Canım nasılsın durumun nasıl herşey yolunda inşallahBEnce normal tebrik ederimÇarşamba günü tekrar ver artışa bakmak lazım
Merhaba, kaset test yaptım ama negatif canım bakalım beklemedeyim.Canım nasılsın bugün test yaptın mı?inşallah hamilesindir
Hayırlısı olsun canım benim Allah’a tevekkül etMerhaba, kaset test yaptım ama negatif canım bakalım beklemedeyim.
Normal mı artış az mı bilemedimBu arada bugün tekrar beta hcg tahlili yaptım 339 değer
2ye katlamış diyebiliriz canımNormal mı artış az mı bilemedim
İnşallah normal değer ozaman dimi2ye katlamış diyebiliriz canım
Hayırlı olsun canım benim bat kaç canım günün geçmişiydi?Merhaba kızlar bende dün kan testi verdim 88 çıktı sonuç daha çok çok yeni haftaya doktora gideceğim Allah sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Oyy maşallah 2gün sonra tekrar kan ver canım artış iki katına ulaşmışsa sağlıkla ilerliyor demektirCanım bugün tahlil yaptım sonuç 172 normal değer heralde bat tarihim bugün
Sağol canım evde test yaptım 22sinde pozitif çıkınca kanda yaptırdım normalde adet tarihim bugünHayırlı olsun canım benim bat kaç canım günün geçmişiydi?
çok güzel değerin maşallah.takini yaparsın artıkSağol canım evde test yaptım 22sinde pozitif çıkınca kanda yaptırdım normalde adet tarihim bugün
Canım bugün akşama doğru test yaptım erken gebelik testinde belirgin ama kaset testte gölge var sadece. Yarın sabah tekrar edicem inşallah testler yanıltmıyordur.Canım nasılsın bugün test yaptın mı?inşallah hamilesindir
ayyyyyyyy canım benim hayırlı olsun aynı benim testim gibi çok şükür hamilesinCanım bugün akşama doğru test yaptım erken gebelik testinde belirgin ama kaset testte gölge var sadece. Yarın sabah tekrar edicem inşallah testler yanıltmıyordur.
ayyyyyyyy canım benim hayırlı olsun aynı benim testim gibi çok şükür hamilesin
Bat 29 ya da 30 beta hcg baktırsan çıkar kesinlikle ama sana tavsiyem yani bekleyebilşrsen 2gün bekle çünkü değer çok düşük çıkar henüz.sonra başlar takip
canım benimkii çok erken oldu meraktan tabi.7gün önce çift çizgi gördümSen kaç gün önceden testte görmüştün pekiii?
aynen öyle 11.gün haklısın beklemek ne mümkün hayırlı olsun canımYarın akşam üzeri vereyim diyorum sanırım bekleyemeyeceğim 2 gün sonra da tekrarlarım. Baktım şimdi ilk sayfaya 11.gün görmüşsün canım sanırım sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?