Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

benim bi düşüğüm olmuştu ilişki sonrası bi damla falan geldi lekelenme oldu kahve geçer gibi oldu umursamadım geciyo diye istirahat etmedim ve bebeğim düştü. canım cok dikkat et Rabbim inşallah kucağına sağlıkla almayı nasip eder . calısıyormusun. çalışmıyorsan bütün gün evde yat lütfen. bana dediler dinlemedim salak gibi. bir de sakın maydanoz yeme , bir de banyo yapma sakın bekle bi müddet yapacagındada ılık su ile yap. ben banyo yaptım kanamam açıldı üstüne bide doktora gittim yol falan yordu iyice arttı ine vurdular ama nafile. maksadım gözünü korkutmak değil ama bu bi tehdit olabilir lütfen sakın moralini bozma stres yapma hamileliğini kötü etkileme ilişkidende uzak dur.moralin yüksek bi şekilde sadece yat dinlen.tecrübeyle sabittir

merhaba canım bende 3 4 haftalık hamileyim hesaplamama göre benimde kasım 2013 de düşüğüm vardı su an düşük olur diye cok korkuyorum sen progestana kendin mi başladın doktor mu başlattı , doktorsa eğer nasıl tavssiye etti cvp yaz lütfen 1 ay sonra gideceğim doktora o süre içinde bende içmeyi düşünüyordum . gecen gebelikte içmiştim

Canım bana doktor verdi, zaten bebek varsa eğer ttunmasını sağlıyormuş yoksa da adet görmeni. Ben sabah 100 lük, gece de 200 lük alıyorum. Sadece ilaç almakla kalma mutlaka dinlen hayatım.

merhaba benimde 49.38 çıktı 6 martta sen adet gunumu yaptırdın canım hayırlı olsun bebişinn

........................................... iinşallah bi gün bende sizin gibi sevinçle bağıra bağıra hamile olduğumu haykırıp buraya yazıcam.... hepinize allah yardım etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olsun inşallah.... sizin yazıları okuyunca çok mutlu oldum... 6 yıllık evliyim bende uğraşıyorum ama henüz zamanı gelmemiş demekki bekliyorummmmmmmm:2:

Canım benim Allahim seninde gönlüne göre versin.bende 9 sene bekledim sayisini hatirlamiyorum denemelerimin.hep zamani var diye düsündüm sabrettim.sende sakin umudunu kaybetme zamani geldiginde Rabbim bebegine kavusturacak senide insallah.

Canım bana doktor verdi, zaten bebek varsa eğer ttunmasını sağlıyormuş yoksa da adet görmeni. Ben sabah 100 lük, gece de 200 lük alıyorum. Sadece ilaç almakla kalma mutlaka dinlen hayatım.

elimden geldiğince dinleniyorum ama rahatsızım biraz aşırı gaz sıkışması oluyo ayağı kalkınca nefes aldırmıyor , yarın doktora gitmeye karar verdim sorayım bende başlayayım,,

elimden geldiğince dinleniyorum ama rahatsızım biraz aşırı gaz sıkışması oluyo ayağı kalkınca nefes aldırmıyor , yarın doktora gitmeye karar verdim sorayım bende başlayayım,,

En iyisini yaparsın canım. Doktora sormadan hiç ama hiç birşey kullanma.
Mesela ben baş ağrısı, diş ağrısı, adet ağrısı gibi tüm şiddetli ağrılarımda ağrı kesici kullanıyordum direk. Meğersem ağrı kesici içtiğin ay yumurtan tam gelişemiyormuş. Belki de yıllarca ayda en az 2-3 kere bilinçsizce kullandığım ilaçlar sebep oldu bu kadar gecikmemize. Alt tarafsı ağrı kesici işte ama hep var bi yan etkisi...

inşallah bende yıne hamile olduğumu yazarım 1 nisanda kaybettim yavrumu

canım ya allah sabır versin inşallah....... Allahtan başka kimseye muhtaç kalmadığımız sürece rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onun veriri inşallah...... bir gün gelecek umuduyla bekleyeceğiz

Arkadasim öncelikle hayirli olsun ve çok geçmis olsun insallah hepimiz bu slklntilari bir an önce atlatiriz.
Mesajini görünce hemen atladim sonunda beni anlayan biri çikti diye :)
Ben son 1, 5 haftadir iyice dibe vurdum ise falan gidemiyorum günde 5-6 kere kusuyorum moral sifir çok halsizim. Herkes hamileligin ne kadar güzel birsey oldugunu söylüyor ama ben hiç "içimdeki mucize" diye bakamiyorum olaya. Bu kadar zor olacagini bilmiyordum gerçekten.
Senin durumun nasil, yemek yapmak zorunda degilsindir umarim, nasil idare ediyorsun ?

aa ilginçmiş , öğrendiğim iyi oldu gerçi ben hiç kullanmam alışkanlık olarak. doktor verdi bugün bide coraspirin verdi o da cok iyimiş meleğimde 4 hafta 5 günlük

Arkadaslar ben bugün doktora gittim kalp atislarini duyduk çok sükür.mayisin icinde ikili tarama testi istedi.bu nasil bi test bebege ultrasonda ayrintilimi bakicaklar.yaptiranlar bilgilendirirse cok sevinirim

Arkadaslar ben bugün doktora gittim kalp atislarini duyduk çok sükür.mayisin icinde ikili tarama testi istedi.bu nasil bi test bebege ultrasonda ayrintilimi bakicaklar.yaptiranlar bilgilendirirse cok sevinirim

benim de 1,5 hafta sonra yapılacak. Doktorumdan öğrendiğim kadarıyla Ultrasonda ense kalınlığı vs. ölçümleri yapılıp, alınan an örneğindeki değerlerle birlikte bilgisayarda özel bir hesaplama sistemine giriliyormuş. Sonuca göre bir rahatsızlık riskinin görülme olasılığı hesaplanıyormuş.

6. haftada benim de olmuştu. Progestan kullanmıştım. Sonra tekrar olmadı çok şükür. Çok yorma demişti doktor kendini. Hakikaten de çok ayakta kaldığım ciddi olarak yorulduğum günlerde yaşamıştım o sıkıntıyı.

Anladim canim cok saol insallah bi sorun olmaz bebislerimizde

az önce doktordan geldim kalbi atmaya başlamış bebişimin.. ilk kontrolümde kesenin yanında bir karaltı var kanama bölgesi mi yoksa çoğul anlayamamıştı. bugün tek dedi çoğul değilmiş. rabbimden hayırlısı

Son düzenleme:
merhaba kızlar.nasip olursa bende aralık annelerinden olacagim.içinizde izmirde olan.tavsiye edebileceğiniz devlet hastanesinde de görev yapan bi kadın doğumcu var mı.

tekrar selam, yemek yapmak soyle dursun mutfaga girmiorm. bi tane bulanti hapi iciorm o sadece kusturmuor ama bulanti devam o na yapacak malesef bisey bulamadim henuz. leblebiymis krakermis hepsini denedim sonuc sifir. hersey kokuyor burnuma ozellikle deterjan parfum midemi kaldirior. en onemlsi aglama krizlerim kustuktan snr ozellikle. su an 9+5 teyim ayin 28 inde dr randevum var ve bi an once bu durumun gecmesini dilemekten baska birsey elimden gelmior ikimiz adinada. hersey o kadar birbirne giriorki hamile oldugumu bir mucizeyi icimde buyuttugumu gozden kaciriorm aklima gelmior cunku cok aci verior ben bulantinin boyle bi illet oldugunu bilmezdim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. ben buralardayim yazarsan sevinirim arkadasim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…