BoncukX sımdı gırdım arkadasım ınternete ve guzel haberını gordum cok mutlu oldum senın adına .. Darısı hayırlısıysa tum ısteyenlerın basına dıyorum .. Bende 13 mart ve 14 martta asılama oldum . 28 martta kan tahlılı yap dedı doktor . Bakalım daha var yanı beklıyecegım . Ama sen asılamadan sonra kac gun gecınce ıdrar tahlılı yaptın bunu merak edıyorum . ve bırde merak ettıgım hıc bır belırtın varmıydı farklı hatırladıgın ? mesela benım goguslerım hıc hayatımda olmadıgı kadar cok acıyor su an dokunamıyorum bıle ama acaba kullandıgım ılaclardanmı dıye dusunmeden edemıyorum
Boncuk ne kadar sevindim anlatamam :teytey: Rabbim inşallah kolay bir hamilelik gerçirmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:
kızlar testimi verdim şimdi sonuç bekliyorum öğleden sonraya çıkar dediler.....dualarınızı esirgemeyin ne olur.....rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....
herkese merhaba ben hala adet olmadım beklemedeyim kızlar birde ben bu aşılamada öncekinden farklı olarak crinone kullandım acaba o da geçikme yapabilirmi aklıma geldide birden fikri olan varmı
canım herhangi bir bilgim yok bu konuda ama ben geciktiğini düşünmüyorum.sonuçta aşılama oldun ve benim bildiğim aşılamada adet gecikmesi olmuyor sanırım..........
boncuğum saol canım ya bitanesin içim rahatladı inşallah bu sefer başardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?