Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

canım o kadar karamsar olma..hakkında hayırlısı neyse o olsun..çalışmalara devam...yerimseniben

yok be canım karamsarlık hiç yok bende. artık diyorum ya çalışmalar falan yaşam tarzım oldu. yanlışlıkla hamile falan kalırsam hayatımda baya bi boşluk oluşacak kaydirigubbakcemile3 Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inş. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım..ben kızıma kazara hamile kaldım.fakat şimdi tekrar bir cocuğum olsun istiyorum bakalım olcakmı?sanırım çok isteyince olmuyor.gerci daha yeni karar verdim..biraz geçoldu ama hayırlısı.ilk ay basarısız oldum umudum bu ay..gelsin artık bebişlerimiz:ecrin_bebek:

evet fazla kafaya takmamak gerekiyor canım. gerçi ben pek kafama takmıyorum ama demek ki vakti saati gelmeden olmuyor. inş en kısa sürede meleğine kavuşursun tatlım :Saruboceq:

canım bu ovulasyon testinin içinde kaçtane var..yani adetin biter bitmezmi baslıyorsun.denesem diyorum da pek bir bilgim yok.sadece ovulasyon hesaplarına göre yumurtlama tarihimi biliyorum.

ben gg den aldım canım 16 tane test 4 tane de gebelik testi kargo dahil 22.50 tl ye aldım. ben adetin 10.günü başladım. ben mesela o takvimlerden hesaplardım hep adetin 12-13. günü zannediyordum ama daha geç yumurtluyormuşum canım. sanırım halen yumurtlama dönemindeyim günlerdir çift çizgi var.

anladım canım..demekki hesaplamalar hatalı olabiliyor..senin içinde hayırlısı olsun canım..:Saruboceq:

merhaba kızlar.ben siteye ilk defa giriyorum.arkadaşımdan aldım adresi. 1 buçuk yıldır evliyim. subatta korunamyı bıraktım.eşim korunuyordu. hasta olmama cok az kala bırakmıştık o yüzden olmadı galiba.su an hastayım.ilk evlendiimde doktora gittim konrtol amaçlı doktor herşey normal demişti. ben biraz cahilim bu konuda.yumurtlama dönemi nedir. düzenli olarak 28 günde bir adet olan bayanda yumurtlama dönemi adetin ilk gününden iitibaren kaçıncı günüdr. ben 26 subatta adet oldum.su an 3.günüm bilgi sahibi olan biri bişeyler azarsa sevinirim.ilk aydan doktora gidip psikolojimi bozmak istemiyorum. 20 gündür bozuldu zaten.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Daha önce dediğim gibi bende bu ay hamle kalmak istiyorum kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay yumurtlamam ne zaman bilmiyorum bugün denedik bakalım ne olacak bu ay herkes hamiş kalır inşallah liste yapan varsa benide eklesin

ben de bebek istiyorum ama diş tedavimin bitmesni bekliyorum... bitince hemen faaliyete geçicem inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…