aaaa kızlar dün bu arada trafik kazası geçirdim.market servisiyle dönerken yer olmadığından ayakta kaldım. şöförün arkasında.şöförün fren yapmasıyla birlikte fırlayarak kapıya ve cama alnımı sol gözümün altınıve çenemin altını çarptım.tabiki şişti ve morardı.çok kötü.neler oluyor anlamıyorum.buğünlerde herşey üst üste geliyor.allah hayırlısını versin.daha kötülerinden esirgesin inşallah.
aaaa kızlar dün bu arada trafik kazası geçirdim.market servisiyle dönerken yer olmadığından ayakta kaldım. şöförün arkasında.şöförün fren yapmasıyla birlikte fırlayarak kapıya ve cama alnımı sol gözümün altınıve çenemin altını çarptım.tabiki şişti ve morardı.çok kötü.neler oluyor anlamıyorum.buğünlerde herşey üst üste geliyor.allah hayırlısını versin.daha kötülerinden esirgesin inşallah.
evet canim iptal olmustu bende nereye girdigimi bulamamistim 14 subatta transferim olacakti ama 12 subatta tekrar kanamam geldigi icin transfer iptal edildi marta kaldi yani bende buradan gidiyorum simdi.....özür diliyorum hepinizden haber veremedigim icin......canım 2009 anne adayları listesine ismini yazdırıp kayboldun 1 mart test günündü bizde kaç gündür senden güzel haber bekliyoruz senin tedavin iptalmi oldu
gecmis olsun canim ya hersey tedavisdeyken bulur zaten ins bu son olur da tedavindede pozitif sonuclarla geliriz.........aaaa kızlar dün bu arada trafik kazası geçirdim.market servisiyle dönerken yer olmadığından ayakta kaldım. şöförün arkasında.şöförün fren yapmasıyla birlikte fırlayarak kapıya ve cama alnımı sol gözümün altınıve çenemin altını çarptım.tabiki şişti ve morardı.çok kötü.neler oluyor anlamıyorum.buğünlerde herşey üst üste geliyor.allah hayırlısını versin.daha kötülerinden esirgesin inşallah.
sevgiden aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun tedavin canım.kamillie canım bu bandıda ilk defa senden duyuyorum.bilgim yok güzelim valla.allah yardımcın olsun .lunet teşekkür iyi dileklerin için.allahta senin gönlüne göre versin.bende adanada hadi kolay gelsin sanada canım.
aminnnnnnn canim hepimizin allah yardimcisi olsun benim transfer bu gidisle bu ay gene kalacak kizlar ya kac aydir bir türlü transferimi yapamadik bir türlü yolunda gitmiyor simdi birde bu bant cikti yolup atasim geliyor artik sabaha kadar kasinmaktan kolonya sürmekten biktim yahu sanki uyuz olmus gibiyim.....saliya kadar nasil dayanacagimi bilmiyorum......hakkimizda hayirlisi olsun....sevgiden aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun tedavin canım.kamillie canım bu bandıda ilk defa senden duyuyorum.bilgim yok güzelim valla.allah yardımcın olsun .lunet teşekkür iyi dileklerin için.allahta senin gönlüne göre versin.bende adanada hadi kolay gelsin sanada canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?