Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

pekde yakın sayılmaz bana 9 yıl gibi geliyor :)

Öle tabiii cnm 19 mart neki bir kaç hafta ama
saha olacağıda kesin değil.. Valla kafaya takmıyomm
evdeki zilli bana yetiyoor ama
şu yaş 30 olmadan 2. yi yapmak istiyooorum

ben de 30 dolmadan 1. yi yapmak istiyorum sanırım biz baya geç kaldık:teselli:

Erken evlenen erken yol almış cnm benim.Önemli olan sağlıklı olmaları
hangi yaşta yapmışızzz hiç önemli değillll....

benim 1 kızım var bakalım yanına ne gelecekkk kısmettt ???????zemuszemus

Evet aynen öyle.
Biz hem geç evlendik hem de iş hayatına atıldık derken daha erken gbi geldi hep.
Allah gönlüne göre versin bir kızın yanına bir erkek bebecik yakışır:))

iyiyim defnecim sağol.yarın adet günüm ısmetse kürtajdan sonraki 2.adetim olcak...olup ta bi bitsem.sen nasılsın canmm? yumurta takibin nasıl gidiyo?

valla hiç anlamadım canım 5 gündür çift çizgi var kaydirigubbakcemile3 napsam şaşırdım galiba bu testlerde işe yaramayacak fisfisfis

valla hiç anlamadım canım 5 gündür çift çizgi var kaydirigubbakcemile3 napsam şaşırdım galiba bu testlerde işe yaramayacak fisfisfis

çizgi varsa bu günler yumurtluyon demek ve bol çalışman gerek canmm :jeyyar:
sakın boş geçirme tatlım :lepi:

NASIL SEKER HAMILEMISIN:CüvCüv:

yok be tatlişkom ovaluasyon testi hergün çift çizgi çıkıyor. bu ay onu deneyeyim dedim ama galiba o da işe yaramayacak kaydirigubbakcemile3

çizgi varsa bu günler yumurtluyon demek ve bol çalışman gerek canmm :jeyyar:
sakın boş geçirme tatlım :lepi:

hergünü değerlendiriyorum azizecim :jeyyar:n:jeyyar: artık bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bakalım.

arkadaşalr ben bugün adet oldum..yeni tarihim 24 mart ..

inş mart ayı sana uğurlu gelir canım :Saruboceq:

merhaba kızlar..benim regli tarihim 23 mart..bakalım mart ayı bize neler getirecek..:Saruboceq:

bu ay inşallah hepimize uğurlu gelir canım :Saruboceq: benimde 12 mart bakalım gerçi ben artık hiç hamile olacakmışım gibi gelmiyor kaydirigubbakcemile3 15 aydır yaşam tarzım oldu artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…