tüp bebek yaptıracaklara tavsiyem ,transfer sonrası kendinize sonda taktırmayın(sürgü kullanın),dr .lar 1 saat diyor ama transfer sonrası siz en az 1.5 saat yataktan kalmayın ayaklarınınz yukarda olacak şekilde yatın.çok fazla ve hızlı hareket etmeyin.evi süpürmeyin,kendinizi yormayın,bol dinlenmenin faydası var.verilen ilaçları yada fitilleri tam zamanında uygulayın
tüp bebek yaptıracaklara tavsiyem ,transfer sonrası kendinize sonda taktırmayın(sürgü kullanın),dr .lar 1 saat diyor ama transfer sonrası siz en az 1.5 saat yataktan kalmayın ayaklarınınz yukarda olacak şekilde yatın.çok fazla ve hızlı hareket etmeyin.evi süpürmeyin,kendinizi yormayın,bol dinlenmenin faydası var.verilen ilaçları yada fitilleri tam zamanında uygulayın
Doktor ohss tan şüphelendi..ama şişkinlik yok bende.. neyse))) inşallah olmaz bir daha)))
Yarın bebişlerimi alıp güzel evime geleceğim transferden sonra bol bol yatacağim valla, birkaç tane guzel kitap aldım, onları okuyacagım ara sıra uyuyacagım, bebişlerim güzel güzel yerleşsinler bendeBu akşam yarına yemekleri hazırlayacağim. Yemekleri hafif ve bol proteinli yapmayı düşünüyorum. 2 kg kiwi aldım 1 tane ananas duruyor fındık fıstık ceviz hazır beni bekliyor
Bu benim 5 denemem. Daha once 2 defa tuttu, her ikisindede bol bol yattım acıkcası, onun için bu sefer de yatacagım...ama internete girecegim ara sıra
canım enfeksiyon olabilir toplamadan sonra tetradox veriyolar.bol c vitamini almamız lazım ama ananasın düşük yaptığını okumuştum o yüzden ben yemiyorum..portakal suyu ve kivi, her gün yumurta..
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bende hala beklemedeyim bu ay gelsin diye beklediğim reglim inatla gelmiyo gerçi daha 3 gün var ama ben panik yapıyorum yumurta kalitesi için bal çörek otu tarçın keten tohumu ve karanfil yiyorum bi 10 gündür kimine kist yapmış bende korktum şimdi tam tedavi üstü bana da yaparsa aklıma getirmek istemiyorum ama hayırlısı bakalım
insan sabırsızlanıyo tabi benimde öyle olmuştu kiste gelince daha önceden böyel problemin olmadıysa kist gibi sanmıyorum bende çok yapmak istedim hatta karışımı hazırladım bile ama çok kötüü yiyemedim direk mideme vurdu keşek bende yiyebilseydim çünkü çok faydasını göreni biliyorum içini rahat tut cnm
bende neye takılıyorum bak işte insan kafasına takınca bide sana danışıyım dedim reglimden 10 gün önce 4 tane dolgu yaptırdım saçma bi sorumu bilmiyorum ama nedense içime oturdu acaba bi etki etmişmidir morfin sonuçta doktorada soramıyorum( bende dünden beri o aklımda işte
yok be güzelim hiç sanmıyorum yani benim bildiğim her regliden sonra yumurta kendini yeniliyo bi önceki, aydaki yumurtalar ölüyo gidiyo ben öyle yorumluyorum sen gönlünü ferah tut takma kafana şimdi bebişlerini düşün gerisi boş rahat ol gergin olma benim bi çok arkadaşım 3-4 denemesinde bu rahatlıkları ile bebek sahibi oldu bende rahat başladım çünkü aniden oldu doktor gel reglinle başlayalım dedi demiştim ya sigarayı bile daha bırakmamıştım o gun herşeyi bıraktım bu karışımı yemeye başladım bakalımk hayırlısı ben sanırım bu tedavide çok iğne kullanmıyacağım doktorum bana az iğne verdi bütün ilaçlarım düşünsene 700 tl tuttu transfer sonraki ilaçlarda içinde
arkadaşlar merhaba
izmirde ege üniversitesinde dün dosyamızı açtırdık.
ikinci denememizi yaptırıcaz.çok heyecanlıyım.korkularım tasalarım da cabası tabi.
ilk denemeyi irenbede yaptırmıştım.fakat olumsuz sonuçlandı.
inşallah ege üniversitesi uğurlu gelir.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
hepimize kolaylıklar ve bol şans dilerim.
desteklerinizi ve tecrübelerinizi benden de esirgemezseniz çok memnun olurum.
arkadaşlar merhaba
izmirde ege üniversitesinde dün dosyamızı açtırdık.
ikinci denememizi yaptırıcaz.çok heyecanlıyım.korkularım tasalarım da cabası tabi.
ilk denemeyi irenbede yaptırmıştım.fakat olumsuz sonuçlandı.
inşallah ege üniversitesi uğurlu gelir.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
hepimize kolaylıklar ve bol şans dilerim.
desteklerinizi ve tecrübelerinizi benden de esirgemezseniz çok memnun olurum.
günaydın kızlar, ne var ne yok, nasıl gidiyor?
ben bugün e2 testini ve diğer istenen testleri yaptırdım akşam da iş çıkışı muayeneye gidicem.
slm kızlar bende acıbadem bülent beye gidiyorum. cetrodite başladım dün göbekten,sanırım 3-4 gün sonra yumurtalar toplanacak. çok heyecanlıyım ve korkuyprum inşallah emeklerimiz boşa gitmez.yarın yine kontrolüm var,kan testi ultrason....ya biş sorcam size yumurtalar kaç mm büyüyor acaba.benimkişler geçen sefer 7-8-9 mm di. salı günü 10-11-12,çok yavaş değil mi sizce bir sürü ilaç alıyorum kaç da toplancak acaba?neyse hayırlısı diyelşim bakalım yarın görecez ne kadar büyümüşler:)[/QUOTE
kaçıncı gün cetroditeye başladın tatlım bende bülent hocanın hastasıyım
tedavin hayırlı uğurlu olsun derincim. mart - nisan ayları inşallah hepimize bebicikler verir
sizin sorununuz neydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?