- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Benim de bugün adetimin gecikmesinin 3.günü. Son 3 aydır her ay aynı gün adet olurdum. Bu ay henüz adet olmadım, hamile miyim acaba çok merak ediyorum. Oğlum 2,5 yaşında bu arada, bu 2. olacak olur ise :)
destekleriniz için teşekkürler...allah razı olsun..adırmak gibi bir dşünce aklıma asla gelmedi çok şükür...biraz farklı duygulara girdim ...illkindeki gibi heyecan muttlulık olmadı ama üzülmedimde...rabbim hayırlı ve sağlıklı kılsın..allah olmayanlara versin inşalllhhhhhhhhh
kızlar bende hamileyimmmm.ama o kadar yorgunum ki ve midem bulanıyor. hiç bişey yemiyorum bebeğim aç kalcak büyüyemez diye korkuyorum
arkadaşlar bugün doktora gittim 5 hafta 4günlük olduğunu söyledi keseyi gördü ama çok net değil dedi 2hafta sonraya randevu verdi net görünmemesi normaldir değilmi daha çok yeni olduğu için
Meraba arkadaşlar, topik hayırlı olsun, bende bu ay hamile kalmayı umuyorum inşallah olur. 19 mart test yapıcam umarım hayırlı haber verebilirim sizlere.RABBİM herkesin gönlüne göre versin.
herkese meraba bayanlar. ben de geçen hafta kan testi yaptırmıştım öyle öğrendim hamile olduğumu, p.tesi ultrasonla minicik bir kese gördük. sat'a göre 5 hafta ama doktorum daha küçük olduğunu söyledi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. ilk bebeğim. rahat olmaya çalışıyorum ama biraz endişeliyim. zaman zaman karnımda bıçak saplanır gibi bir şeyler oluyor, sizlerde de olan var mı?
merhaba arkadaşlar,
öncelikle hepinize hayırlı olsun,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah,
Bende 1 martta evde yaptığım testte ince bi çizgi çıkınca kan testi yaptırdım.1 martta 42,11 hcg ,3 martta 102,77 hcg çıktı.
5 martta doktora gıttım,geçtiğimiz ay klomen kullanmıştım zaten,ilk seferde de işe yaradı... :13:
doktorum değerlerime bakarak hamilesin dedi,karnımdan ultrasonla bakarak rahim kalınlığını kontrol etti...
progestan ve vitamin vererek ayın 12 sinde keseyi görmek ve gerekli testleri yapmak için tekrar çağırdı...
merhaba arkadaşlar 2.aşılamam ve değerim 145 çıktı 1.5 haftalık hamileyim:)
dün yumurtladım bat 26 mart. geçer mi bu 13 gün arkadaşlar
arkadaşlar bugün doktora gittim 5 hafta 4günlük olduğunu söyledi keseyi gördü ama çok net değil dedi 2hafta sonraya randevu verdi net görünmemesi normaldir değilmi daha çok yeni olduğu için
merhaba arkadaşlar herkesın hayırlı uğurlu olsun bebişleri.
Ben de tüp bebeğe gıdecekken kahverengı akıntı geldı, adet oluyorum sandım kesılınce test yaptım silik çizgi çıktı.Hemen kan verdım.
2 Mart'ta 110 .59 çıktı.
4 Mart'ta 220.56 çıktı.
Ben pko luydum aslında 7 ocak adet gunum yanı 2 aydır adet görmuyordum soğan kuru yaptım gec buyumus yumurtam ve tutmuş hala şoktayız.ILacsız hıc buyumedı yumurtalarım bu zamana kadar .Ilk bebegım olacak Allah nasip ederse. Ben de çok mutluyum.Allah herkese bu mucızeyı yasatsın ınsallah.Bızler de sağlıkla kucağımıza alabılelım...Daha dr a gıtmedım bır hafta daha bekle dedı dr um.Folbıol ve glucophage (şeker hapı ılk 3 ay pko lularda düşük olmasın dıye kullanıyorum yaklasık 3 ay oldu hapa baslayalı) bır de prevıt posıtıve dıye vıtamın basladım. Aralıkta rahımde perde amelıyatı olmustum.o dr um telde yönlendırıyor.Yasadıgım yerdekı dr uma haber verdım kendısı de sasırdı:)Hepsı işe yaradı vesıle oldular ıste..Çok şükür ben de paylasmak ıstedım:)
Benim 342 idi 3 gun once gunde ne kadar artiyor acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kadar büyük bir mutlulukBebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleri Rabbim göstersin inşallah...
Merhaba ben de c.tesi kan testi yaptırdım beta hcg 472 çıktı. Pazartesi doktora gittim. her iki günde bir beta hcg iki katına çıkıyormuş değerler 1500ü geçince kese rahat görülüyormuş. p.tesi doktor baktığnda ben 4+3tüm ufak bir kese gördü ama emin olamadı. Çarşamba gel dedi. yani beta değerlerinin 2000e yaklaştığı bir gün oluyor. dün gittim 6.5 mm olmuş kese çok rahat görüldü. 4+5te kese görüldü. Benim anladığım kadarıyla hangi haftada olduğunuzdan çok beta hcg değerleriniz önemli
mrb cnmsana vajnal muayenemi yaptı da keseyi gördünüz:18:. çünkü bana gözkmez karında bakarsak çok küük dei değerim de 404çıktı bat 5 marttı :18:
arkadaşlar ben de çok heyecanlıyım ilk bebeğim herşeyi okumaya çalışıyorum. dün kan testi yaptırdım 1053 çıktı cumartesi için randevu alıcam. nasıl sizce? keseyi görür müyüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?