Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah canım benim hepimiz alalım inşallah hayırlı haberi

Kızlar sizinde opudan sonra ve özellikle transferden sonra göğüsleriniz çok acıyor mu yürürken bile sallanırken acıyor
Progestan yapıyormul.benimde ağrıyor transferden önce de az bi ağrı ve dolgunluk vardı.özellikle Sütyen giyip çıkarınca çok acı çekiyorum.transferin 4.günü bugün

Ayyy mayala maşallah çok sevindim valla Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah beni de duanda unutma canm

Canımsın çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun
Rabbim sana da bu güzel duyguları yaşatmayı nasip eylesin inşallah Amin sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin

Canımsın çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun
Rabbim sana da bu güzel duyguları yaşatmayı nasip eylesin inşallah Amin sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin
Çok sağol canm benim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Amin Ecmain inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Gözün aydın canım aminn hepimize nasip etsin Rabbim aminnn

Amin çok teşekkür ederim canım Arkadaşım Allah razı olsun
Darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah Amin Ecmain inşallah
Durumun nasıl uzun zamandır görünmüyorsun iyisindir inşallah
Evet canım, kimler ne aşamada diye bakmaya geldim, senin haberini aldım, çok sevindim
Genel sağlığım iyi, tedavi bittikten sonra kendimi çok yorgun hissettiğim bir dönem oldu, gıda takviyesi alıyorum biraz toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…