Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

merhaba hoşgeldin canım. inş meleğin çok bekletmez seni :Saruboceq:

d-kupcu senin kızın kaç yaşında inşallah allah onada abla olmayı nasip eder

GÜNAYDIN BEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan

d-kupcu senin kızın kaç yaşında inşallah allah onada abla olmayı nasip eder

Günaydın cnm bu arada kızım 2002 doğumlu. 1. sınıfa gidiyor.
Aslında aralarında 4-5 yaş olsun isterdim ama hayat planladığımız gibi
gitmiyor malesef. Allahım inşallah çabuk nasip ederde aralarındaki yaş büyümez
Tek dua'm bu. Bende 1982 doğumluyum 30 yaşıma gelmeden doğurmak istiyorum.
30 dan sonra anne olmak yok planlarımda ama kısmet işte.
Elimden gelen dua etmek. Rabbim hayırlısını versin cümlemize opuyorumnanaktan

merhaba forumu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.7 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz ama sonuç yok..bu ay yumurtlama günlerimde yoğun çalıştık, ancak yumurtlama günlerimden 2 gün sonra günde 2 kez uçağa binmek zorunda kaldım..döllenmeye olumsuz bir etkisi var mıdır sizce..

hiç zannetmem canım. tutmuş olduğunu varsayarsak daha 2 günlük olur ki hiç bir zararı olacağını düşünmüyorum. kaldı ki 7. aya kadar uçağa binmekte bir sakınca bulunmuyor. tabi ki binmemek en iyisi ama telefondan bile daha fazla radyasyon alıyoruz yerimseniben inşallah meleğin seninledir :Saruboceq:

teşekkürler iyi dileklerin için..

bir sorum daha var..ilişki sonrası gün boyunca akıntı olması normal mi? yumurtlama döneminden mi kaynaklanıyor acaba

bir sorum daha var..ilişki sonrası gün boyunca akıntı olması normal mi? yumurtlama döneminden mi kaynaklanıyor acaba

onu tam bilemiyorum canım ama rengi koyu sarı değilse korkulacak bir akıntı değildir. eğer aşırı değilse ilişkiden kaynaklanıyor olabilir.

Kızlar merhaba bende martta hamile kalmak istiyorum. Aslına 4 aydır istiyorum ama olmadı. 9 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı. Yakın çevremdekiler korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı. Bende kafama takıyorum biraz. Doktora gitmedik henüz ben başka sebepten gitmiştim. Yumurtalıklarıma bakmıştı sadece iyi görünüyor demişti. 1 sene olmadan bakmazlarmış.

aldım tatlımm...temiz çıkmış çok sevindim :Saruboceq:

şimdi en önemli testin sonucunu bekliyoz 25gün sonra çıkarmış...
sen nasılsın canmm?

çok sevindim canımmmmmmm opuyorumnanaktan inşallah diğeri de temiz çıkacaktır :Saruboceq: bende napim çalışıyorum cuma günü yoğunluk var.

kızlar bi liste yapalım...
isterseniz ben hazırlıyım nedersiniz?

iyi olur canım ilk beni ekle 12 mart :)

merhaba canım hoşgeldin opuyorumnanaktan valla benimde 15 ay oldu gerçi ara verdim ben ama doktor bana da baktı gayet sağlıklısın dedi. bir hormon tahlili yapsaydınız dedim gerek yok herşey yolunda adetlerinde çok düzenli çok sağlıklısın dedi kaydirigubbakcemile3 bende mutlu mesut evime döndüm.

amin merhaba cnm sagol,bende mayistan sonra korunmayi birakip dusunuyorum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda ins.

amin cnm inşallah bir kaç ay korur diyorlar hap için ama
kimide bıraktığı gibi kalıyor bakalım bizim ne olacak boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…