Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya mayalam yaaa sen çok yaşa rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Umarım müjdeli haberi veririm.

Oyy canımsın benim Amin Allah razı olsun
İnşallah seninde hamileyim dediğin güzel müjdeli haberini almak nasip olsun Amin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah canım benim

Yani burda 7 mm altına progesteron başlandı mı? Benim 5.3 mm iken progesteron vermiş mayala katar
Cok geç gördüm kusura bakmayın. Benim 7.5 dan 4.5 geriledi transfer iptal oldu. Bir sonraki hazırlıkta climera bant + estrofem ile hazırlandım sorunsuz ilerledi sürecim şükür. Nar suyu kabak çekirdeği badem avakado ve ceviz yedim her gün. Konuşmaları okumadım ama bununla ilgili olduğunu düşündüğüm için yaptıklarımı yazıyorum

Evet canım doğru yazdın arkadaşımızın transferi iptal oldu rahim kalınlığı 5.3de kaldı kalınlaşmadı senin bunla ilgili tecrüben olduğun için seni etiketledim

Evet canım doğru yazdın arkadaşımızın transferi iptal oldu rahim kalınlığı 5.3de kaldı kalınlaşmadı senin bunla ilgili tecrüben olduğun için seni etiketledim
Ahahah iyi yaptın valla benimde climera bant cok işe yaradı bence ama Türkiye'den çekilmiş bende çok çok zor bularak kullandım ama destek oldu. Yurt dışından getirme şansı varsa mantıklı olabilir. Ve nar suyunun etkisi olduğunu düşünüyorum

Canım teşekkür ederim. Avokado hariç diğerlerini ben de çok tükettim. Benim gerilemedi ama ilerlemedi de yani 5.3’te kaldı. Climera bant doktor mu yazdı? Bana doz artışı ya da ilaç değişikliği yapabiliriz dedi.

Eğer doktor önermese de ben bandı kendim alıp kullanabilir miyim acaba?

İnşallah kuzum ya ben kafada çok bitirdim gibi nedense tükenmiş hissediyorum yarın progesteronu bırakıcam artık ne zaman adet olursam o zaman doktora gidicem

Amin canım benim inşallah
Şu an çok normal çünkü insan artık yoruluyor belirsizlik olumsuzluklar üst üste gelince inşallah hepsi gelip geçecek Allah’ın izniyle inşallah

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun, hangi hastanede tedavi oldunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…