valla hiç anlamadım canım 5 gündür çift çizgi var kaydirigubbakcemile3 napsam şaşırdım galiba bu testlerde işe yaramayacak fisfisfis
herkese mrbbbb bende bu ay hamiş olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa
canım o kadar karamsar olma..hakkında hayırlısı neyse o olsun..çalışmalara devam...yerimseniben
yok be canım karamsarlık hiç yok bende. artık diyorum ya çalışmalar falan yaşam tarzım oldu. yanlışlıkla hamile falan kalırsam hayatımda baya bi boşluk oluşacak kaydirigubbakcemile3 Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inş. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canım..ben kızıma kazara hamile kaldım.fakat şimdi tekrar bir cocuğum olsun istiyorum bakalım olcakmı?sanırım çok isteyince olmuyor.gerci daha yeni karar verdim..biraz geçoldu ama hayırlısı.ilk ay basarısız oldum umudum bu ay..gelsin artık bebişlerimiz:ecrin_bebek:
ben gg den aldım canım 16 tane test 4 tane de gebelik testi kargo dahil 22.50 tl ye aldım. ben adetin 10.günü başladım. ben mesela o takvimlerden hesaplardım hep adetin 12-13. günü zannediyordum ama daha geç yumurtluyormuşum canım. sanırım halen yumurtlama dönemindeyim günlerdir çift çizgi var.
anladım canım..demekki hesaplamalar hatalı olabiliyor..senin içinde hayırlısı olsun canım..:Saruboceq:
canım insallah :CüvCüv: olursun.buarada evet bende polis eşiyim..üstelik mersinliyim.cok özledim memleketimi..
hyrılı sabhalar sekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?