- Konu Sahibi aysegulizmir
-
arkadaşlar benimde altıncı haftamda kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara bi kaç defa oldu şimdi geçti Elhamdulillah, bugün doktora gideceğiz kalp atışını da duyarız İnşaallah.. geçen hafta görmüştük attığını ama çok minik olduğu için duyulmadı :) lekelenmeler geçince düşük tehlikesi de geçmiş mi oluyor yoksa 12 hafta bitene kdr istirahat mi etmek gerek bilen var mı?
kan tahlili yaptırdım adet günümde. ilk sonucum 33 tü. Yani hamilelik olabilir de olmayabilir de dendi. 2 gün sonra değerler yükselince hamile olduğum kesinleşti. Fakat Aralık ayında düşüğüm olduğu için tedbirli davranıyoruz progestan ilaç alıyorum.
Belirti olarak da ilk günlerde ağzmda metalimsi bi tat vardı. Adet sancısı gibi sancım çoktu. Sanki her an adet olacakmışım gibi. göğüslerde sızı vardı ama 1 hafta içinde geçti. 6. haftadan sonra göğüslerde şişkinlik ve sızı başladı.
Belirti var mı yok mu diye kendini yorup kafanı takma bence. Direk test yaptır. Sen acaba mı diye düşündükçe beynin negatif sinyal gönderiyormuş.
özel mesaj atılmıyo sana canım
merhaba canım bende 3 4 haftalık hamileyim hesaplamama göre benimde kasım 2013 de düşüğüm vardı su an düşük olur diye cok korkuyorum sen progestana kendin mi başladın doktor mu başlattı , doktorsa eğer nasıl tavssiye etti cvp yaz lütfen 1 ay sonra gideceğim doktora o süre içinde bende içmeyi düşünüyordum . gecen gebelikte içmiştim
merhaba benimde 49.38 çıktı 6 martta sen adet gunumu yaptırdın canım hayırlı olsun bebişinn
Canım benim Allahim seninde gönlüne göre versin.bende 9 sene bekledim sayisini hatirlamiyorum denemelerimin.hep zamani var diye düsündüm sabrettim.sende sakin umudunu kaybetme zamani geldiginde Rabbim bebegine kavusturacak senide insallah............................................ iinşallah bi gün bende sizin gibi sevinçle bağıra bağıra hamile olduğumu haykırıp buraya yazıcam.... hepinize allah yardım etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olsun inşallah.... sizin yazıları okuyunca çok mutlu oldum... 6 yıllık evliyim bende uğraşıyorum ama henüz zamanı gelmemiş demekki bekliyorummmmmmmm:2:
Canım bana doktor verdi, zaten bebek varsa eğer ttunmasını sağlıyormuş yoksa da adet görmeni. Ben sabah 100 lük, gece de 200 lük alıyorum. Sadece ilaç almakla kalma mutlaka dinlen hayatım.
elimden geldiğince dinleniyorum ama rahatsızım biraz aşırı gaz sıkışması oluyo ayağı kalkınca nefes aldırmıyor , yarın doktora gitmeye karar verdim sorayım bende başlayayım,,
........................................... iinşallah bi gün bende sizin gibi sevinçle bağıra bağıra hamile olduğumu haykırıp buraya yazıcam.... hepinize allah yardım etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olsun inşallah.... sizin yazıları okuyunca çok mutlu oldum... 6 yıllık evliyim bende uğraşıyorum ama henüz zamanı gelmemiş demekki bekliyorummmmmmmm:2:
selam, ayni beni anlatmissin, ev kokuyor hersey kokuyor midem agzimda surekli kusuorm, bulanti hapi kullamaya basladim en sonunda o biraz iyi geldi gbi sanki ama cok degil yani bi nebze. hicbise yiyemiorm. moralsizim agliorm surekli. gecici oldgnu biliorm ama yinede bunalimdayim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En iyisini yaparsın canım. Doktora sormadan hiç ama hiç birşey kullanma.
Mesela ben baş ağrısı, diş ağrısı, adet ağrısı gibi tüm şiddetli ağrılarımda ağrı kesici kullanıyordum direk. Meğersem ağrı kesici içtiğin ay yumurtan tam gelişemiyormuş. Belki de yıllarca ayda en az 2-3 kere bilinçsizce kullandığım ilaçlar sebep oldu bu kadar gecikmemize. Alt tarafsı ağrı kesici işte ama hep var bi yan etkisi...
Arkadaslar ben bugün doktora gittim kalp atislarini duyduk çok sükür.mayisin icinde ikili tarama testi istedi.bu nasil bi test bebege ultrasonda ayrintilimi bakicaklar.yaptiranlar bilgilendirirse cok sevinirim
arkadaşlar benimde altıncı haftamda kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara bi kaç defa oldu şimdi geçti Elhamdulillah, bugün doktora gideceğiz kalp atışını da duyarız İnşaallah.. geçen hafta görmüştük attığını ama çok minik olduğu için duyulmadı :) lekelenmeler geçince düşük tehlikesi de geçmiş mi oluyor yoksa 12 hafta bitene kdr istirahat mi etmek gerek bilen var mı?
benim de 1,5 hafta sonra yapılacak. Doktorumdan öğrendiğim kadarıyla Ultrasonda ense kalınlığı vs. ölçümleri yapılıp, alınan an örneğindeki değerlerle birlikte bilgisayarda özel bir hesaplama sistemine giriliyormuş. Sonuca göre bir rahatsızlık riskinin görülme olasılığı hesaplanıyormuş.
Arkadasim öncelikle hayirli olsun ve çok geçmis olsun insallah hepimiz bu slklntilari bir an önce atlatiriz.
Mesajini görünce hemen atladim sonunda beni anlayan biri çikti diye :)
Ben son 1, 5 haftadir iyice dibe vurdum ise falan gidemiyorum günde 5-6 kere kusuyorum moral sifir çok halsizim. Herkes hamileligin ne kadar güzel birsey oldugunu söylüyor ama ben hiç "içimdeki mucize" diye bakamiyorum olaya. Bu kadar zor olacagini bilmiyordum gerçekten.
Senin durumun nasil, yemek yapmak zorunda degilsindir umarim, nasil idare ediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?