Gebeliğe Hazırlık Mart Melekleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hayırlı olsun miniğiniz ya yumrtlama döneminde sadece 2 gün mi ilişkiniz oldu yumrtlama öncesi denediniz mi peki öneriniz var mı
Canım benim darısı sana inşallah çok teşekkür ederim evet oldu öncesinden 2martta başkada olmadı çok sık ilişki pek tavsiye etmem çünkü 2 senedir denemediğim pozisyon yöntem tedavi kalmadı.ayrıca şunu tavsiye ederim mutlaka yap ilişkiden hemen sonra kalkma yarım saat uzan gerisi Allah’ın takdiri

Kızlar beni şaşırtan 3 haftalık yani ovulasyondan11 gün sonra normal gebelik testinde çıkması.biraz ilginç geldi bana.çok şükür

Çok teşekkür ederimm canım hatta sana özelden yazayım şimdiii

Ayyy canım yaa öncelikle hayırlı olsun, ama şu an heyecanlandım bu yazıyı okuyunca. Bende klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Ve çatlamadan itibaren kabızlık bende başladı. İlaçtan mı acaba diyorum ben ama hamilelik belirtisi de olabiliyormuş. Umarım bende pozitifi görürüm

Merhaba canım inşallah sende hamilesindir rabbim nasip etsin sana.bat tarihin nezaman?

Canım benim evde erken gebelik testi yapabilirsin çıkar muhtemelen Allah nasip etsin sana.var mı başka belirtilerin süt kıvamında akıntı mesela
Muhtemelen çarşamba günü yaparım canım, belirti olarak çatlamadan itibaren kabızlık sorunum oldu benim, bugün akşam taksiye bindim iki kez ikisinde de midem bulandı hafif normalde araç tutmaz ama bilemiyorum ki. Belirti yaratmıyorumdur umarım kendime

Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah bu arada yazmayı unutmuşum bende çok yoğun baş ağrıları olmultu tabi grip oldumdupumdan dolayı diye sanmıştım ama hala devam eden başağrılarım oluyo

Canım nasılsın bugün test yaptın mı?inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…