Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla harikabir sabır örneği esar seninki...ben kasıldım kaldım bugün ...bugüne kadar normaldim ama bugün çok gerildim....
inşallah cuma günü hayırlı haberler verirsin...ki inanıyorumki bebeişin seninle .....bu kadar sabır inanki bebek olunca oluşuyor bence...

Boncuk ne kadar sevindim anlatamam :teytey: Rabbim inşallah kolay bir hamilelik gerçirmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:

aslında ben bukadar sabırlı bir insan değilim ama 4,5 yıldır evliyim ve hiç korunmadık şimdiye kadar, bu ay olmazsa öbür ay olmadı bir daha kine derken inan sabretmeyi öğrendim e birde olumsuz bir aşılama atlatınca insan sabretmeyi öğrenmek zorunda kalıyor

BoncukX sımdı gırdım arkadasım ınternete ve guzel haberını gordum cok mutlu oldum senın adına .. Darısı hayırlısıysa tum ısteyenlerın basına dıyorum .. Bende 13 mart ve 14 martta asılama oldum . 28 martta kan tahlılı yap dedı doktor . Bakalım daha var yanı beklıyecegım . Ama sen asılamadan sonra kac gun gecınce ıdrar tahlılı yaptın bunu merak edıyorum . ve bırde merak ettıgım hıc bır belırtın varmıydı farklı hatırladıgın ? mesela benım goguslerım hıc hayatımda olmadıgı kadar cok acıyor su an dokunamıyorum bıle ama acaba kullandıgım ılaclardanmı dıye dusunmeden edemıyorum

canım seninle aynıgün olmuşuz aşılamayı benim acayip gazım var daha doğrusu çıkmıyo basınç yapıyo ve karnım felaket şişti göğüslerim benimde acayip acıyo ama iğnelerin 2 veya 3. günü başladı onlar yani aşılamadan sonra değil bu günde biraz azaldı sanki ilk aşılamamda gaz sancısı çekmemiştim umarım herkezin aşılaması yutaaaaaaaar

boncuk cum inşalllah söylediğin gibidir gaz sancısı hamilelik belirtisidir eğer öyleyse dilebenden ne dilersen umarım sende sağlıklı birşekilde alırsın kucağına

beni de listeye alın kızlar dün 2. aşılamamı oldum klomen kullandım adetin 5. günü ama 18mm lik bir tane 11 mmmlik iki tane ve 10mmmlik bi tane oldu malesef yukarda RENO yu okudum doktor tek yumurta olmuş diye aşılama yapmamış yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffff çatlıcam artık yaaaaaaaaaaaa bana niye yaptılar ya ne zormuş bu hamile kalmak yaaaaaaaaa kastı valla. Bu arada kendi derdimden boncukx seni kutlamadım canım sağlıkla bebeğine kavuş inşallah çok tebrik ederim seni

aşılama tarihine 14 gün mü ekliyoduk adet tarihi için hadi bi gün de benden olsun:) 2nisan beklenen adet tarihim oluyo ve arkadaşlar ben tarihe biraz yaklaşana kadar girmeyecem çünkü kafayı yiyorum

ESRACAĞ..........:1no2:
sissem................:1no2:
07HS07...............19 mart
bernareco............19 mart
demet_yaren....... 20 mart
ALİN...................20 mart
Balsurat
..............21 mart
Pıtırcık................23 mart
sehrinaz..............24 mart
simgewxyz..........26 mart
AYSEBIR............28 mart
Özlem1415..........28 mart

naz1982..............30 mart
gorken.................31 mart
mavioje.................1 nisan
boncukx ..............:CüvCüv:
geve ...................hihoyyyt
reno....................hihoyyyt
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
gel_bebek_gel......
hihoyyyt
mehtap09.............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
abiley_47.............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
oneminute............hihoyyyt
nevaa...................hihoyyyt

Son düzenleme:
Boncuk ne kadar sevindim anlatamam :teytey: Rabbim inşallah kolay bir hamilelik gerçirmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim inşallah allahım sizlerede nasip etsin diliyorum bu heyecanı .büyük bir heyecanla sizleride bekliyor takip ediyor dua ediyorum............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar testimi verdim şimdi sonuç bekliyorum öğleden sonraya çıkar dediler.....dualarınızı esirgemeyin ne olur.....rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....

kızlar testimi verdim şimdi sonuç bekliyorum öğleden sonraya çıkar dediler.....dualarınızı esirgemeyin ne olur.....rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....

canım çok heycanlı birşey bu ya..........canım inşallah bebeğin seninledir..............senin için dua edeceğim ya ben niye bu kadar heyecanlanıyorum onu anlamadım..........:Saruboceq::Saruboceq:

herkese merhaba ben hala adet olmadım beklemedeyim kızlar birde ben bu aşılamada öncekinden farklı olarak crinone kullandım acaba o da geçikme yapabilirmi aklıma geldide birden fikri olan varmı

herkese merhaba ben hala adet olmadım beklemedeyim kızlar birde ben bu aşılamada öncekinden farklı olarak crinone kullandım acaba o da geçikme yapabilirmi aklıma geldide birden fikri olan varmı

canım herhangi bir bilgim yok bu konuda ama ben geciktiğini düşünmüyorum.sonuçta aşılama oldun ve benim bildiğim aşılamada adet gecikmesi olmuyor sanırım..........

canım herhangi bir bilgim yok bu konuda ama ben geciktiğini düşünmüyorum.sonuçta aşılama oldun ve benim bildiğim aşılamada adet gecikmesi olmuyor sanırım..........

canım ben şimdi başka bir siteden o ilaca baktım sanırım öyle bir özelliği yokkkkkkkkkkkk.kaydirigubbakcemile5

kızlar benide listenize ekleyin 4.aşılama için cumartesi dra gitcem.3,aşılamam negatif sonuçlanmış fakat bir sonraki ay gebe kaldım ama bebeğim beni bıraktı.sanırım bu ayın sınu gibi aşılamam olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…