sizlere burdan iyi haberler vermek isterdim ama olmadı işte herşey buraya kadarmış.koyu renkte lekelenmem var, geliyor yani anlıyacağınız.Kısmet değilmiş.listeden çıkartabilirsiniz beni.bu akşam çok zor geçecek.ne kadar sabırlı olmaya takmamaya çalıştım biliyorsunuz ama olmayınca insan yıkılıyor.şimdi bir ay beklemeyi düşünüyorum sonrası için Allah büyük ne olur bilmem
arkadaşlar bugün 2.aşılama maceram da olumsuzlukla bitti. Kendimi çok kötü hissediyorum. Tek tesellim 5 ay süren kısa hamileliğimde bebeğimin bana en güzel annelik duygularını yaşatmış olması. hayatımın en güzel 5 ayını onu hissederek geçirdim. 5 ay da sürse anne oldum. Artık pes ettim, kabul artık olmuyor, olmayacak. Dilerim buradaki herkes anne olma duygusunu tadar, yavrusunu sağlıklı şekilde kucağına alır, benim ki bu kadarmış. hoşçakalın[/QUOTE
canım neden bu kadar umutsuz konuştunki lütfen canım yapma böle. senin ve eşinin sağlılğı yerinde olduğu sürece herzaman bebeğin olma şansı var demi ama.
hadi lütfen umutlu olur mu ?
kızlar benım asılamam tutmadı hakkımızd a hayırlısı neyse o olsun
pıtırcık ben hemen yaptırdım, gerçi tutmadı ama...benimde tutmadı ilk aşılamam kızlar size şunu sorucam ben regl gördüm dün ve hemen ardından 2. aşılamayı istiyorum hemen arkasından 2.aşılama yapılamsında bi sakınca yoktur heralde diye düşünüyorum sizin fikrinizide almak isityorum arkadaşlar.1. nin ardından hemen 2. yaptıran varmı?
arkadaşlar çok üzgünüm.neden bilmem ama benim içimde bir huzursuzluk rahatsızlık var.sanki birşeyler yolunda gitmeyecekmiş gibi geliyor........:1no2:[/QUOTE
Lütfen boncukx moralini yüksek tut, iyi şeyler düşün, bebeklerine sağsalim kavuşacaksın meraklanma.
arkadaşlar çok üzgünüm.neden bilmem ama benim içimde bir huzursuzluk rahatsızlık var.sanki birşeyler yolunda gitmeyecekmiş gibi geliyor........:1no2:[/QUOTE
Lütfen boncukx moralini yüksek tut, iyi şeyler düşün, bebeklerine sağsalim kavuşacaksın meraklanma.
canım sağol.allahım inşallah en kısa zamanda buradaki arkadaşlarıma da nasip etsin.inşallah en kısa ama en kısa zamanda bebişlerinizin haberini alırız buradan.........:Saruboceq:
mrb özlemciim ben 3 aşılama oldum ve yapıldığım aşılamalarda hepsinde aynı şeyi yaşadıım dediğin gibi ben ayağımın üzerine bile basamıodum yapıldığımız çatlatma iğnesinin böyle bir yan etkisi var aklına böyle şeyler getirip üzme kendini sanırım ayın 25-27 arası belli olur sonucun ve inşallah hamilelik müjdesi verip bizi mutlu edersin bol şans canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?