MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

slm
sorduğun transfer sonrası kullanılanlarsa eğer bende kullandım
sonradan kalçamda ceviz kadar bi beze oluştu
zamanla geçti
canim benim transferim olmadi henüz ama bebegin tutunmasi icin dedi dr rahim duvarini kalinlastiriyormus ve bebegin tutunmasini sagliyormus ....evet benim de ceviz büyüklügünde sislik var ama onuda gectim acayip kasiniyor disarida bile elim kalcamdan gelmiyor sali günden beri....sende de kkasinti ve yanma yapmismiydi canim....

daha transferi gerceklesen yokmu kizlar aranizda benimki ne olacagi belli degil henüz.......

canlarımmmmmmmmm benimmmmmmmmmm herkese iyi akşamlar.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.kamillie canım benim allah yardımcın olsun.inan çok üzülüyorum.dayanamıyacak hale geliyoruz bazen dimi.yeter artık çocuk falan istemiyorum dedirtiyor canımız çok yanınca.kaşıntıda bir can acısı.dayanılmaz birşeydir.çocuk sahibi olabilmek için herşeyimizi ortaya koyuyoruz.sağlığımızı
bile hiç sayıyoruz.olsun be güzelim.ne yapalım.yapacak birşey yok.bu işin peşine düşmekten başka.bu bizim görevimiz oldu artık bu dünyada dimi.ben çok zaman canım yanınca yeter bırakıyorum diyorum.sonra düşününce o zaman ben yıllardır bu çektiklerimi niye çektim diyorum.o zaman sonuna kadar gitmem gerekiyor.şimdi pesedersek olmaz.herşey bir hiç uğruna olur.biz bu kadar zayıf kişilikli insanlar değiliz.aksine çok dayanıklı insanlarız.şekildede görüldüğü gibi.bütün acılara dayanıyoruz.dimi güzelim benim.ha gayret dayan.başaracağız bak sonunda.iyiki de bu acıları çekmişiz diyeceğiz.çünkü zor eldettiğimiz için kıymet bileceğiz.meleklerimiz aramıza katıldığı zaman.

bak benimde pazartesi tedavim iptal olabilir.doktor öyle söyledi.kendimi şimdiden hazırlıyorum.bununda hayırlı olabileceğini söylüyorum sürekli kendime.en azından olmayacaksa boşuna canımı daha fazla acıtmamış olacaklar.ben bu arada bugün saat 11 de alman hastanesindeki konferansa katıldım arkadaşlar.4 saat kaldık orda.eh işte değişiklik oldu bizim içinde.farklı sorunlar dinledik.onlar için yapılacak çözümler.

canım tedavin niye iptal oluyoki ihşallah her şey yolunda gider iptal olmaz allah hepimizin yardımcısı olsun:CüvCüv:

Hatacım çok geçmiş olsun foruma giremedim 2 gündür biz de adanaya geldik bugün kontrol vardı yeni gördüm.Böyle de zor oluyomuş yaa il dışında yaptırmak.Herşey yolunda bakalım şimdilik Puregon 5 tane almıştık bugün 5.sini yaptım bi de yarım kalanları birleştirdiler ama 2 tane daha lazım.Anlamadım yaa hem herşey yolunda hem de hala puregon ve lucrine devam normal mi?Bi de hiç başka şu gün toplanacak şu gün transfer demiyolar..Bakalım çarşamba tekrar kontrol var tozlu yol ettik Adana-Nizip....kafamçokkarıştı

ya kizlar sizlere bisey sorucam bu kadar kisiyiz neden hickimse bu yumurtalarin hangi bitkilerle guclendigini bilmiyor hic kimse denemiyormu bise yada ne biliyim deneyipte guzel sonuc alan yokmu??kizlar ya yardim edin ben 23 yasindayim bu ikinci denemem olucak pazartesi ignelerime baslicam ilk tup bebek denememde sadece 4 yumurtam olustu simdi heryerde bitkisel bise ariyorum ama bulamiyorum kizlar bilen varsa ne olur yardim etsin :1no2: bu seferde negati sonuc ve az yumurta gormek istemiyorum :a015: canlarim yardimlarinizi bekliyorum biraz fazla uzun oldu biliyorum hakkinizi helal edin :çok üzgünüm::a015::a015::a015:

slmmmmmmmmm kızlar ne haberler.inci26 folükül oluşmazsa yani yumurtalar gelişmesse iptal ederiz dedi doktor.o yüzen bana 1 hafta sonraya 2.randevuyu verdi.ve günlük dozum 450 güzelim.anla yani işte böyle güzelim.kadrish28 boş yere endişelenme doktor durumuna göre iğneleri veriyordur.daha iyi olsun diye ilaçlara devam ediyordur.hem sen ne zaman başladın ki anlamadım.kaçıncı günü tedavindede bu kadar telaş yaptın.kaymaklım canım ben bu bitkisel şeylerin kişiye durumuna göre değişeceğini düşünüyorum.yani doktor gözetiminde olmalı bence.mesela ikimizinde yumurta rezervi az olabilir ama ben kilolu olabilirim sen çok zayıf.senin şekerin vardır benim tansiyonum.düşün yani aynı şeyi uyğularsa sorun olmazmı.ben mesela incir kürünü denedim.daha kötü oldu.önceki tüpbebek tedavimde 5 yumurta 3emriyo 1i kaliteli 2 si ikinci kalitede olmuştu.kürden sonraki tedavimde 3 yumurta 2 emriyo oldu ikiside kalitesiz.bende bıraktım bunları bu defada duruma bakıp bahçeci kliniğindeki dr.murat berksoya gideceğim.gerçi dün konferansta kilo yağ ölçümü yaptı.bende pek bişi bulamadı ama b ir bakacam yani.

canlarımmmm benim bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu,kandili mübarek olsun.bol bol dua edin. bak ne güzel bu güzel güne kandil rastladı.inşallah allah kandilin hürmetine hepimizin bu sene kadınlığını annelikle pekiştirir.bu son evlatsız kadın olduğumuz kadınlar günü olur inşallah.aminnnnnnnnnnn

merhaba kızlar bende bir süredir yorumlarınızı okuyorum.aranıza yeni katıldım.2 martta transfer oldum.yani bugün transferimin 6.günü.hepimizin Allah yardımcısı olsun, kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutluyorum.

acia67 canım hoşgeldin.hayırlı olsun bebişlerin.allah devamını getirsin.sen zaten bu kadınlar gününde anne olmuşsun bile.

canım ananas ye çok faydalıymış ben yiyorum günde 1 kiwi 1 duble bardak ananas suyu % 100 olanından ama şimdi ananas meyvesini alcam ben suyunu içtiğim halde çok fazla yumurtam oluştu her kese tavsiye ediyorum 1 adet kiwi 1,2 dilim ananas olmazsa suyuda olabilir

acillllllllll kızlar aranızda gonalf 300 kullanan varmı neolur acil bir şekilde cevap versin.bide şu anda kullanıyormu elinde varmı.kalemin üzerine bakıp birşey soracağım.ne olur çok endişeliyim. biri cevap versin uyuyamam bu gece yoksa

canım eğer kalemi fazla çevirdiysen sonuna kadar çevir , sonra döngüyü geri sar 0'a kadar , sonra yeniden sar istediğin doza kadar .. puregonda öyleydi , mantık tüm kalemli iğnelerde aynı diye biliyorum ..

canım teşekkürler ama. o değil.gona f 300 kaleminin üzerinde dozu ayarladığımız yerde hiç açılmamış olanı kullanılmamış olanı kaçta başlıyor.elinde gonalf 300 hiç kullanışmamış olan varsa hemen yazsın ne olur. ben ilaçları elden almıştım 3 ay önce şu anda farkettim.hastalandım.acil

yok güzelim puregon değil.gonal f kullanan kalemin üzerindeki işarete bakıp cevap vermesi lazım.teşekkür ederim.canım bebişlerinde hayırlı olsun allah devamını getirsin.hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…