Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

idrar testi için biraz daha bekle daha net sonuç alırsın sonuçta kan testi daha zahmetli biraz beklemekte fayda var

hamile kalınca bol bol kan vericez zaten kızlar onun için kan testi yaptırmakta acele etmeyin

opuyorumnanaktanHerkezeeee günaydın

:ecrin_bebek::CüvCüv:MART AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRECEK EMİNİMMMMM:CüvCüv::ecrin_bebek:

slm arkadaşlar......adetime son 4gün kaldı....
bi olup bitsem allahın izninle.

selam arkadaşlar opuyorumnanaktan bende 2 gündür ovaluasyon testi yapıyorum. 2 gündür silik çizgi var sanırım ben erken yumurtluyormuşum haberim yokmuş ya. bakalım kaçıncı gün çift çizgi olacak.

selam arkadaşlar opuyorumnanaktan bende 2 gündür ovaluasyon testi yapıyorum. 2 gündür silik çizgi var sanırım ben erken yumurtluyormuşum haberim yokmuş ya. bakalım kaçıncı gün çift çizgi olacak.

hadi canım hayırlısı..bende doktora gitmeyi düşünüyorum..yumurtlama günümü tam olarak bilmek istiyorum.ultrasonla daha kesin olduğunu duymuştum.

merhaba herkese,
bende 2 aydır tedavi görüyorum. bu ay bir yumurtam oluşmuştu. adet tarihini bekliyorum test yapmak için. bu bekleyiş çok sıkıcı ama.

Günaydınnnnn canlarımmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…