canim benim transferim olmadi henüz ama bebegin tutunmasi icin dedi dr rahim duvarini kalinlastiriyormus ve bebegin tutunmasini sagliyormus ....evet benim de ceviz büyüklügünde sislik var ama onuda gectim acayip kasiniyor disarida bile elim kalcamdan gelmiyor sali günden beri....sende de kkasinti ve yanma yapmismiydi canim....slm
sorduğun transfer sonrası kullanılanlarsa eğer bende kullandım
sonradan kalçamda ceviz kadar bi beze oluştu
zamanla geçti
bak benimde pazartesi tedavim iptal olabilir.doktor öyle söyledi.kendimi şimdiden hazırlıyorum.bununda hayırlı olabileceğini söylüyorum sürekli kendime.en azından olmayacaksa boşuna canımı daha fazla acıtmamış olacaklar.ben bu arada bugün saat 11 de alman hastanesindeki konferansa katıldım arkadaşlar.4 saat kaldık orda.eh işte değişiklik oldu bizim içinde.farklı sorunlar dinledik.onlar için yapılacak çözümler.
ya kizlar sizlere bisey sorucam bu kadar kisiyiz neden hickimse bu yumurtalarin hangi bitkilerle guclendigini bilmiyor hic kimse denemiyormu bise yada ne biliyim deneyipte guzel sonuc alan yokmu??kizlar ya yardim edin ben 23 yasindayim bu ikinci denemem olucak pazartesi ignelerime baslicam ilk tup bebek denememde sadece 4 yumurtam olustu simdi heryerde bitkisel bise ariyorum ama bulamiyorum kizlar bilen varsa ne olur yardim etsin :1no2: bu seferde negati sonuc ve az yumurta gormek istemiyorum :a015: canlarim yardimlarinizi bekliyorum biraz fazla uzun oldu biliyorum hakkinizi helal edin :çok üzgünüm::a015::a015::a015:
daha transferi gerceklesen yokmu kizlar aranizda benimki ne olacagi belli degil henüz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?