- 3 Eylül 2023
- 581
- 313
- 23
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.141
Amiin canım benim onu görünce korktum ama sükür devam etmedii daha rahatım insallah sağlıkla ilerlerTövbe kız o tutunma lekesidir çok şükür devam etmemiş ama artık rahatla keseleri de gördün bundan sonrası da inşallah çok güzel sağlıklı ilerlesin Amin
Ya mayalam yaaa sen çok yaşarabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Umarım müjdeli haberi veririm.
Amiin canım benim onu görünce korktum ama sükür devam etmedii daha rahatım insallah sağlıkla ilerler
Allah allah bende fitil ve iğnesini kullanıyorum. Hcg ve progesteron hormonu farklı ki testin algılamaması lazım
Cok geç gördüm kusura bakmayın. Benim 7.5 dan 4.5 geriledi transfer iptal oldu. Bir sonraki hazırlıkta climera bant + estrofem ile hazırlandım sorunsuz ilerledi sürecim şükür. Nar suyu kabak çekirdeği badem avakado ve ceviz yedim her gün. Konuşmaları okumadım ama bununla ilgili olduğunu düşündüğüm için yaptıklarımı yazıyorumYani burda 7 mm altına progesteron başlandı mı? Benim 5.3 mm iken progesteron vermişmayala katar
Cok geç gördüm kusura bakmayın. Benim 7.5 dan 4.5 geriledi transfer iptal oldu. Bir sonraki hazırlıkta climera bant + estrofem ile hazırlandım sorunsuz ilerledi sürecim şükür. Nar suyu kabak çekirdeği badem avakado ve ceviz yedim her gün. Konuşmaları okumadım ama bununla ilgili olduğunu düşündüğüm için yaptıklarımı yazıyorum
Ahahah iyi yaptın valla benimde climera bant cok işe yaradı bence ama Türkiye'den çekilmiş bende çok çok zor bularak kullandım ama destek oldu. Yurt dışından getirme şansı varsa mantıklı olabilir. Ve nar suyunun etkisi olduğunu düşünüyorumEvet canım doğru yazdın arkadaşımızın transferi iptal oldu rahim kalınlığı 5.3de kaldı kalınlaşmadı senin bunla ilgili tecrüben olduğun için seni etiketledim
Canım teşekkür ederim. Avokado hariç diğerlerini ben de çok tükettim. Benim gerilemedi ama ilerlemedi de yani 5.3’te kaldı. Climera bant doktor mu yazdı? Bana doz artışı ya da ilaç değişikliği yapabiliriz dedi.Cok geç gördüm kusura bakmayın. Benim 7.5 dan 4.5 geriledi transfer iptal oldu. Bir sonraki hazırlıkta climera bant + estrofem ile hazırlandım sorunsuz ilerledi sürecim şükür. Nar suyu kabak çekirdeği badem avakado ve ceviz yedim her gün. Konuşmaları okumadım ama bununla ilgili olduğunu düşündüğüm için yaptıklarımı yazıyorum
İnşallah kuzum ya ben kafada çok bitirdim gibi nedense tükenmiş hissediyorum yarın progesteronu bırakıcam artık ne zaman adet olursam o zaman doktora gidicemVignette canım benim arkadaşımız yazdı sende ona göre önlem alırsın bu sefer dilerim sağlıklı ilerler sürecin
İnşallah kuzum ya ben kafada çok bitirdim gibi nedense tükenmiş hissediyorum yarın progesteronu bırakıcam artık ne zaman adet olursam o zaman doktora gidicem
Gözünüz aydın inşallah güzel şekilde ilerler.Selam kızlar bugün test verdim 118,71 çıktı
Maşallah çok güzel bir sonuç test gününüzde miydi. Hayırlı artışlarınız olsun inşallahSelam kızlar bugün test verdim 118,71 çıktı
İnşallah çok teşekkür ederimGözünüz aydın inşallah güzel şekilde ilerler.
Çok teşekkür ederim , inşallah. Transfer sonrası 9. Günüm doktorum bugün vermemi istemiştiMaşallah çok güzel bir sonuç test gününüzde miydi. Hayırlı artışlarınız olsun inşallah
5. Gün embriyosu muyduuÇok teşekkür ederim , inşallah. Transfer sonrası 9. Günüm doktorum bugün vermemi istemişti
Transfer öncesi bakılmadımı ne kullandınız progesteron olarak ben kapsül kullanıyorum baya yükselmişteBilgim yok o konuda
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun, hangi hastanede tedavi oldunuz acaba ?İnsallah canim benim, benim gordugum bu surec kafa rahatligi istiyor bende 14 yumurta toplandi 12 embriyo oldu 1 tane 3 gun dondurduk 2 tane 5. Ci gune geldi 1 tane de 6. Gune geldi onlari dondurup pgt yaptirdik dna testi 1 tanesi saglikli geldi onu transfer ettiler ben olur diye düşünmüyordum o yüzden kafam biraz rahatti nasilsa olmayacak ya tekrar yapicaz tup bebek falan diye ama hiç beklemiyorken pozitif gorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?