Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

daha şubattayız ya belki de ondandır azizecimmm sanırım mart ayı biraz daha kalabalıklaşırız zemuszemus

evet ben de katılıyorum bu yoruma .bence mart ve nisan ayı daha da kalabalık olacağız.

kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar umutsuzluk yok martta bilemedin nisanda ne zaman hayırlıysa burdan hamile haberlerini sıralıyacağız inşallah sıkmayın canınızı

Bilmem benim pek umudum yoook :umursamaz:

ben artık uzman oldum şekerim gör bak nasıl dolacak topik kaydirigubbakcemile3

evet ben de katılıyorum bu yoruma .bence mart ve nisan ayı daha da kalabalık olacağız.

kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar umutsuzluk yok martta bilemedin nisanda ne zaman hayırlıysa burdan hamile haberlerini sıralıyacağız inşallah sıkmayın canınızı

inşallahhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

Herkeze günaydınnnnn opuyorumnanaktan

Mevlid Kandili Mübarek olsun. Bu gece namaz kılıp bol bol dua edelimmmm :Saruboceq:

Herkeze günaydınnnnn opuyorumnanaktan

Mevlid Kandili Mübarek olsun. Bu gece namaz kılıp bol bol dua edelimmmm :Saruboceq:

günaydın canım opuyorumnanaktan

Rabbim inşallah en kısa sürede hepimizi bebeklerimize kavuştursun :Saruboceq:

Hadiiii mart ayı bize uğur getirecek hadiiii nerelerdesiniz yaaaaaaaaazemuszemus

kızlar hepimizin mevlid kandili mübarek olsun...rabbim hepimizin gönlüne göre versin..mart ayı insallah hepimize bebeklerimizi getirir:CüvCüv:

Günaydınnnn Çıtırlarrrr Bol gün olması dileğiyleeee Öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan

Hayırlısı cnm benimde 19 mart... Ayyy nasıl beklicemmm seninki yakınmış bilmiyorumkismile

Günaydınnn opuyorumnanaktan benimde 12 mart yaaa liste yapalımmı ne dersiniz arkadaşlar? azizecim sormuştu liste yapalımmı diye ama sonra arada unutuldu sanırım. isterseniz ben yapayım hemen bir liste. olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…