merhaba kızlar bendedüşünüyorum.şubatta hiç korunmadım.regli olmama tam bir gün var.fakat ayın 17 de kan testi yaptırdım.negatif çıktı.buarada 6 yasında 1 kızım var.yani anlıyacanız 6senedir korunuyordum.insallah olur...allah herkeze nasip etsin:ecrin_bebek:
merhaba hoşgeldin canım. inş meleğin çok bekletmez seni :Saruboceq:
hosbulduk canım..inşallah dediğin gibi olur.allah hepimize nasip etsin...
d-kupcu senin kızın kaç yaşında inşallah allah onada abla olmayı nasip eder
merhaba forumu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.7 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz ama sonuç yok..bu ay yumurtlama günlerimde yoğun çalıştık, ancak yumurtlama günlerimden 2 gün sonra günde 2 kez uçağa binmek zorunda kaldım..döllenmeye olumsuz bir etkisi var mıdır sizce..
hiç zannetmem canım. tutmuş olduğunu varsayarsak daha 2 günlük olur ki hiç bir zararı olacağını düşünmüyorum. kaldı ki 7. aya kadar uçağa binmekte bir sakınca bulunmuyor. tabi ki binmemek en iyisi ama telefondan bile daha fazla radyasyon alıyoruz yerimseniben inşallah meleğin seninledir :Saruboceq:
bir sorum daha var..ilişki sonrası gün boyunca akıntı olması normal mi? yumurtlama döneminden mi kaynaklanıyor acaba
azizeeeee sonuçlarını aldın mı canım? merak ettim.
aldım tatlımm...temiz çıkmış çok sevindim :Saruboceq:
şimdi en önemli testin sonucunu bekliyoz 25gün sonra çıkarmış...
sen nasılsın canmm?
kızlar bi liste yapalım...
isterseniz ben hazırlıyım nedersiniz?
Kızlar merhaba bende martta hamile kalmak istiyorum. Aslına 4 aydır istiyorum ama olmadı. 9 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı. Yakın çevremdekiler korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı. Bende kafama takıyorum biraz. Doktora gitmedik henüz ben başka sebepten gitmiştim. Yumurtalıklarıma bakmıştı sadece iyi görünüyor demişti. 1 sene olmadan bakmazlarmış.
Cnm geçmiş olsun Rabbim kimseye yakatmasınnn
Moralini bozma bende 2. bebeği isityorum mart nisan inşallah oluropuyorumnanaktan
kızlar bi liste yapalım...
isterseniz ben hazırlıyım nedersiniz?
amin merhaba cnm sagol,bende mayistan sonra korunmayi birakip dusunuyorum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?