Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba bende martta oldum ve şuan sonuç için 4gün sayıyorum inş olur.şuanki senin durumun hangi aşamada

sizlere burdan iyi haberler vermek isterdim ama olmadı işte herşey buraya kadarmış.koyu renkte lekelenmem var, geliyor yani anlıyacağınız.Kısmet değilmiş.listeden çıkartabilirsiniz beni.bu akşam çok zor geçecek.ne kadar sabırlı olmaya takmamaya çalıştım biliyorsunuz ama olmayınca insan yıkılıyor.şimdi bir ay beklemeyi düşünüyorum sonrası için Allah büyük ne olur bilmem

arkadaşlar meraba uzun süredir paylaşımlarınızı okuyorum bende sizinle teselli oluyordum aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz .bende 3 kez aşılama oldum son aşılamam bu gün sonlandıÇok üzgünüm çoook

malesef benimde sonuç hüsran oldu hatta ayın 19 olması gerekirken ayın 14 oldum
listedeki arkadaşlarının umutlarınıda kırmak istemediğimden yazmamışdım.Üstelik yine bende kist oluştu
bu ay doğum kontrol hapı kulanacağım ondan sonrada tüp bebek denemeye karar verdik ama nerede
hangi doktora gideceğime karar vermedim.Ailem istanbulda yaşıyor acaba almana mı gitsem diyorum
eşimin aileside kıbrısta acaba oraya mı gitsek diyorum
en kötüsüde doktora sordum neden bizim çocuğumuz olmuyor diye? hiç bir sebep yok dedi bilinmeyen kısırlık mış
nedeni bilinmeyen sorunlada nasıl mücadele edeceğim bilmiyorum artık üzülmekdende yoruldum
haa bu arada hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün

canım lütfen üzülme olurmu bak benim durumuma ben ara verdiğim ay kendiliğinden kaldım.çünki tedavi desteği almadan olmayacağını düşünüyor tedavi görmediğin ay hiç beklemiyorsun bide bakmışsın kendiliğinden kalırsın bak boncuk demişti dersin.ben hiç beklemiyordum hatta testin pozitif çıktığında doğruluğuna bile inanamadım doktoru aradım test yanılabilirmi diye.......çünki bunun destek almadan olacağına dair hiç ihtimal vermiyordum bakarsın seninde öyle olur canım arkadaşım.lütfen üzülme olurmu.......olacak ben inanıyorumsüprizzzzzsüprizzzzz

Bugün aşılamanın 15.günü ve hala test yapmadımm.Çünküü tutmadıgındann %100 emindim belirtiler oılmasına rağmenn hiç umduum yoktuu.Yarın adet günümm %100 olacamm ilk aşılamam ama umrumda değill sallamışımm olmasın varsın gelmesin bebe falannhihoyyythihoyyyt

arkadaşlar bugün 2.aşılama maceram da olumsuzlukla bitti. Kendimi çok kötü hissediyorum. Tek tesellim 5 ay süren kısa hamileliğimde bebeğimin bana en güzel annelik duygularını yaşatmış olması. hayatımın en güzel 5 ayını onu hissederek geçirdim. 5 ay da sürse anne oldum. Artık pes ettim, kabul artık olmuyor, olmayacak. Dilerim buradaki herkes anne olma duygusunu tadar, yavrusunu sağlıklı şekilde kucağına alır, benim ki bu kadarmış. hoşçakalın

arkadaşlar benim aşılamamda 7. günüm göğüslerim aşırı acıyo ve sol kasığımda tuhaf bişeyler oluyo bastırdığımda daha doğrusu dokunduğumda acayip acıyo düne kadar acayip gaza benzer bir ağrım vardı ve karnım acayip şişti bugün biraz daha rahatım aşığı eğilirken özellikle sol kasığım ağrıyo hızlı yürürken ara arada rahim bölgesinde ağrı hissediyorum merak ediyorum diğer aşılama yaptıran veya hamile kalan arkadaşlarda negibi belirtiler var lütfen yazın ilk aşılamamda bunların hiçbiri olmadı gerçi hastaydım hissetmemişte olabilirim ama bunlar hissedilmeyecek kadar hafif değil vede kesinlikle piskolojıkde değil eminim

ve sanki sol kasığım ve rahmimin olduğu bölgede bir yumru var gibi araba filan salladığında ağrıya acaba fıtıkmı oldum diye düşünüyorum olabilirmi fıtık olmul olabilirmiyim valla bende bu şans varken fıtıkta olmuş olabilirim

mrb özlemciim ben 3 aşılama oldum ve yapıldığım aşılamalarda hepsinde aynı şeyi yaşadıım dediğin gibi ben ayağımın üzerine bile basamıodum yapıldığımız çatlatma iğnesinin böyle bir yan etkisi var aklına böyle şeyler getirip üzme kendini sanırım ayın 25-27 arası belli olur sonucun ve inşallah hamilelik müjdesi verip bizi mutlu edersin bol şans canım

kızlar benım asılamam tutmadı hakkımızd a hayırlısı neyse o olsun

canım sakın üzülme allahım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.demek ki daha bebişlerimizin gelme zamanları dolmadı.senin ilk aşılamanmı.bende ikinci için beklemedeyim adet günümü.inşallah bigün bizde buraya hamiş haberlerimizi yazarız allahın izniyle.:teselli:

benimde tutmadı ilk aşılamam kızlar size şunu sorucam ben regl gördüm dün ve hemen ardından 2. aşılamayı istiyorum hemen arkasından 2.aşılama yapılamsında bi sakınca yoktur heralde diye düşünüyorum sizin fikrinizide almak isityorum arkadaşlar.1. nin ardından hemen 2. yaptıran varmı?

pıtırcık ben hemen yaptırdım, gerçi tutmadı ama...

biricik mericik......:1no2:
ESRACAĞ..........:1no2:
sissem................:1no2:
07HS07...............19 mart
bernareco............:1no2:
demet_yaren....... :1no2:
ALİN...................20 mart
Balsurat
..............21 mart
Pıtırcık................:1no2:
özlem3355...........23 mart
sehrinaz..............:1no2:
simgewxyz..........26 mart
Özlem1415..........:1no2:

naz1982..............30 mart
gorken.................31 mart
boncukx ..............:CüvCüv:
nevaa....................5 nisan
lacivertyaz.............7 nisan
maviumutolsun.......7 nisan
mihri44................ 14 nisan
Cuddlys................15 nisan
geve ...................hihoyyyt
reno...................... :1no2:
papatyaaaa..........hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
gel_bebek_gel.........
:1no2:
mavioje.................hihoyyyt
AYSEBIR..............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
BTRKLC...............hihoyyyt
durualya...............hihoyyyt

Son düzenleme:
:lepi:arkadaşlar bende yarın ilk aşılamamı olcam hayırlısıyla..çok umutluym..içim kıpır kıpır...inşallah sonunda da mutlu olurum...lütfen dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden..bir gün mutlaka anne olucazzz:CüvCüv:

canım benimde ikinci aşılamam birinciyi hapla ve çatlatma iğnesiyle olmuştum ama onda butür tepkiler oluşmadı yani çatlatma iğnesinin yapmış olduğu bişey değil ama belki iğnelerin yan etkisi olabilir neyse bekleyip göreceğiz 2 gün kaldı umarım beklediğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…