Canım benim darısı sana inşallahMerhabalar hayırlı olsun miniğinizya yumrtlama döneminde sadece 2 gün mi ilişkiniz oldu yumrtlama öncesi denediniz mi peki öneriniz var mı
Çok teşekkür ederimm canım hatta sana özelden yazayım şimdiiiCanım benim darısı sana inşallahçok teşekkür ederim evet oldu öncesinden 2martta başkada olmadı çok sık ilişki pek tavsiye etmem çünkü 2 senedir denemediğim pozisyon yöntem tedavi kalmadı.ayrıca şunu tavsiye ederim mutlaka yap ilişkiden hemen sonra kalkma yarım saat uzan gerisi Allah’ın takdiri
Canım benim hayırlı olsunBenim meleğimde 5 yıl sonra geldi 4+4
Canım durumun nasıl herşey yolunda mıAminnn hepimizin inşAllah keseyi gördüm şimdi sıra kalp atışında inşAllah onu da duyarım
Çok şükür şu anda herşey yolunda Çarşamba kontrolüm var bakalım ..Sende durumlar nasılCanım durumun nasıl herşey yolunda mı
Çok şükür canım yarın rabbim nasip ederse beta hcg tahlili yaptıracağımÇok şükür şu anda herşey yolunda Çarşamba kontrolüm var bakalım ..Sende durumlar nasıl
Hadi bakalımÇok şükür canım yarın rabbim nasip ederse beta hcg tahlili yaptıracağım
Çok şükür şu anda herşey yolunda Çarşamba kontrolüm var bakalım ..Sende durumlar nasıl
Senin beta hcg değerin kaçtı canım ilk öğrendiğindeHadi bakalım
24 tü canım ben çok erken öğrendimSenin beta hcg değerin kaçtı canım ilk öğrendiğinde
Ayyy canım yaa öncelikle hayırlı olsun, ama şu an heyecanlandım bu yazıyı okuyunca. Bende klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Ve çatlamadan itibaren kabızlık bende başladı. İlaçtan mı acaba diyorum ben ama hamilelik belirtisi de olabiliyormuş. Umarım bende pozitifi görürümKızlar size sürecimi şöyle anlatayım bat22 Şubat dr 24 şubatta gittim ilgisiz ve çok kötü bir dr.onu belirteyim.bana klomen verdi gönderdi adetin gecikirse gelirsin dedi.eve geldim klomeni zaten aylardır kullanıyordum.yine bildiğim şekilde sabah akşam aldım sonrası Allah’a emanet vücudumu tanıyorum yumurtlama gününü biliyorum artık 5mart sancılarım başladı ağrılı oluyor ovulasyon dönemi bende o günü ilişki oldu ertesi gün de sancılar yoğundu daha sonra 7marta tekrar ilişki oldu o günde sancım bitti yani yum gerçekleşmişti kesin olmamakla birlikte 6mart ovulasyon günümdü.tekrar ilişki bir hafta sonra oldu veeee belirtilerim başladı önce iğne batması gibi vajinada sızı oldu sonra uykusuz geceler çok ağır grip oldum. Hiç olmayan kabızlık oldu beni en çok şüphelendiren bu belirti oldu.daha önce hamileliliğim olmultu ve yaşadığım tek belirti kabızlıktı.bende asla öyle bir sıkıntı olmaz normalde akşam normal Hcg testi yaptım bir saat sonra 2çizgi belirdi beklediğinden dolayı diye düşündüm önemsemedim ve dün yani 16 martta sabah namaza uyandım ve erken gebelik testiyle pozitif i gördümŞimdide tatlı tatlı belirtilerle devam ediyoruz.kan tahlilinide 22 marta yapmayı düşünüyorum.henüz kimseyle paylaşmadım eşimde bilmiyor.sizinle paylaşmak istedim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım inşallah sende hamilesindir rabbim nasip etsin sana.bat tarihin nezaman?Ayyy canım yaa öncelikle hayırlı olsun, ama şu an heyecanlandım bu yazıyı okuyunca. Bende klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Ve çatlamadan itibaren kabızlık bende başladı. İlaçtan mı acaba diyorum ben ama hamilelik belirtisi de olabiliyormuş. Umarım bende pozitifi görürüm
Canım bugün tahlil yaptım sonuç 172 normal değer heralde bat tarihim bugün24 tü canım ben çok erken öğrendim
İnşallah, bat 29 mart.Merhaba canım inşallah sende hamilesindir rabbim nasip etsin sana.bat tarihin nezaman?
BEnce normal tebrik ederimCanım bugün tahlil yaptım sonuç 172 normal değer heralde bat tarihim bugün
Tamam öyle yaparım canım teşekkür ederimBEnce normal tebrik ederimÇarşamba günü tekrar ver artışa bakmak lazım
Canım benim evde erken gebelik testi yapabilirsin çıkar muhtemelen Allah nasip etsin sana.var mı başka belirtilerin süt kıvamında akıntı meselaİnşallah, bat 29 mart.
Muhtemelen çarşamba günü yaparım canım, belirti olarak çatlamadan itibaren kabızlık sorunum oldu benim, bugün akşam taksiye bindim iki kez ikisinde de midem bulandı hafif normalde araç tutmaz ama bilemiyorum ki. Belirti yaratmıyorumdur umarım kendimeCanım benim evde erken gebelik testi yapabilirsin çıkar muhtemelen Allah nasip etsin sana.var mı başka belirtilerin süt kıvamında akıntı mesela
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah bu arada yazmayı unutmuşum bende çok yoğun baş ağrıları olmultu tabi grip oldumdupumdan dolayı diye sanmıştım ama hala devam eden başağrılarım oluyoMuhtemelen çarşamba günü yaparım canım, belirti olarak çatlamadan itibaren kabızlık sorunum oldu benim, bugün akşam taksiye bindim iki kez ikisinde de midem bulandı hafif normalde araç tutmaz ama bilemiyorum ki. Belirti yaratmıyorumdur umarım kendime
Canım nasılsın bugün test yaptın mı?inşallah hamilesindirMuhtemelen çarşamba günü yaparım canım, belirti olarak çatlamadan itibaren kabızlık sorunum oldu benim, bugün akşam taksiye bindim iki kez ikisinde de midem bulandı hafif normalde araç tutmaz ama bilemiyorum ki. Belirti yaratmıyorumdur umarım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?