Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

ben de varımmmm.
kullandığım ilaçlar var onları mart ortası gbibırakıp ben de mart nisan gbi korunmayı bırakacağımmm

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum opuyorumnanaktanöpüldünüzzzzolumunekankayizsmile

amin cnm inşallah bir kaç ay korur diyorlar hap için ama
kimide bıraktığı gibi kalıyor bakalım bizim ne olacak boshayallersmile

canim ben hap kullanmiyacagim bir tane makina var onu alicam hergun idrar testi yapip anliyorsun hangi gunler beraber olup olmayacagini.onu deneyyecegim bakalim artik.hormonlari bozmayayim simdi hap kullanarak.sende ikinci cocugu dusunuyorsun degilmi

merhaba kızlar.beni de unutmayın.listeye ekleyın.adet tarihim 25 şubat.umarım herkese en kısa zamanda hamile kalır.mart ve nisan ayları bol bebeklı aylar olsun

Herkezeeee günaydın...opuyorumnanaktan
İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olurboshayallersmile

Hafta sonu benim için çok sitresli geçti. Doğum kontrol hapını kutu bitmeden bırak diyenler oldu kutuyu bitir diyenlerde ben 2 gün içmedim sonra içtim. Karar veremedim veee cumartesi rgl oldum. Malesef Hemde okadar aşırı ki. Halsizlikten ölüyorum.
Aşırı kan kaybım var. Olmam gerekenden 8 gün önce oldum...
Neyse şimdi nezaman biter bilmiyorum ama bitince bir daha hap kullanmayacağım.
öfffffffffff ne zormuş bu iş yaaaaaaa:umursamaz:

mart sonu gbi çalışmalara başlayacağız.sizlerin planı ne zaman
bu arada ben sitede yeniyim bu yazdığım foruma kısa yoldan nasıl ulaşabilirim beceremedimkafamçokkarıştı

mart sonu gbi çalışmalara başlayacağız.sizlerin planı ne zaman
bu arada ben sitede yeniyim bu yazdığım foruma kısa yoldan nasıl ulaşabilirim beceremedimkafamçokkarıştı

ayyy cnm bende mart ayında bişeyler beklemeye başlıcaaam kısmetse
bakalım

d_kupçu

evet sen benden daha önce bekleyeceksin :)
benim ilk çocuk denemesi kullandığım ilaçlardan dolayı mart sonu olacak
herkes için hayırlısı olsun
sen ne kadarlık evlisin sanırım bir çocuğun var

Cnm 8 yaşında bir kızım var. 1 marttan itibaren 2. bebek için
çalışacağız hayırlısıyla.... opuyorumnanaktan

Son 3 yıldır doğum kontrol hapı kullandım
o yüzden endişeliyim...

o yüzden endişeliyim...

Allah bağışlasın.Sen baya yol almışısın.Bende daha çocuk yok.İlk tecrübe olacak o yüzden biraz korku varakannehir

İnşallah Allah gönlüne göre verir,istediğin zamanda 2. bebeğe kavuşursun.

Bu arada bizden başka kimse yok sanırım:sm_confused:

o yüzden endişeliyim...

slm canmm benimde 8,5 yaşında bir oğluşum var...
sabırsızlıkla kardeşi olsun istiyo :Saruboceq:

ben baya geç kalmışım desenize:ecrin_bebek:

arkadaşlar bu forumlarda yazdığım yazılara kısa yoldan nasıl ulaşabilirim ben sitede henüz yeniyim ,biraz karışık geldi her seferinde anasayfaya dönüp forumlara girip ordan ana konuyu buluyorum.Başka bir yol var mıdır?

merhaba kızlar..ben hala hastalanmadım.4gün geçti fakat idrar testi yaptım sonuç negatif..acaba kanda cıkarmı?bi doktor arkadasa sordum adet döneminden 7-10 geçmesi lazım dedi kan içinkafamçokkarıştı.sizce bekliyimmi 10 gün kadar.çünkü ayın 17 kan tahlili yaptırdı sonuç yine negatifti.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…