- 13 Ağustos 2024
- 2.714
- 8.053
- 73
Bende progestan fitil ile kalçadan iğne kullanmaya başladımProgestan dex nasıl birşey ben progestan fitil kullanıyorum bir de progestan 50 mg amp iğne yazdılar. Kaç çeşidi var bu progestanın
TebrikkklerrrrrCanım senin dediğin aklıma takıldı predictor marka test aldım bugün birde onunla yaptım
Benim ki 4.gün bir de dilerim yarında o çizgiyi görürüm test yapmayacağım dedim ama sonra dedim ki negatifse bile kendimi alıştırırım 12 gün boyunca hamileyim gibi haraketlere girmem dedim inşallah sende ve herkes o haberi alırız amin
Dün enox da yaktı beni yaa şimdi ilk defa progestan iğneyi vurdurmaya gidicem allahtan 3 günde birBende progestan fitil ile kalçadan iğne kullanmaya başladımbiraz yakıyor iğne
Nasıl raporlu alıyorsun canmCanım progrstan fitil ve progestan 50 mg amp iğne var bende de fitilim bitecekti onu sordum hastaneye yazdırabilirmişiz raporlu benim ilaçlar
Bende birazdan oksapar kan sulandırıcı göbekten yapacam o da yakıyorDün enox da yaktı beni yaa şimdi ilk defa progestan iğneyi vurdurmaya gidicem allahtan 3 günde bir
Progestan yapıyormul.benimde ağrıyor transferden önce de az bi ağrı ve dolgunluk vardı.özellikle Sütyen giyip çıkarınca çok acı çekiyorum.transferin 4.günü bugünKızlar sizinde opudan sonra ve özellikle transferden sonra göğüsleriniz çok acıyor mu yürürken bile sallanırken acıyor
Amin inşallah canım yarın akşam gitmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla bakalım yazarım tabiki
Ayyy mayala maşallahçok sevindim valla Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah beni de duanda unutma canm
Canımmm sağlıcakla kucağına al inşallah maşallah
Çok sağol canm benim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahCanımsın çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun
Rabbim sana da bu güzel duyguları yaşatmayı nasip eylesin inşallah Amin sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin
O zaman devam edecek herkeste aynı olmuyordur ama benim hala şiş ve sabah test yapmıştım negatifti saat 4 de içimden bi ses tekrar yap dedi silik çizgi çıktı şok oldum burada çoğu kişinin 5 6 günde silik gördüğünü okuyup üzülmüştüm sildiği görünce şok oldum rabbim dilerim gebeyimdir ve dilerim bu yolda olan herkes gebedir sağlıkla hayırla kolaylıkla amin
Taze transfer olanlar estrofem hap kullandı mı
Gözün aydın canım aminn hepimize nasip etsin Rabbim aminnnÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Yolunda çok şükür canım senin de yolundaymış çok sevindim daim olsun inşallah minik bezelyelerin
Evet canım, kimler ne aşamada diye bakmaya geldim, senin haberini aldım, çok sevindimAmin çok teşekkürederim canım Arkadaşım Allah razı olsun
Darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah Amin Ecmain inşallah
Durumun nasıl uzun zamandır görünmüyorsun iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?