Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

tavisyerler için çok teşekkürler. ben bursa da yaptıracağım tüp bebişi ama bursa da yaşamıyorum. ne zaman yolculuk yapabilirim? yani aynı gün evime dönmem sakıncalı olur mu acaba ki?

sonda çok rahatlattı beni ne zararı olabilirki..

canım enfeksiyon olabilir toplamadan sonra tetradox veriyolar.bol c vitamini almamız lazım ama ananasın düşük yaptığını okumuştum o yüzden ben yemiyorum..portakal suyu ve kivi, her gün yumurta..

canım enfeksiyon olabilir toplamadan sonra tetradox veriyolar.bol c vitamini almamız lazım ama ananasın düşük yaptığını okumuştum o yüzden ben yemiyorum..portakal suyu ve kivi, her gün yumurta..

Enfeksion olsa ateşim olurdu ve akıntım olurdu ama yok, bende çok yumurta çıktığı için öyle şey olabilirmiş, tetradox 4 gün kullandım. Ya yeni pazardan geldim 1 tane ananas daha aldım :)) valla o zaman ikisini de kocama yidirecegim:)) bol bol ananas yesin canım benim, ben de mesala vitamin C zararlı diye okudum yabancı sayfalarda, oradakileri de takip ediyorum :) ama herkes ananas yiyor vallar, bazılar hamile kalıyor bazılar kalmıyor, hiç fark etmiyor:)

günaydıııınnn kızlarrrr

hepinize güzel bir gün diliyorummm...Dün 2. iğnemide oldum yarın kontrolüm var heycanla bekliyorum şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bende hala beklemedeyim bu ay gelsin diye beklediğim reglim inatla gelmiyo gerçi daha 3 gün var ama ben panik yapıyorum yumurta kalitesi için bal çörek otu tarçın keten tohumu ve karanfil yiyorum bi 10 gündür kimine kist yapmış bende korktum şimdi tam tedavi üstü bana da yaparsa aklıma getirmek istemiyorum ama hayırlısı bakalım

insan sabırsızlanıyo tabi benimde öyle olmuştu kiste gelince daha önceden böyel problemin olmadıysa kist gibi sanmıyorum bende çok yapmak istedim hatta karışımı hazırladım bile ama çok kötüü yiyemedim direk mideme vurdu keşek bende yiyebilseydim çünkü çok faydasını göreni biliyorum içini rahat tut cnm
bende neye takılıyorum bak işte insan kafasına takınca bide sana danışıyım dedim reglimden 10 gün önce 4 tane dolgu yaptırdım saçma bi sorumu bilmiyorum ama nedense içime oturdu acaba bi etki etmişmidir morfin sonuçta doktorada soramıyorum ( bende dünden beri o aklımda işte

yok be güzelim hiç sanmıyorum yani benim bildiğim her regliden sonra yumurta kendini yeniliyo bi önceki, aydaki yumurtalar ölüyo gidiyo ben öyle yorumluyorum sen gönlünü ferah tut takma kafana şimdi bebişlerini düşün gerisi boş rahat ol gergin olma benim bi çok arkadaşım 3-4 denemesinde bu rahatlıkları ile bebek sahibi oldu bende rahat başladım çünkü aniden oldu doktor gel reglinle başlayalım dedi demiştim ya sigarayı bile daha bırakmamıştım o gun herşeyi bıraktım bu karışımı yemeye başladım bakalımk hayırlısı ben sanırım bu tedavide çok iğne kullanmıyacağım doktorum bana az iğne verdi bütün ilaçlarım düşünsene 700 tl tuttu transfer sonraki ilaçlarda içinde

işte tatlım kafaya takmaya gelince herşeyi düşünüyosun ister istemez ama haklısın kesinlikle rahat olucaksın. sigarayı bende yeni bıraktım çok kasmadım bu sefer regli olmadan 1 hafta önce bıraktım.İlaçlarına gelince az kullanmana sevindimm valla süpermiş 700 tl tutması bazı doktorlar çok yükleme yapmak istemiyolar bence bu çok güzel bişi benimde bu seferki az tuttu bide kullanmadıklarımda olabilirmiş tedbir amaçlı aldırdı sonra ecznaye geri verirsin dedi hayırlısı olsun cnm inşallah bu sefer güzel olucakkk ..küçük küçük streese girmeler normal bence bu süreçte allah yolumuzu açık eder inşallah bu arada bende hergün meryem suresi okuyorum içimi çok rahatlatıyo iyi geliyo banada...

ya sizlerle de paylaşmak istedim dün bi arkadaşım oda tüp bebekle bebek sahibi oldu bana bişi önerdi sizlerlede paylaşmak istedim zeytin ağacından 40 yaprak toplayıp 40 kişiye dağıtacakmışın onlarda senin niyetine yasin okuyacakmış sonra onlarda kalacak yada denize atılacakmış öyle dediler zeytin yaprağı her derde deva imiş.

günaydın kızlar, ne var ne yok, nasıl gidiyor?

ben bugün e2 testini ve diğer istenen testleri yaptırdım akşam da iş çıkışı muayeneye gidicem.

arkadaşlar merhaba
izmirde ege üniversitesinde dün dosyamızı açtırdık.
ikinci denememizi yaptırıcaz.çok heyecanlıyım.korkularım tasalarım da cabası tabi.
ilk denemeyi irenbede yaptırmıştım.fakat olumsuz sonuçlandı.
inşallah ege üniversitesi uğurlu gelir.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
hepimize kolaylıklar ve bol şans dilerim.
desteklerinizi ve tecrübelerinizi benden de esirgemezseniz çok memnun olurum.

tedavin hayırlı uğurlu olsun derincim. mart - nisan ayları inşallah hepimize bebicikler verir

sizin sorununuz neydi canım?

mrb canım bende izmirdeyım benimde ilk denemem ben irenbede yaptırıyorum doktorun kimdi

slm kızlar dün ilk iğnemi yaptm ama tabi kendim yapamadım elim titredi eşime yaptırdım.dediğiniz gibi hiç acıtmıyomuş :)

slm kızlar bende acıbadem bülent beye gidiyorum. cetrodite başladım dün göbekten,sanırım 3-4 gün sonra yumurtalar toplanacak. çok heyecanlıyım ve korkuyprum inşallah emeklerimiz boşa gitmez.yarın yine kontrolüm var,kan testi ultrason....ya biş sorcam size yumurtalar kaç mm büyüyor acaba.benimkişler geçen sefer 7-8-9 mm di. salı günü 10-11-12,çok yavaş değil mi sizce bir sürü ilaç alıyorum kaç da toplancak acaba?neyse hayırlısı diyelşim bakalım yarın görecez ne kadar büyümüşler:)

tedavin hayırlı uğurlu olsun derincim. mart - nisan ayları inşallah hepimize bebicikler verir

sizin sorununuz neydi canım?

amin canım inşallah hepimize şans dolu ve uğur dolu bir ay olur.
bizim sorunumuz eşimde sperm düşüklüğü bende de yumurta tembelliği var..
dün ege ünv.nin üroloğu eşime size hiç aşılama yapılmadan direk tüp bebek yapalım demiş.
bakalım artık..kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…