sağlıkla kucağına al inşallah,yumurtlamadan kaç gün geçmişti ? son adet tarihin neydi ?Evet herkese merhabalar.hamilelik sürecini sizinle paylaşmak istedim kızlar dilerseniz birlikte deneyimlerimizi paylaşalımDün yaptığım gebelik testinde pozitifi gördüm tam 3hafta 2.gğnlük hamileyim darısı tüm isteyen annelere.biraz erken öğrendim meraklı ve uzun zamandır beklenilen olduğundan
Benim meleğimde 5 yıl sonra geldi 4+4
canım benim teşekkür ederim tam olarak yani tahminimce 11 günsağlıkla kucağına al inşallah,yumurtlamadan kaç gün geçmişti ? son adet tarihin neydi ?
Hayırlı olsun bitanem Allah tamamına erdirsinBenim meleğimde 5 yıl sonra geldi 4+4
Dr gittin mi?keseyi gördün mü canım sürecin nasıl ilerliyor kusma bulantı filan var öıBenim meleğimde 5 yıl sonra geldi 4+4
Aminnn hepimizin inşAllah keseyi gördüm şimdi sıra kalp atışında inşAllah onu da duyarımHayırlı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin
Nezamana randevu verdi drAminnn hepimizin inşAllah keseyi gördüm şimdi sıra kalp atışında inşAllah onu da duyarım
Benim aşılamayla oldu test gününden önce öğrendim hamile olduğumu mide bulantısı yaşıyorum özellikle sabahları uykum geliyo arada kasık batmaları şu anda belirtilerim bunlar 10 gün sonra kontrolüm var tekrarDr gittin mi?keseyi gördün mü canım sürecin nasıl ilerliyor kusma bulantı filan var öı
Çok şükür canım tutmuş çok şükürBenim aşılamayla oldu test gününden önce öğrendim hamile olduğumu mide bulantısı yaşıyorum özellikle sabahları uykum geliyo arada kasık batmaları şu anda belirtilerim bunlar 10 gün sonra kontrolüm var tekrar
10 gün sonra gel dedi işte normal muayene mi edicek yoksa kalp atışlarına mı bakıcam bilmiyorum forumda okuduklarıma göre en erken 6 haftalıkken duyuluyomuşNezamana randevu verdi dr
Bence gitmelisin folik asite başla hemenBen 8.haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum canım ya yanlış mı olur bilemedim sadece kan tahlili yapmayı düşünüyorum
Çok heyecanlı ya10 gün sonra gel dedi işte normal muayene mi edicek yoksa kalp atışlarına mı bakıcam bilmiyorum forumda okuduklarıma göre en erken 6 haftalıkken duyuluyomuş
Evet folik asit aylardır kullanıyorum canım diafol kullanıyorumBence gitmelisin folik asite başla hemen
2 günde bir kan vermeyide ihmal etme dış gebelik kimyasal gebelik bunlar çok yaygınlaştı şu an doktora gitmesen bile sağlık ocağında kan tahlili yaptır bence ve düşük ihtimaline karşı doktor progesteron veriyo aslında doktora gitmen daha iyi olurEvet folik asit aylardır kullanıyorum canım diafol kullanıyorum
22 martta kan tahliline gideceğim belki sonra dr giderim teşekkür ederim canım benim2 günde bir kan vermeyide ihmal etme dış gebelik kimyasal gebelik bunlar çok yaygınlaştı şu an doktora gitmesen bile sağlık ocağında kan tahlili yaptır bence ve düşük ihtimaline karşı doktor progesteron veriyo aslında doktora gitmen daha iyi olur
Hakkında hayırlısı olur inşAllah canım22 martta kan tahliline gideceğim belki sonra dr giderim teşekkür ederim canım benim
Merhabalar hayırlı olsun miniğinizKızlar size sürecimi şöyle anlatayım bat22 Şubat dr 24 şubatta gittim ilgisiz ve çok kötü bir dr.onu belirteyim.bana klomen verdi gönderdi adetin gecikirse gelirsin dedi.eve geldim klomeni zaten aylardır kullanıyordum.yine bildiğim şekilde sabah akşam aldım sonrası Allah’a emanet vücudumu tanıyorum yumurtlama gününü biliyorum artık 5mart sancılarım başladı ağrılı oluyor ovulasyon dönemi bende o günü ilişki oldu ertesi gün de sancılar yoğundu daha sonra 7marta tekrar ilişki oldu o günde sancım bitti yani yum gerçekleşmişti kesin olmamakla birlikte 6mart ovulasyon günümdü.tekrar ilişki bir hafta sonra oldu veeee belirtilerim başladı önce iğne batması gibi vajinada sızı oldu sonra uykusuz geceler çok ağır grip oldum. Hiç olmayan kabızlık oldu beni en çok şüphelendiren bu belirti oldu.daha önce hamileliliğim olmultu ve yaşadığım tek belirti kabızlıktı.bende asla öyle bir sıkıntı olmaz normalde akşam normal Hcg testi yaptım bir saat sonra 2çizgi belirdi beklediğinden dolayı diye düşündüm önemsemedim ve dün yani 16 martta sabah namaza uyandım ve erken gebelik testiyle pozitif i gördümŞimdide tatlı tatlı belirtilerle devam ediyoruz.kan tahlilinide 22 marta yapmayı düşünüyorum.henüz kimseyle paylaşmadım eşimde bilmiyor.sizinle paylaşmak istedim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?