Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Benim de bugün adetimin gecikmesinin 3.günü. Son 3 aydır her ay aynı gün adet olurdum. Bu ay henüz adet olmadım, hamile miyim acaba çok merak ediyorum. Oğlum 2,5 yaşında bu arada, bu 2. olacak olur ise :)

test yap canım çıkar

amin canım ben oğluma 2 sene uğraştım hamile kalmak için şimdikinde yine 2 sene uğraştık allaha şükür yine kalabildim

kızlar bende hamileyimmmm. ama o kadar yorgunum ki ve midem bulanıyor. hiç bişey yemiyorum bebeğim aç kalcak büyüyemez diye korkuyorum

genelde bulantı kalp atımıyla baslar aslında 6.haftadan sonra senin niye erken oldu ki az az yemeye calıs zaten kanla besleniyor suan gıda alamaması olmaz merak etme

arkadaşlar bugün doktora gittim 5 hafta 4günlük olduğunu söyledi keseyi gördü ama çok net değil dedi 2hafta sonraya randevu verdi net görünmemesi normaldir değilmi daha çok yeni olduğu için

gec döllenme fln olmuştur daha yeni gebelik kese ancak gelişicek karından bakınca değer cok yükselmeden görünmüyor kan testi yapmışmıydınız 1500 lere ulaşmadan kese küçüktür zor görünür benım pts 942 cıktı cumayı bekliyorum gitmek için rahatça görünsün diye

herkese meraba bayanlar. ben de geçen hafta kan testi yaptırmıştım öyle öğrendim hamile olduğumu, p.tesi ultrasonla minicik bir kese gördük. sat'a göre 5 hafta ama doktorum daha küçük olduğunu söyledi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. ilk bebeğim. rahat olmaya çalışıyorum ama biraz endişeliyim. zaman zaman karnımda bıçak saplanır gibi bir şeyler oluyor, sizlerde de olan var mı?

Meraba arkadaşlar, topik hayırlı olsun, bende bu ay hamile kalmayı umuyorum inşallah olur. 19 mart test yapıcam umarım hayırlı haber verebilirim sizlere.RABBİM herkesin gönlüne göre versin.

Meraba arkadaşlar, topik hayırlı olsun, bende bu ay hamile kalmayı umuyorum inşallah olur. 19 mart test yapıcam umarım hayırlı haber verebilirim sizlere.RABBİM herkesin gönlüne göre versin.

hayırlısı olsun hakkınızda

Son düzenleme:

Benim de sol kasigima kesik kesik batiyo..iğne batiyor gibi:)normalmis gebelikte ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım progestan ne için verdi acaba bi açıklama yaptı mı? bana da verdi ama açıklamadı, bende vitamin falan zannettim hiç sormadım ne için diye acemilik işte( sonra içeriğini okudum heralde kesenin gelişimi içindir diye bir sonuca vardım ama.........

ben de katılabilir miyim aranıza? rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah

dün yumurtladım bat 26 mart. geçer mi bu 13 gün arkadaşlar

arkadaşlar bugün doktora gittim 5 hafta 4günlük olduğunu söyledi keseyi gördü ama çok net değil dedi 2hafta sonraya randevu verdi net görünmemesi normaldir değilmi daha çok yeni olduğu için

Merhaba ben de c.tesi kan testi yaptırdım beta hcg 472 çıktı. Pazartesi doktora gittim. her iki günde bir beta hcg iki katına çıkıyormuş değerler 1500ü geçince kese rahat görülüyormuş. p.tesi doktor baktığnda ben 4+3tüm ufak bir kese gördü ama emin olamadı. Çarşamba gel dedi. yani beta değerlerinin 2000e yaklaştığı bir gün oluyor. dün gittim 6.5 mm olmuş kese çok rahat görüldü. 4+5te kese görüldü. Benim anladığım kadarıyla hangi haftada olduğunuzdan çok beta hcg değerleriniz önemli

Ne kadar büyük bir mutluluk Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleri Rabbim göstersin inşallah...

Benim 342 idi 3 gun once gunde ne kadar artiyor acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merak ettim siz ne yptınız, doktora gittiniz mi keseyi görebildiniz mi? Soruyu sorduğunuzda bilmiyordum ama beta hcg her iki günde yaklaşık iki katına çıkıyormuş, 1500den sonra da kese görünüyormuş. bu durumda sizin kesenin de birkaç gün önce görünmesi gerekiyor. ben de dün görebildim keseyi

Ne kadar büyük bir mutluluk Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleri Rabbim göstersin inşallah...

çok sağ ol ... amin inşallh. Allah hepimize yüzünü görmeyı nasip etsın.Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.ben daha dr a gıtmedım pazartesı kısmetse görunmez nasılsa dedı diğer dr um bekle dedı ama aklım hep onda:)

mrb cnm sana vajnal muayenemi yaptı da keseyi gördünüz:18:. çünkü bana gözkmez karında bakarsak çok küük dei değerim de 404çıktı bat 5 marttı :18:

arkadaşlar ben de çok heyecanlıyım ilk bebeğim herşeyi okumaya çalışıyorum. dün kan testi yaptırdım 1053 çıktı cumartesi için randevu alıcam. nasıl sizce? keseyi görür müyüz?

mrb cnm sana vajnal muayenemi yaptı da keseyi gördünüz:18:. çünkü bana gözkmez karında bakarsak çok küük dei değerim de 404çıktı bat 5 marttı :18:

yok canım karından muayene yaptı 6.5 mm olmuş. 1500den sonra görülebildiğine göre sizin 404 çıktığı günden 4-5 gün sonra görülebilmesi lazım. benim 472 çıktıktan 2 gün sonra küçük göründü ama 4 gün sonra çok rahat görüldü. bu arada benim bat 7 marttı. ama onla değil de beta hcg değerleriyle ilgili.

arkadaşlar ben de çok heyecanlıyım ilk bebeğim herşeyi okumaya çalışıyorum. dün kan testi yaptırdım 1053 çıktı cumartesi için randevu alıcam. nasıl sizce? keseyi görür müyüz?

canım benimde ilk bebeğim çarşamba günü keseyi gördük çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…