda hayirlisi olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…